Şimdi Ara

Nissan NOTE (239. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.219
Cevap
55
Favori
813.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 2008 model 1.6 a/t lpg li note m var.110.000 km de.

bakıma sokmak istiyorum . anadolu yakasındayım. önerebileceğiniz servisler var mı?

bu km lerde bakım yaptıran arkadaşlar ne kadar ücretle yaptırdılar.

ve de bakımda neler değişti.

yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortune1905

arkadaşlar 2008 model 1.6 a/t lpg li note m var.110.000 km de.

bakıma sokmak istiyorum . anadolu yakasındayım. önerebileceğiniz servisler var mı?

bu km lerde bakım yaptıran arkadaşlar ne kadar ücretle yaptırdılar.

ve de bakımda neler değişti.

yardımlarınızı bekliyorum.

up
  • Arkadaşlar Merhaba,

2009 Model Tekna Note bir aracım var.

Bu araçta değiştirebileceğim şeyler var mı?

Ya da tavsiyeleriniz nelerdir?

SErvis tarafından yapılabilecekler / Yapılamayacaklar:

Cd çalar var içinde ben navigasyonla değiştirmek isterim. - Servis 1200 TL dedi.
    Elektrikli katlanır cam - Yapılamıyor.
    Arka koltuklara klima havası vermek - Yapılamıyor.
    Cruze Kontrol - Yapılamıyor.

Başka ne tavsiye edersiniz?

Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarkanaslan -- 27 Temmuz 2015; 14:40:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkanaslan

Arkadaşlar Merhaba,

2009 Model Tekna Note bir aracım var.

Bu araçta değiştirebileceğim şeyler var mı?

Ya da tavsiyeleriniz nelerdir?

SErvis tarafından yapılabilecekler / Yapılamayacaklar:

Cd çalar var içinde ben navigasyonla değiştirmek isterim. - Servis 1200 TL dedi.
    Elektrikli katlanır cam - Yapılamıyor.
    Arka koltuklara klima havası vermek - Yapılamıyor.
    Cruze Kontrol - Yapılamıyor.

Başka ne tavsiye edersiniz?

Şimdiden teşekkür ederim.

dostum burası terk edilmiş kasaba gibi ne gelen ne giden var buralara :)
  • Aynen öyle görünüyor ama ben yazayım bari,

Antin kuntin eklemer dışında navigasyon ve başlıklar için lcd olabiliyormuş

Diğerler küllük, bardaklık,paspas vs.

Elle tutulur navigasyon ve lcd var
  • tarkanaslan kullanıcısına yanıt
    Navigasyon taktıracaksanız AliExpress den araca özel soket getirirseniz arabanın orjinal soketinde kesme işlemi olmaz araba kabloları zarar görmez...

m.aliexpress.com
    亲,访问受限了
    http://m.aliexpress.com/item/32251226225.html

Direksiyondaki tuşların çalışması için forumdan birisi elektronik parça yapıyor direksiyon kumanda çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba Arkadaşlar, 2011 model dizel visia model aracımla 375 tl yakıtla 2280 km. yaptım. Bunun 1800 km'si 110 km. hız kalan km. ise şehir içi trafik. Ortalama olarak km başına 0,16 krş. yakmış. Bu aracı düşünenlere fikir olması için paylaşıyorum. Aracım 66.000 km.'de. Selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: munkun46

Navigasyon taktıracaksanız AliExpress den araca özel soket getirirseniz arabanın orjinal soketinde kesme işlemi olmaz araba kabloları zarar görmez...

http://m.aliexpress.com/item/32251226225.html

Direksiyondaki tuşların çalışması için forumdan birisi elektronik parça yapıyor direksiyon kumanda çalışıyor.

arkadaşlar,

yedek anahtar yaptıracağım fakat çok farklı fiyatlarla karşılaştım. yaptırdıgınız bir yer var mı sizin veya bildiğin bir yer.

anadolu yakasında oturuyorum

• Türkiyeye neden özellikli getirmezler

www.ultimatespecs.com
    Nissan Note E11 Tekna 1.5 dCi 103HP Teknik özellikler
    http://www.ultimatespecs.com/tr/araba-teknik-ozellikler/Nissan/8262/Nissan-Note-I-Tekna-15-dCi-103-CV.html

Niyeti bozacam ya satacam yada bundan takacam

• Beyler 2008 1.5 dci aracın araç içi klima/havalandırma fanı hiçbir şekilde çalışmıyor, MAX a getirsem tın yok.

Problemin kaynağını daraltmam için fikir verebilecek var mı ?

Şu ana kadar direksiyon yanındaki 16-18-20 nolu sigortalar incelikle , diğerleride göz alğılaması ile kontrol edildi.
    Birde yine direksiyon yanındaki fan üfleme geçiktirici üniteside kontrol edildi.

Yine çalışmadı.

başına aynı ve ya benzer durum gelenler fikir verirse sevinirim. Olmadı birilerine götürüp kontrol ettireceğim.
  • xxlboy kullanıcısına yanıt
    Benim başıma da kışın arabayı temizlettiğimde aynı sorun geldi ama ben birşey yapmadım kendi düzeldi. Şu linklere baksan belki faydası olur

Motor Vehicle Maintenance & Repair Stack Exchange
    Why might lower settings of a dashboard fan not work if the highest does?
    http://mechanics.stackexchange.com/questions/495/why-might-lower-settings-of-a-dashboard-fan-not-work-if-the-highest-does

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnderMind -- 12 Ağustos 2015; 17:32:24 >

• UnderMind kullanıcısına yanıt
    Linkler için teşekkürler,

Kendiliğinden düzeldi demişsiniz , Yani problem farkedildikten sonra bir kaç denemede hemen mi düzeldi yoksa bir kaç gün/hafta sonra mı ?
  • Akşam bozuldu sabah kullandığımda düzelmişti. Üzerindeki lambalar bile yanmıyordu galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnderMind -- 12 Ağustos 2015; 21:09:27 >
    https://store.donanimhaber.com/3d/2c/2b/3D2C2B1F722A76121E0FF19B476CD251.jpg

Kışın aynı sorunu yaşadım. Önceki mesajlarda var. Bu parça değişti. Kalorifer rezistans parça adı. Peugeot ve Renault parçacısında bulursun. Ayrıca direksiyon altından sökülüyor.

• munkun46 kullanıcısına yanıt
    O mesajlarını ozaman okumuştum. Yaşlılık işte unutkanlık başlangıcı.
  • Yardım için teşekkürler,
    Sabah arabayı çalıştırdığımda inanılmaz bir şekilde Fan tekrar çalışmaya başladı, gün ortasında bir ara parktan tekrar çalıştırdığımda 1 dak durdu ve tekrar çalıştı.

Bir gariplik var ama nedir halen çözemedim, şimdilik çalışıyor , en az 1 hafta gözlemleyeceğim , sorun bu şekilde durmadan nüksederse o zaman ilk olarak bahsettiğiniz parçayı değiştireceğim. Bugün orjinal yedek parça satan özel Renault parçacısına fiyat sordum

RENAULT 7701207718 modeli için 75 tl dedi. Çokta pahalı değilmiş hani, ama gereksiz yere değiştirmeninde anlamı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlboy -- 13 Ağustos 2015; 15:54:10 >
    Alırsanız valeo marka orjinal olanı...
    Çin malı olanları da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munkun46 -- 10 Mayıs 2017; 22:6:27 >
  • Herkese mrb kazasiz gunler.bende bugunler ilk arabami almak istiyorum.ellerinizden oper 2 yasinda kizim var.boyumda 185 cm vede memurum basta bu sebeplerden oturu daha sonrada siz kullanicilarin olumlu mesajlari uzerine nissan note karar kildim fakat 1.5 dizel mi yoksa 1.6 benzin mi kararsizim.30-33 bin tl nakit var.dizel iceri cok ses alir mi malum bebek var.benzin yok yakar mi malum memurum.dizelin cekisi felan nasil.arabayi hastaneye carsiya pazara gitmek icin alacam yani cok km yapmam simdiden tskler herkese

• bilgisatan kullanıcısına yanıt
    Oncelikle bilgilendirme icin tsklerAllah kaza bela vermesin bende 1.5 dizel düsunuyorum fikirlerinize cok ihtiyacim var.oncelikle aracta ses cok oluyor mu 2 yasinda kizim var.cekisi performansi nasil atik mi gaza basinca tepkisi felan simdiden cok tskler

• AaykutT34 A kullanıcısına yanıt
    Dizelin performans olarak sorunu yok... motor sesi rahatsız edebilir...120 km hızdan sonra çok rahatsız ediyor...yakıt olarak süper...benzinliyi bilmiyorum ama ben olsam benzinli alırdım dizelin sesi biraz rahatsız ediyor.

• 
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.