Şimdi Ara

Nissan NOTE (251. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.219
Cevap
55
Favori
812.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet galerici, biz takas etmek istiyoruz doblo ile.

geçmiş konulardan ve araştırmalarımda moturunun hor kullanıp kullanıldığı mı birici eli mi? bakımları düzenli yapıldı mı? sormak için geri gidiyorum bir baktıracağım bakalım.
  • Merhaba arkadaşlar kardeşime Nissan note almayı düşünüyoruz.Dizel 46000 km 2012 model bir araç bulduk temiz kazasız tekna paket 42000 TL pazarlık payida var tabi nasıl bu fiyata yada biraz daha aşağı fiyata alınır mı?

İyi akşamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • illegal_89 İ kullanıcısına yanıt
    merhaba,
    benzer fiyatlara yeni kasa 2013 modelden başlayan modellere de bakabilirsiniz.. sadece tekna olmasına dikkat edin.
  • arkadaşlar

nissan note 2008 ile makyajlı 2011 arasında ne gibi donanım vs. farkı var...

aradım ama detaylı bir bilgi bulamadım...

farklar nelerdir veya bulabileceğim yerler neresi..
  • Arkadaşlar dilim döndüğünce Note mu anlatmaya çalıştım daha fazla kişi tarafından bilinmesi için.

https://www.youtube.com/watch?v=dema_b9JLTM&t=6s
  • Merhaba arkadaşlar,

Nissan Note 2016, 1.6 Tekna (113000 km, Otomatik ve Benzin + LPG'li) için 40 bin TL verilir mi? kaza kaydı olarak 576 TL'lik bir hasar gözüküyor servise götürdüğümde temiz araç denildi.
    Sizce alınır mı? Arabadan pek anlamıyorum, aile aracı arıyorum dolayısıyla vereceğiniz yanıt benim için çok önemli teşekkürler.
  • translator66 T kullanıcısına yanıt
    2016 model mi hocam km biraz fazla değil mi bir yıl için
  • Özür dilerim hatalı yazmışım 2010 model olacak!
    Bu arada beni düşündüren diğer bir konuda satan kişi 4 ay önce almış (o da arkadaşından aldığını söylüyor. 108000'de almış şu anda 113.000 km). Acaba neden hemen satıyor? Kendisi model yükselteceğim, elimde başka araba da var dese de içimde şüphe oluştu açıkçası. Ama tanıdığım oto tamircisi alabilirsin temiz araç diyor. Expertize de sokmana gerek yok benim baktığımdan farklı bakmıyor boş yere paranı verme dedi. Bende güvendim. Sizce ne yapmalıyım?
    He bu arada Nissan Note artık Türkiye'ye gelmiyormuş. Sizce buda büyük bir sorun mu?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi translator66 -- 28 Şubat 2017; 23:38:44 >
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-memurdan-temiz-nissan-note-349500485/detay/

Arkadaslar araci satiyorum.pazarlik payi vardir.

• quote:

Orijinalden alıntı: translator66

Özür dilerim hatalı yazmışım 2010 model olacak!
    Bu arada beni düşündüren diğer bir konuda satan kişi 4 ay önce almış (o da arkadaşından aldığını söylüyor. 108000'de almış şu anda 113.000 km). Acaba neden hemen satıyor? Kendisi model yükselteceğim, elimde başka araba da var dese de içimde şüphe oluştu açıkçası. Ama tanıdığım oto tamircisi alabilirsin temiz araç diyor. Expertize de sokmana gerek yok benim baktığımdan farklı bakmıyor boş yere paranı verme dedi. Bende güvendim. Sizce ne yapmalıyım?
    He bu arada Nissan Note artık Türkiye'ye gelmiyormuş. Sizce buda büyük bir sorun mu?

Teşekkürler

Bir sorun olmaz...bende 103.000 aldim... Güzel arac . Ustana baktir al.

• translator66 T kullanıcısına yanıt
    Hocam güzelce expertiz yaptır ustayı falan boşver. Otomatikse muhakkak sanzuman ustasına göster derim sonra keşke dememek için

• esp,göstergeler,motor 90 hp,teyp ve bagajda küçük farklılık var. usb girişi var mı 2011 de onu bilmiyorum oda olabilir. tekna pack donanımında jant ve hız sabitleyici farkı da var.
  • afyonlu0354 A kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim, otomatik evet. Aynen içimde kalmaması için expertiz yaptırıp alayım.
  • Çok teşekkür ederim, expertize gösterip ona göre alacağım inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: translator66

Çok teşekkür ederim, expertize gösterip ona göre alacağım inş.

güzel araç. memnun kalırsın.. kazasız belasız kullanman dileğiyle
  • herkese merhabalar,

ben de 2014 model nissan note 1.5dci tekna pack alarak aranıza katıldım

aracımı ikinci elden detaylı inceletip aldım, bakıma ihtiyacı vardı, ilk iş 4 tekerlek alıp 80bin bakımlarını yaptırdım

lastik markası olarak daha önceki aracımda da kullandığım falken'i tercih ettim, ebat olarak tabanı bir tık genişletip 195/60/r15 yaptım

bu araçtaki motor captur/kadjar ile aynı olduğu için, yağ filtresini renault ve 5 litre motor yağını da elf evolution full tech fe 5w30 kullandım

hava filtresi ve polen filtresi zaten sarf malzemesidir, dünyaca kalitesini kanıtlamış blueprint markasını kullandım

alt takımları ve frenleri kontrol ettirdiğimde, ön fren disklerinde yamulma olduğu söylendi, ki araba yumuşak frende titriyor zaten

şimdi trw yada bosch fren diski bakıyorum, ancak piyasa benim gibi işten az çok anlayan ve malzemeyi bilenleri pek sevmiyor

üreticilerin ürün kodlarından istediğim bilgiyi alamıyorum, bu bakımdan aracın 'spare parts catalog' sahibi olan varsa destek rica ediyorum

:)

şimdiden teşekkürler

• Hocam hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Kaça aldınız renk olarak ne

• hayırlı olsun. bahsettiğiniz gibi bir şema var mı hiç dikkat etmedim, varsa duruyordur çantasında. akşam kontrol ederim. aracın yurtdışı ismi versa note olarak geçiyor. internet üzerinden aramalarınızda nissan versa note olarak aratırsanız yurtdışı bilgilerine daha sağlıklı ulaşırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: afyonlu0354

Hocam hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Kaça aldınız renk olarak ne

teşekkür ederim afyonlu0354,

fiyat olarak yaklaşık 46bin liraya mal oldu, renk mavi, özellikle gece çok güzel görünüyor

:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahaeray

hayırlı olsun. bahsettiğiniz gibi bir şema var mı hiç dikkat etmedim, varsa duruyordur çantasında. akşam kontrol ederim. aracın yurtdışı ismi versa note olarak geçiyor. internet üzerinden aramalarınızda nissan versa note olarak aratırsanız yurtdışı bilgilerine daha sağlıklı ulaşırsınız.

teşekkür ederim tahaeray,

arabanın genel kullanım kılavuzu ve garanti/bakım kılavuzlarını da aldım yanında, ancak benim dediğim teknik bir kılavuz

yurtdışı demişken, bunun bir nismo versiyonu var, aşık olmamak elde değil

versa note olarak amerika bölgesinde satılıyor evet, ancak üretimden üretime parçaları değişiyor olabilir

bu arada bosch yedek parça kataloğunda gereken parçaları buldum, misal ön fren balatalar modus ve micra ile aynı

ancak ön fren diskleri sadece nissan note için diye geçiyor

• 
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.