Şimdi Ara

Nissan NOTE (253. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.219
Cevap
55
Favori
813.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cevabın için teşekkür ederim

Bugün gidip baktım arabaya, 39500 e kadar düşürdüm ama araba 25 bin den sonra servise hiç uğramamış bakımlarınıda sadece filtre ve yağ değişimi olarak dışarda yaptırmış.İşin kötüsü hemen satış veremiyo vergi borcu var trafik cezası var muayenesi bitmiş falan.Derki sen para ver ben bunları halledeyim sonrada satışını verryim beni de kıllandıran bu.Onun için vazgeçtim arabadan yoksa fiyatı emsallerine göre uygun ama sağ çamurluk düzelip boyanacak ön tampon boyanacak bin lirada bunlar tutar neyse hayırlısı artık beklemeye devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muli29 M kullanıcısına yanıt
    ben de olsam hiç bulaşmazdım, hayırlısı olsun
  • Merhaba arkadaşlar,

Eşim için 2008 model note tekna 1,6 otomatik 60,000kmde boyasız hatasız bir arac buldum. 38,000₺ fiyatı var. Arac sizce nasıl fiyat olarak. Kronik sorunu sıkıntısı varmıdır bu araçların? Daha önce hiç nissan kullanmadım marka hakkında bir bilgim yok. Şimdiden teşekkürederim cevaplarınız için.

• Merhaba arkadaşlar yarın 2013 model Tekna Pack 28000 de Nissan Note almaya karar verdim. Araç sıfır alındı ben 2. sahibi olacağım nasipse fiyat en son 46 bin sizce nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilktunc -- 3 Temmuz 2017; 20:54:51 >
  • Nissan note 1.4 tekna aracım var 2007 model sıfır. aldım çok güzel kullanıyorum kaç yıldır çok rahat çok keyifli bir araç hiç bir kronik sıkıntısı yok balatalar dışında hiç bir mekanik parçası değişmedi hala sıkıntı yok çünkü herkeze tavsiye ederim Nissan Note.yi. yeni alacak olanlara hayırlısı olsun inşallah size de nasip olur nissan note.

• quote:

Orijinalden alıntı: ali6511

Nissan note 1.4 tekna aracım var 2007 model sıfır. aldım çok güzel kullanıyorum kaç yıldır çok rahat çok keyifli bir araç hiç bir kronik sıkıntısı yok balatalar dışında hiç bir mekanik parçası değişmedi hala sıkıntı yok çünkü herkeze tavsiye ederim Nissan Note.yi. yeni alacak olanlara hayırlısı olsun inşallah size de nasip olur nissan note.

Aracınızı sıfır almışsınız bilginiz vardır diye umuyorum. Cam rüzgarlığı taktırmak istiyorum ancak aksesuarcılarda bulamadım.internetten de ebatlar konusunda emin olup da sipariş vermeye çekiniyorum açıkçası. E11 kasa için bildiğiniz aksesuar temin edebileceğimiz yerler var mıdır acaba? Şimdiden teşekkür ederim.

• hadisonsoru kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç bilgim yok inan

• grup pek canlı değil galiba.
  • yasar11732 kullanıcısına yanıt
    almayı düşünenler ile problem yaşayanlar uğruyor genelde
  • Nissan Note 2008 model araçlarda sürücü hava yastığında problem varmış. Bugün servise gittim. Sipariş geçildi. Çarşamba değişecek. Aracınızda bu sorun var mı diye servise sorabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cfk61

Merhaba arkadaşlar,

Eşim için 2008 model note tekna 1,6 otomatik 60,000kmde boyasız hatasız bir arac buldum. 38,000₺ fiyatı var. Arac sizce nasıl fiyat olarak. Kronik sorunu sıkıntısı varmıdır bu araçların? Daha önce hiç nissan kullanmadım marka hakkında bir bilgim yok. Şimdiden teşekkürederim cevaplarınız için.

2008 model 69 binde geçen yıl 33.250 tl almıştım, ufak bir kazası ve 3-4 parça lokal boyası mevcuttu.Araba için şunu söylebilirim gayet memnunuz, hiç bir problem yaşamadık.Yoğun bir şekilde kullanıyoruz, yakıt için yorum yok biraz can sıkıcı :)
  • Merhaba. 2009 model Nissan Note 1.5DCi arabamın direksiyonunu sağa çevirince korna çalıyor sola çevirince çalmıyor. Airbag zembereğinin değişmesi gerektiğini söylediler.

Birkaç sitede var ama tam olarak Benim aracıma uygun olan hangisi bulamıyorum.

OEM numarasını bulamıyorum.

Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

• pentolit kullanıcısına yanıt
    http://nissan-europe.epc-data.com/

buraya şase numarasını girip bulabilirsiniz. çoğu parçanın kodu çıkıyor
  • pentolit kullanıcısına yanıt
    aliexpresssden tedark edebilirsin.
    ben aldım kullandım. bir sorun da olmadı. olursa da yenisini alıyoruz takıyoruz :)
    NEW Airbag Clock Spring Airbag Spiral Cable Sub-assy B5567-9U00A For NOTE [E11E] 2006- olarak aratabilirsin. 27 USD
    wholesale Free Shipping Spiral Cable Clock Spring B5567-9U00A B55679U00A for Note(Europe) Micra X-Trail High Quality 18 USD
  • Arada bu aracı almak isteyenlerin soruları oluyor. bir durum değerlendirmesi yapmamda fayda var. 2008 model tekna 1,5 dci aracımla yola devam ediyorum. 185 000 de iken satmayı planlıyordum(Haziran 2016). Çok da gönülsüzdüm. Bir kaç müşteri ilgilendi sonra da kilometresinin fazla olmasından dolayı vazgeçtiler. fiyat performans oranı iyi bir araç için en az 70 000 TL yi gözden çıkarmam gerekecekti. Çok da uygun bulamadım. Şu an 220 000 deyim. düzenli bakımlarını (yağ, filtre vb) ve değişmesi gerekenleri (balata, poryo, baskı balata, triger vb) gerçekleştiriyorum. Harici problemle karşılaşmadım.
    Hız tutkunu değilseniz çok tasarruflu (şehirler arası 900 - 1000 km / 45 L) ve seri bir aile aracı, sakin kullanımda (90-105 km/s)çok mümkün.
    Henüz amortisör değişmedim.
    Hız tutkunuz varsa diğer araçlar gibi yakıyor.
    Hacim sıkıntısı hiç çekmedim.
    Hiç bir şehirlerarası yolda yükten ya da çekmemesinden dolayı 4e düştüğümü bilmiyorum.
    Yeni satın alacak arkadaşların düzenli bakımları yapılmış dizellerini düşünmelerinde fayda var.
    iyi bir renault ustası hemen hemen tüm dertlerini çözebiliyor.
    tüm note kullanıcılarına iyi sürüşler dilerim.

• Bugün nissan note 2008 1.5 dci tekna aracımı 31000 tl ye sattım. Aracın bagaj kapağı ve arka tampon değişmişti. 5 bin küsür hasar kaydı vardı. Araçtan memnundum ama durumum bunu gerektirdi. Aracın bakımı düzenli yapıldığında gerçekten sorun çıkartmıyor.

• Kıymetli note kullanıcıları,
    2013 senesinde almış olduğumuz ve bizleri taşımaktan bıkmayan aracımızı bugün nissana takas karşılığında verdik. Dizel ve en üst donanımlı aracımız bizi ziyadesiyle memnun etti. Bugüne kadar kullandığım en yakıt cimrisi ve problemsiz araç diyebilirim. Aracı mecburen değiştirdik zira artık otomatik kullanma zorunluluğumuz doğmuştu. Yeni aracımız artık nissan pulsar otomatik tekna modeli olacak inşallah. Qaskai ile hiç durmadan ölçüp biçtik . Arka koltukta oturanlar qaskai de rahat edemediler. Pulsar biraz daha içi büyük olduğu için tercih ettik. Note aracı alırken de bunun ikinci eli olmaz demişlerdi ama 4 sene sorunsuz gezip aynı fiyata sattık. Bu araç da inşallah böyle olur. Bu forumda fikirlerinizden çok yararlandım. Haklarınızı helal ediniz. Allah hepimizi kaza ve belalardan korusun.
  • omeravalar kullanıcısına yanıt
    hayırlı olmasını dilerim, pulsara, note tekna modelinin donanımından eksikleri olduğu için sıcak bakamadım hiç. daha geniş ve otomatik için ileriye dönük planlarım var, bayi sizin aracınızı kaça saydı ve yeni aracınız kaça geliyor?
  • 5 yıl önce ev almak için 2006 1.6 note aracımı satmıştım. Aradan 5 yıl geçti ama yerine koyabileceğim bir araba henüz beğenipte bulamadım Nasipse bir yıl içinde yeniden almayı düşünüyorum. 1.6 otomatik almayı düşünüyorum. Eskiden lpg ile uyumlu değildi ancak sonradan yağlamalı lpg sistemleri çıktı. Şu an uyumlu lpg kiti var mı acaba? Kullanan ya da bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim.

• merhaba arkadaşlar

E12 K9K 1.5dci aracımı aldığımdan beri 4 ay süre ve 10 bin km yol geçti, kısaca bir değerlendirme yapayım:

* aracı alır almaz bakımlarını yaptırıp bir tık geniş lastik almıştım, lastik farkının faydasını çok gördüm
    * izmir-ankara-izmir / izmir-antalya-izmir / izmir-muğla-izmir gibi şehirlerarası yollar
    * ve her gün işe gidip gelme, metroya gidip gelme gibi kısa şehir içi yollarda kullandım
    * aracı çoğunlukla eco modu açık kullandım, uzun yollarda cruise control ile yürüdüm
    * buna göre aracın ilk kalkışı ve 1250 - 2750 devir arası torku inanılmaz, gerçekten atak bir motoru var
    * en verimli yakıtı 1750-2250 devir aralığında yakalıyorum, ancak tabii ki vites önemli
    * bir depo 40lt yaklaşık 180 liraya doluyor ve karma kullanımda 700km kadar gidiyor, yani km : 25 krş
    * aracın beyni üzerindeki bakım aralıkları 30bin km, ancak nedense ülkemizde 10bin km deniyor
    * tam sentetik yağın da 30bin km bakım aralığı verdiğini düşünürsek, bakımları 15binde bir yaptırmak kafi diye düşünüyorum
    * motor hava filtre girişi açık, bu yüzden çok kirleneceğini düşünmüştüm ama geçen gün baktığımda gayet iyi durumda idi
    * aynı şeyi klima filtresi için söyleyemeyeceğim, onu da kontrol ettim, inanılmaz kirlenmiş, sanırım hava giriş yeri kötü
    * yağını elle kontrol ettiğimde sağlıklı derecede akışkan olduğunu görüyorum
    * hatırlatayım, orijinal renault motoruna orijinal elf 5w30 dpf yağ kullanıyorum
    * aracın ön fren disklerini ve balatalarını da bosch katalogdan kod belirleyip getirtip taktırmıştım, süper yapmışım
    * klima aldığımda iyi çalışıyordu hatta ilk kullanımlarda hasta etmişti, ancak iki ayda verimi düştü, kontrol ettireceğim
    * uzun yol kullanımlarında olsun şehir içi kullanımlarında olsun ben rahat ettim, şoför konforu güzel bir araç
    * ses yalıtımı pek çok dizele göre çok iyi, öyle ki ses konusunda tek şikayet ettiğim şey yan aynalar üzerindeki sinyal camlarının çıkardığı ses
    * arabayı tek başıma / eşimle birlikte / ailecek / yüklü olarak her şartta kullandım, peformansından çok memnun kaldım

belki kısa bir süre geçti, ancak iyi ki almışım dediğim bir araç maşallah, ALLAH cümlemize selamet versin

Nissan NOTE

• 
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.