Arkadaşlar merhabalar.. 1997-2001 Primera almayı düşünüyorum. Muhtemelen 5-6 yıl kadar binecegim ve ilk aracım olacak kısmetse. Bu arc haricinde yine Nissan Almera ve MAzda 626 ve 323 lere biraz bakındım ancak yine Primeraya kaydı gönlüm... Daha önce forumda bi kaç başlık açılmış bazı başlıklarda tartışılmış ancak çoğunu taramama rağmen net bir fikir edinemedim. Oldukçada kafam karıştı. Aracın 16. icin Comfort, Special, GX, SLX gibi modelleri var ayrıca 1.8 icin Luxury ve 2.0 icin yine SE, Comfort, Elegance gibi modelleri var ayrıca sanıyorum 1999 altı icin mi 2.0 GT ler var. sahibindende baktım 99-2000 araclar icin 16.000-18.000 isteyenler var. Hatta 190.000 ve 110.000 lik 2 tane ilan var. Bu fiyatlara 2005-2007 Almera alınabiliyor. Bu kadar edermi gerçekten bu araçlar. Bu kadar olmasada temiz bakımlı donanımlı bi araca 13-14 bin kadar vermeyi düsünüyorum. Bu modellerin donanımına göre bir sıralaması var mıdır? ARalarındaki farklar nelerdir? GT lerde sanıyorum kule gergi sistemi vs. ek donanımlar var. Çok önemli midir?2000- 2001 comfort yada speciale -99 GT yi tercih edermisiniz örneğin. Yorumlarınızı ve tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum...
iki ay olmuş ama cevap yazan olmamış
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme