Şimdi Ara

Nissan Pulsar_Ana Konu_Güncel (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
4
Favori
16.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ana konu 3 sayfa, yollarda da hiç görmüyorum. nolacak bu pulsarın hali?
  • just sky kullanıcısına yanıt
    Kayseri de her gün iki tanesini görüyorum mütemadiyen, birisi vişne çürüğü diğeri de mavi :)
    Yalnız kötü durmuyor o kadar, Focus HB leri andırıyor birazcık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Kayseri de her gün iki tanesini görüyorum mütemadiyen, birisi vişne çürüğü diğeri de mavi :)
    Yalnız kötü durmuyor o kadar, Focus HB leri andırıyor birazcık...

quote:

Yalnız kötü durmuyor o kadar,

Size kötü olduğu mu söylendi? Yoksa sizin düşünceniz mi? Nerden çıktı şimdi bu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cinquanta kullanıcısına yanıt
    Canlı görmek nasip olmamıştı, resimlerden de basit duruyordu fazlasıyla, beklediğimden güzel geldi gözüme o kadar... Nissanlara karşı da antipatim var son zamanlarda çıkanlara özellikle :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cinquanta kullanıcısına yanıt
    Araba çok çirkin, hiçbir albenisi yok, onun dışında içi çok geniş ve ferah. aynı paraya megane dururken almak saçma.
  • biz ötv muafiyeti ile aldık sivas'ta 1.5 dci n-tech donanımı ile alacak olanlara kesinlikle tavsiye ederim çok memnunuz araçtan
  • mesela58 M kullanıcısına yanıt
    Aracınız hayırlı olsun.En kısa zamanda detay inceleme bekleriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isterseniz sizin soracağınız bir şeyler varsa siz sorun ben cevaplamaya çalışayım
    Daha önce ne kullanıyordunuz? Pulsar tercih etme sebebiniz nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • önceki arabamız toyota avensis 1.6 comfort 2005 modeldi (takasa girdik) aracı almamızdaki en büyük etkenlerden biri arka diz mesafesiydi arabanın gerçekten iç kısmı muazzam büyük avensis de bu kadar rahat değildim.Diğer bir etken fiyatı golf e göre daha uygundu biz alırken fiyatı n-tech donanımı 79500 dü.Yakıt sarfiyatı da fabrika verileriyle örtüşüyor.1200 km civarı kullandık aracı hem uzun yolda hem 250 km si şehir içinde motor performansını ayrı bir yere koymak gerek gerçekten motor gücü muazzam.Yokuşu 5 ile çıkıyorum 6 bile kurtarıyor.Start-stop anahtarsız giriş çok güzel çalışıyor.İç tarafın malzeme kalitesi hoşuma gitti.Benim ilk izlenimlerim bu kadar sormak istediğiniz bir şey varsa elimden geldiğince cevaplayabilirim.
    Süspansiyonları ve sürüş dinamikleri nasıl?Avensisten sonra yol tutuşunu tatminkar buldunuz mu

• Tabi şunu söyleyebilirim avensis D segmenti olduğunu uzun yolda belli ediyordu ama yol tutuş olarak böyle aman aman bir fark yok süspansiyon olarakta avensis in bir tık gerisinde ama segment farkını düşündüğümüzde o kadar olması normal aracı plazaya gidip incelemenizi tavsiye ederim

• Heyecanla bekleyenlerde hayal kırıklığı oluşturmuş sanırım. Gelmeden önce yazılanlar neredeyse efsane bir araçtan bahsedildiği izlenimi oluşturuyordu. Nihayet geldikten sonra ise bütün ilginin bıçak gibi kesilmiş olduğu, başlığın hepi topu 4 sayfa ile sınırlı kalmış olmasıyla da net olarak anlaşılıyor, dağ fare doğurmuş yani...

Geçen hafta sonu birkaç aracı alıcı gözle inceleme fırsatı buldum, tesadüfen Nissan bayisine denk gelince Qashqai ye de bakayım dedim ki SUV segmentinden HB lere yönelmekte olduğum için Pulsar' a da bir göz attım haliyle. Ancak tasarım-iç mekan kalitesi-motor-şanzıman vs olarak en ufak bir albenisini göremedim, otomatik vites tercih ettiğim ve CVT den pek hazzetmediğim için Pulsar defterini hiç açmadan kapatıverdim böylece...
  • bu araci almayi planlıyoruz ama ikinci eli ve turkiyede tutup tutmayacagi beni dusunduruyor.

birde alıp tek sahibi olarak kalmak var

• Hocam satarsin Ama zarar edersn.

• Uzun yıllar bineceksen al geç, her araba sayılır merak etme, ama iki yıl binip değiştiririm diyorsan başka bir modele bak. Konforlu geniş sessiz bir araç, binmek icon ideal

• Autoshowa özel 1,2 otomatik benzin visia 67 bin oldukça dolu bence visia modeli. Ben ya bunu ya da hyundai accent blue 1,4 otomatik benzin Mode plus tercih edeceğim sizce ne yapmalıyım? Biri B diğeri c sınıfı üstüne donanımlar neredeyse eşit Mode plus ve visia arasında. Ek olarak bagajı hakkında fikir verir misiniz tekerlekli sandalye katlanınca sığar mı

• LeVizit kullanıcısına yanıt
    Bu aracı serviste inceledim. Motor ve şanzıman kesinlikle accent'tan çok çok daha iyi. İçi geniş ve benzinde az yakar. İç tasarımı biraz kötü (bence). Bir HB araca göre bagajı ve diz mesafesi de gayet iyiydi. Standart bir HB araçtan geniş duruyordu. Test edip deneyin. Bu arada üretim kalitesi de accent'tan iyidir.
  • LeVizit kullanıcısına yanıt
    Bu fiyat üzerinden Ötv indirimi de alırsanız hiç düşünmeyin, Tr de tutulmasa da motor-şanzuman Renault, zaten Quashqai ile aynı platformda üretiliyor. 5 sene sonra satarken indirimli aldığınız için çok zarar ettirmez ama zor satılır bunu unutmayın. Bir de alırken güzel bir renk seçin, bu aracı renk sattırır, PANDORA MAVİ veya MARS KIRMIZI güzel duruyor.
  • Tergener kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam 45 e denk gelecek. Kırmızı bayağı hoşuma gitti bakalım bu araba olacak gibi görünüyor. Emsalleri aşırı pahalı çünkü. 67 bine c sınıfı otomatik benzin şu zamanda imkansız.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.