Şimdi Ara

Nissan Pulsar_Ana Konu_Güncel (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
4
Favori
16.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vetenes

Fiyatlar yüksek, dizel otomatik seçeneği henüz yok.

C sınıfı piyasası suv sektörü gibi değil Nissanın işi çok zor bu sınıfta.

ayda 500 tane ile baslayabilir çünkü fiyatları çok iyi. Bide ekdtra indirim oldumu harika. Bu araba golf ten aşağı kalır yanı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cagatayu C kullanıcısına yanıt
    o fiyatlara millet egea alir
  • Fiyatlar normal ama bu araç tutmaz.

• toyota auris-hyundai i30 karışımı bişey olmuş. ama fena değil gibi...
  • juke sero kullanıcısına yanıt
    Şunlar da önemli rakipleri ne alemde ?

Mesela focus 1.6 hb trend x 62 bin pazarlık ile Pulsardan ucuz, golf 1.2 tsi midline Plus 64 bin sadece 4 bin lira pahalı ancak marka algısı ve 2. El zirvede.

Birde auris var sıfırı 50 bin 1.33 mis gibi araba. Bunlar benim aklıma gelenler. Henüz pulsarı incelemedim ancak Nissan markasına aşırı ön yargılıyım.

Crv alırken x traile bakmadım bile :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • araba iyi hoşta dizel ekonomikliğini menfaate çevirmeleri mide bulandırdı artık, farka bak (manuel) benzinli dizel farkı 12.500 tl.. benzinli motorda turbolu sonuçta, ee aralarındaki maliyet farkı da bu kadar olmayacağına göre fırsatçılık yapılıyor
  • Hadi gözümüz aydın.Sonunda lansmanı yapılıp fiyatları açıklandı.Fiyatların mevcut piyasa koşullarını düşünürsek,rekabetçi olduğu söylenebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Şunlar da önemli rakipleri ne alemde ?

Mesela focus 1.6 hb trend x 62 bin pazarlık ile Pulsardan ucuz, golf 1.2 tsi midline Plus 64 bin sadece 4 bin lira pahalı ancak marka algısı ve 2. El zirvede.

Birde auris var sıfırı 50 bin 1.33 mis gibi araba. Bunlar benim aklıma gelenler. Henüz pulsarı incelemedim ancak Nissan markasına aşırı ön yargılıyım.

Crv alırken x traile bakmadım bile :)

Aynı ben vw markasına öyle önyargılı idim ancak önyargılı olmak bişey kazandırıyor mu tabiiki Hayır.

Golf nasıl bir vw ve alman algısı ile satiyorsa pulsarda dci algısı ile satacaktir.

Kritik soru şu. Bomboş golf dizel mi ayni güçte full dolu dizel pulsar mı. Aynı fiyat hemen hemen ikiside.

Focus ve auris gibi atm. Motorlu Araçlar ile kiyaslaman komik olmuş. Zaten bu yüzden bu araçlar sanmıyor. Mantık yok çünkü

• juke sero kullanıcısına yanıt
    Dizel motor işin içine girince işler değişiyor o Zaman Vw f/p olmaktan çıkıyor ancak benzinli manuel Vw modelleri oldukça avantajlı.

Hocam 1.2 turbo baz donanım için emsalleri söyledim sadece kendi tercihim değil insanların tercihi. Ben pek zannetmiyorum satış rakamlarının iyi olacağını Zaman gösterir tabi tekrar konuşuruz bu mevzuyu :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Şurda biraz daha uygun fiyatlı modeller var gibi, emin olamadım ama.
  • Chronotide kullanıcısına yanıt
    yok yanlis bakmissin vw veya alman arabasi yazsan daha guzelini bulurdun

sakasi bir yana guvenlik diyenlerin subaru ya da volvodan baska arabaya binmemesi gerekiyor, ama nedense goremiyoruz pek.
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Valla hocam 50.000 + veripte Fiat'a binmek hiç işime gelmiyor açıkçası.

Volvo bakınıyoruz bizde, malum piyasa balon şuan. Bi patlasa :)
  • Dizel otomatiği 90 k civarı olacaktır. Bu paraya 5 ay önce Audi A3 dizel otomatik veriyorlardı. Tabi hangisi üstün göreceli bir durum ama fiyatların jet hızıyla arttığı bir gerçek.
  • Dün Pulsarı inceledim. Deneme sürüşü teklifine "daha sonra" dedim.

İç mekan genişliğine şaşırdım; D sınıfı iç mekanı ile yarışıyor. Dış görünüşünü de beğendim.

Fiyat konusuna gelince. Honda Jaazın fiyatının yaklaşık 73 BİN TL olduğunu görünce aynı fiyat Pulsar için çok iyi geldi.
  • Yarın nasipse Pulsar 1.2 otomatik tekna modeliyle aranizdayim.. allah utandirmasin..
    Pulsar sahipleri kaca aldiniz araclari , memnuniyet nedir ? Yüzbaşıoğlu'dan alacagiz mavi renk..

Hediye neler alinabilir ? Alırken dikkat etmem gerekenler ??

Teşekkürler..

• rec25 kullanıcısına yanıt
    Arabanız hayırlı olsun , kazasız belasız güzel günlerde kullanmanızı dilerim.

Babam on yıllık Almera sını takasa verip tercihini beyaz renk Pulsar 1.2 X-tronic Ntec modelinden yana kullandı.İki hafta kadar oldu alalı , o zamandan beri şehir dışında , iki gün inceleme fırsatım oldu.

Takas + lansman + sadık müşterimi indirimleri derken toplamda 69 bin tl.ye alındı.Hediye olarak arka park sensörü alabildik.
  • Araç çok güzel duruyor :) Juke den sonra alırım bundan bir tane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merdomable -- 1 Ekim 2016; 11:40:58 >
  • gelibolu 1915 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun,kazasız belasız kullanın.

Deneyimlerinizi detaylandırıp burada paylaşırsanız,almayı düşünenler için faydalı olacaktır.

• dentul kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

Pulsar'ı alım aşamasında "benim aracımda CVT olduğu için" test ettim , bendeki ilk izlenim olumlu idi , 65 - 70 bin civarı "benzinli otomatik" sıfır araba alacakların test etmelerini tavsiye ederim.

Araba hakkında "kullanıcı yorumuna" ihtiyacı olan olursa , babam dan öğrenip yardımcı olabilirim.
  • Pulsar kullanıcılarının yorumlarını bekliyoruz. Olumlu, olumsuz yanları nelerdir?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.