Şimdi Ara

Nissan Pulsar_Ana Konu_Güncel (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
4
Favori
16.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Araç alacağınız kesinse bence çok iyi bir fırsat. Bizim sokakta bu renkten var, güzel duruyor. Buradan da bakın, İngiliz sitesi burası, kolay kolay 4 yıldız vermezler bir araca,http://www.whatcar.com/family/
  • Tergener kullanıcısına yanıt
    Kesin kesin hocam :) çok sağolun yardımlarınız için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pulsar 1.2 tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

Pulsar 1.2 tavsiye eder misiniz?

Nissan Türkiye Pulsar'ı ha geldi ha geliyor diye diye 3 yıl geç getirdi, treni kaçırdı. Şimdi 1.2 manuel Pulsar'ın adı var kendi yok. Bulursanız da buzdolabı beyazından başka renk yok. Hatchback arabayı sadece beyaz ve siyah vb sıkıcı renklerle getirmiş süperzekalılar..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Desene doğarken öldürmüşler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Araba tip olarak hoşuma gitti. Uzaktan qashqai ye benziyor. Böyle resmen onu alamıyorsan fiyatı ucuz bunu al demek için yapmışlar.

Düz viites 1.2 tekna modeli olsaymış keşke. 65 bin bandında satılırdı araba suv gibi duruyor.

Çok az kişinin alması düşündürüyor yinede juke gibi tutsaydı, 2. elde elde kalmayacağını bilsem yine alırdım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfun91

Araba tip olarak hoşuma gitti. Uzaktan qashqai ye benziyor. Böyle resmen onu alamıyorsan fiyatı ucuz bunu al demek için yapmışlar.

Düz viites 1.2 tekna modeli olsaymış keşke. 65 bin bandında satılırdı araba suv gibi duruyor.

Çok az kişinin alması düşündürüyor yinede juke gibi tutsaydı, 2. elde elde kalmayacağını bilsem yine alırdım...

Ha ha

Juke u 3 haftadır satamadık. Dayanamadım malum siteden çektim. 2012 yılında golf baz paket alıyordum aynı paraya. Şimdi aralarında 8k fiyat farkı var. Cesaretin bedeli Nissan Juke

• Ötv indirimiyle bu arabayı almayı düşünüyorum. Uzun bir aileyiz ve sadece konfor odaklı istiyoruz. Sadece kullanan arkadaşlardan yakıt bilgisi alabilir miyim? 1.2 otomatik için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba pulsarın 1.2 otomatik olanı ile ilgileniyorum fakat çok fazla bilgi bulamadım. Aracın kronik bir eksisi var mıdır? Otomatik şanzımanı kaliteli ve sağlam mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: abiodum

arkadaşlar merhaba pulsarın 1.2 otomatik olanı ile ilgileniyorum fakat çok fazla bilgi bulamadım. Aracın kronik bir eksisi var mıdır? Otomatik şanzımanı kaliteli ve sağlam mıdır?

kesinlikle oneririm. zaten CVT şanzıman. diğer bircok alman grubunun kavramalı şanzımanından sağlamdır. DSG şanzıman ( VW Seat Skoda AUDi ) gurubuna göre tek eksisi atik kıvrak seri değildi ama tatmin edici. 115 beygir arac. aileler için süper. tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.