Şimdi Ara

Nissan Pulsar_Ana Konu_Güncel (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
4
Favori
16.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FİYASKO NİSSAN PULSAR TÜRKİYE'YE GELMİYOR....!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UriHAYY -- 25 Mayıs 2015; 11:52:12 >
  • RENAULT KADJAR I GETİRMEDE KARARLI-PULSAR DAN HALA SES YOK.

http://www.otohaber.com.tr/Haberler/Otomobiller/2015/04/29/qashqainin-rakibi-renault-kadjar-istanbulda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEGİN 38 -- 20 Mayıs 2015; 18:39:27 >
  • Bugün bakım için Nissan servisine gittiğimde Pulsar ın 2016 Mart Nisan gibi Türkiye piyasasına geleceğini duydum.

Umarım doğrudur
  • Modelin varlığını unutmuşum, bu saatten sonra yeni megane'a odaklanıyorlardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 3 Aralık 2015; 8:31:23 >
  • Konuyu açtığımdan beri gelecek mi gelmeyecek mi diye,konuyu ilgiyle takip eden bir kaç arkadaşla birlikte neredeyse kurdeşen döktük.

Umarız rekabetçi bir fiyatla gelir artık hayırlısıyla diyelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tahmin ettiğimiz şey çıktı gecikmelide olsa geliyor , hayırlısı .Haberin linki ni okuyabilirsiniz.

http://www.ototeknikveri.com/haber/6148/nissan-pulsar-2016da-turkiyede
  • Mart-Nisan gibi gelir benzinli modeli 60.000 den başlar demişti Nissan bayi. Dizelide 70 binden başlarsa yüksek fiyatlarla nasıl rekabetçi olacak ki? Tasarım açısından da albenisi az geldi bana. Elbet canlısını görmek lazım ama bagaj içi malzemeler Dacia kıvamında görünüyor resimlerde.
  • Hic sansi yok

• Nissan Türkiye tarafından,ilk çeyreğin sonlarında geleceğinin duyurusu yapıldı.

Açıklama da,sadece suv segmentinde değil,kompak segmentte de bir pazar yakalamak iddiaları olduğunu söylediler.

• daha önceden konusunu açmıştım. Sadece pulsar gelmeyecek. Bakalım bizleri neler bekliyor.
  • Eyvallah hocam,şimdi anımsadım.

• gelen giden yok halen sanırım
  • mawice kullanıcısına yanıt
    Pulsar 2. çeyrekte Türkiye'de resmen ilan edildi.
  • bu da nissan sentra 2016, sanırım B+ ülkem için ideal, gelse keşke.
     Nissan Pulsar_Ana Konu_Güncel
     Nissan Pulsar_Ana Konu_Güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzakdağ -- 30 Aralık 2015; 19:56:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: UriHAYY

Pulsar 2. çeyrekte Türkiye'de resmen ilan edildi.

kaynak varmı acaba? Yakında geleceği söylenmişti. Ancak sadece pulsar olmayacak diye.
  • Şu an 5 yıllık bir nissan sahibi ve etrafındaki bir kaç kişiye Nissan sahibi olmasına ön ayak olmuş biri olarak yeni Pulsar beklediğim araçlardan biri idi.

Nissan'ın en iyi japan otomobil firması oldugunu düşünüyorum, üstüne üstlük dci gibi bir efsane motorla Türkiyede mantıklı bir fiyatla gelirse çok güzel satış rakamlarına ulaşacağını düşünüyorum, bunlardan biride ben olabilirim.
  • Agresif bir fiyatlandırmayla gelse de,bitsin bu hasret artık diyelim.

Nedendir bilmiyorum ama Sunny'ler,Datsunlardan,nx Coupe,Patrol v.s modellerinden beri Nissan'ın yeri bende apayrıdır.

Hele bir gelsin de kendime şöyle 1.5 dci üzerinden plan yapmaya başlayayım.

• soyle 50 bin liradan filan baslasa mukemmel olur. Ama bence 60 bin lira ile 90 bin.lira arasinda fiyata sahip olacak. Tahminen ayda 700-800 adet satabilir bu da fiyatlama ile alakali

• Bugün Nissan Pulsar'ın lansmanı gerçekleşti Lansmana özel fiyatlarda belli oldu arkadaşlar, 59bin ile 81bin fiyat aralığında fiyatlar. Kesin yayınlandığında yine paylaşırım sizlerle de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagatayu -- 17 Mayıs 2016; 13:44:57 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.