Şimdi Ara

Nissan Pulsar_Ana Konu_Güncel (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
4
Favori
16.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burada ki tek seçimi ben distribütörün yaptığını sanmıyorum.. Nissan Co. ile illaki bir alış veriş olmuştur bu konuda. Japonya deseydi ki kardeşim bu aracın gerekli tescillerini, ithalat falan filan işlemleri yapıyorsun ve ilk etapta şu kadar ithal ediyorsun diye; distribütör buna karşı gelemezdi. Bu karar, karşılıklı birlikte aldıkları bir karardır. Yine Nissan Co.'nun sana ancak yılda şu kadar araç çıkarabilirim deyip demediğini bilmiyoruz; yine en az bu kadar ithal edeceksin yoksa hiç araç isteme de demiş olabilir. Tek taraflı değerlendirmemek gerek bu tür makro işleri..
  • Bakınız arkadaşlar 3 aşağı 5 yukarı Nissan Pulsar forum sayfasını tıklayan şu an için 3.500 e yakın , yani NİSSAN TÜRKİYE bunları görmeli insanlar PULSARI İ S T İ Y O R zaman değişti devir değişti lütfen gerçekleri görün BURADAN BEN ŞAHSEN İDDİA EDİYORUM NİSSAN TÜRKİYE PULSARI GETİRİR İSE EN ÇOK SATAN 2.MODELİ OLACAK .
    Qashqai -JUCE-micra-navara-note-bunların sınıfları farklı farklı,alıcısı farklı,ben hb otomobil olarak pulsarı görüyorum ve gelmesini istiyorum.
  • bu modeli çok beğendiniz ve Türkiyede satılmasını istiyorsanız, mail kampanyası düzenleyebilirsiniz. ben de destek amaçlı nissan Türkiye ve merkezine mail atacağım az sonra.
  • Aklımdan geçen de bu zaten.Bende mail atayım.
  • Konu marka değil konu HB-tarzı otomobil tutkunluğu , ben PULSARI bulunduğu sınıf araçlar içerisinde dikkat çeken özellikleri olarak,bulunduğu sınıf olarak arka koltuk ve iç mekanın özellikleri ve görünüm olarakta AGRESİF-KASLI-SPORTİF-DURUŞU İLE araç dikkatimi çekti önceki yazılarımda da belirttim QQai yi takdir ederim sınıfının iyi araçlarından benim için hb kasa araçlar ilğimi çekmekte PULSAR Euro-N-cap tan 5 yıldız güzel bir hb .
     Nissan Pulsar_Ana Konu_Güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEGİN 38 -- 27 Ocak 2015; 22:26:24 >

• Avrupa ülkeleri bizleri BİR ÇOK KONUDA hep yalnız bıraktığı için benim de tercihim artık JAPON veya uzakdoğu modelleri.Aşagıda pulsarın videosunda bir kaç ayrıntı var pulsarın Qashqai nin satışını etkiler diyen zatı muhteremler, pulsar ı qashqai ile yan yana koymuşlar aralarında dağlar gibi fark var biri suv öbürü hb olduğu açıkca belli.

https://www.youtube.com/watch?v=c4U7tt9inYA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UriHAYY -- 28 Ocak 2015; 21:24:44 >
  • E-mail atalım atmasına Türkiye Nissan a lakin PULSAR gelir gelme sinede ya 2016,yada 2017 de gelir o zamana kadar el alem Pulsara doyar Pulsar ın yüzü eskir iyi bir MAKYAJ geçirir el-alem makyajlı sına biner bize de ellerinde kalan makyajsız pulsarı gönderirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEGİN 38 -- 29 Ocak 2015; 12:33:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: v.fırat

bu modeli çok beğendiniz ve Türkiyede satılmasını istiyorsanız, mail kampanyası düzenleyebilirsiniz. ben de destek amaçlı nissan Türkiye ve merkezine mail atacağım az sonra.

Güzel olanı,KALİTELİ OLANI herkes sever , Pulsar konusunu burada formu açan Dentul kardeşimiz ve bu sayfayı tıklayan yüzlerce otomobil sever YAKIŞIKLI ve ALBENİSİ ile dikkatleri çeken PULSARI İSTİYORLAR euro ncap çarpışma testinden 5 yıldız alan hb otomobili KİM istemez ki ? Nissan Türkiye planlarını ivedi gözden çeçirmeli Pulsar Note den fazla satacaktır . Ayrıca 16.12 .2014 tarihli bir HABERDE PULSARIN 2015 YILINDA ÜLKEMİZDE SATIŞA SUNULACAĞI YAZIYOR.16.12.2014 11:49:25

HABERİN LİNKİ....
    http://www.ototeknikveri.com/haber/3357/yeni-nissan-pulsarin-dikkat-ceken-ozellikleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UriHAYY -- 2 Şubat 2015; 21:33:09 >

• Arkadaslar oncelikle herkese merhaba demek istiyorum,foruma yeni uye olma firsati buldum.
    Konuyla ilgili sunu belirtmek isterim, c segmenti arac arastirmasi icindeyim 2-3 ay icersinde yeni arac almayi planliyordum ve pulsar benim de ilgimi cekmisti burada yazilanlari okuduktan sonra Nissan Turkiyeye mesaj atma istegim olustu ve bana donulen cevapta 2015 icersinde ve onumuzdeki donemlerde Pulsar modekini getirmeyi planlamadiklari yonunde oldugudur.
    Malesef bu aractan ulkemizde gorme sansina erisemiyecegiz.
    Herkese iyi aksamlar dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araci Ispanyada bizzat inceledim. Ici Note'un biraz daha yana dogru genislemisini kalite olarak fark yok denecek kadar az. Gelmemesi daha isabetli oldu gelirse satmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nissan bu otomobili Türkiye'ye zararına satmak istemediği için getirmiyordur.

Türkiye'de C-HB araçlar Juke ile aynı fiyatlara sahip. Avrupada ise Juke'dan çok daha pahalı, Qashqai'den ise azıcık ucuza satılıyor. Yani Türkiye'de Juke ve Qq'dan elde ettiği karı Pulsar'dan da elde etmek istese, piyasanın en pahalı C-HB'i olur, hiç satamaz. Normal fiyatlasa muhtemelen zarar eder. Tatli tatli para kazandığı piyasada da sirf ek 3-4 bin araç satmak için zarari göze almaz Nissan..

Juke'u düşünüyorum da. Döviz o kadar zipladi, araba fiyatları nerelere geldi. Juke hala 2 sene önceki fiyatla satılıyor. Artık nasıl bir marjla piyasaya girdiyse hala zarara dönmemişki adamlar kuruş zam yapma ihtiyacı hissetmediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Integrale -- 4 Şubat 2015; 23:29:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RENAULT C SEGMENTİNE YENİ BİR SUV İLE GİRİŞ YAPIYOR-İSMİ KAD-JAR -JUCE DARBEYİ YİYEBİLİR....

Nissan Pulsar_Ana Konu_Güncel[simage]http://

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEGİN 38 -- 19 Şubat 2015; 4:38:53 >
  • Nissan TÜRKİYE bak Renault sana kafa tutup Qashqai ye RAKİP suv araç ürettiler Üstüne üstelik Renault KADJARI Haziran ayında TÜRKİYE'DE de satışa sunuyor , Nissan Renault un Kadjarına karşı Renault un Megane sine karşı PULSARI jet hızıyla satışa sunmalı.
  • Renault Ajdar geliyor,Pulsar ile ilgili Nissan'dan Renault'un bu hamlesine karşılık hiç ses seda yok desene.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dentul

Renault Ajdar geliyor,Pulsar ile ilgili Nissan'dan Renault'un bu hamlesine karşılık hiç ses seda yok desene.
    Bizler pulsar gelir mi gelmez mi derken adamlar Auris i MAKYAJLADI

http://www.otohaber.com.tr/Haberler/Otomobiller/2015/02/23/auris-genclesti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UriHAYY -- 24 Şubat 2015; 20:12:21 >

• dentul kullanıcısına yanıt
    Otomobil Firmaları rekabete hız verdi önümüzdeki aylarda yeni modeller peş peşe geliyor Nissan dan ses yok..

http://www.yenimodelarabalar.com/2016-renault-megane-kis-testlerinde-3708.html
  • UriHAYY kullanıcısına yanıt
    Bu gidişle pek ses seda çıkaracağa da benzemiyor Nissan.

Pulsar gelecek olsa,Auris'e ultra makyajda uygulasalar,Pulsar'ı Auris'e yine değişmem.Dci motor ve en güncel model olması en önemli artılarından da,Nissan taleplere aldırış etmecek anlaşılan.Belli ki bu Sınıfta Renault'un yeni çıkacak megane'ı geçerli kılınacak gene.
  • dentul kullanıcısına yanıt
    Eleştirmeler imiz bazılarının zoruna gitse-de gerçekler her zaman söylenmeli, Nissan Türkiye'ye ısrarla satılmayan Not eyi dayatıyor, Pulsar ile aynı kefeye koymaya çalışıyor oysaki ikisi arasında dağlar kadar fark var.Japon araçları tüm Dünyada atak başlattı MAZDA-TOYOTA-HONDA yeni modellerle geliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Getirirler neden derseniz.O kadar az satan Note'da bile diretiyorlarsa bu aracı getirip şanslarını denerler.

Sırf fiyatı Megane3 1.5DCİ la kafa kafaya olsa bile satar çünkü Japoncu bir kitle var.

Bir de CVT+DCİ insanların ilgisini çeken az yakan sorunsuz bir kombinasyon.

japoncu kitle yok hocam akıllı bir kitle var. Bkz artık renault bile arabaları koreden samsungdan alıyor. Örneğin: Fluence, Latitude
  • udmexpert U kullanıcısına yanıt
    Pulsar gelirse Megane Hb daha da az satılır,zaten hali hazırda golf,auris,ceed gibi rakipleri varken Aile içinden de bir rakip çıkmasın demişlerdir.Hiç dikkat etmiyor musunuz Nissan son 10 yıldır Sedan araç getirmiyor.Ürün gamında b,c,d gibi her segment için modeli varken hatta e ve f dahil.Sırf Renonun şımarıklığı.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.