Şimdi Ara

Nissan Pulsar_Ana Konu_Güncel (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
4
Favori
16.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TEGİN 38

Daha öncede forumlarda yazdığı ğibi PUL SARI Türkiye'ye herne dense getirmiyorlardır, oysaki PULSAR Almera ve Primera versiyonlarının yerine satışa sunulan HB bir otomobildi.Yunanistan ve roman yada bayilerde satışta.

http://www.nissan.gr/#home

http://www.nissan.ro/
     Nissan Pulsar_Ana Konu_Güncel

Bu ülkede yaşanmaz valla yazık milletimize yazık bi yunanistan veya romanya kadar olamadık. Gerçi romanyanın sokaklarını caddelerini bi görseniz neyse yapacak hiç birşey yok pulsar nismoyu canlı görmek isterdim golf gti, megan rs, audi s3 e dişli bi rakip çıkarmış adamlar helal şu çekik gözlülere ayakta adamları

• Getirmemelerinin sebebi söylentilere göre diğer firmaların modelleriyle rekabete girme korkusu.
  • getirmeleri iyi olur, ama bende firma yetkilisi olsam getirmezdim. gunun sonunda bu arac ne kadar iyi olsada, juke ve qashqai`nin payindanda calacak en azindan bizim ulkemizde. diger iki arac cok iyi tuttu ulkemizde, maceraya gerek yok.
  • Elin Yunanı, Romanı 17 bin euroya (48 bin liraya) Qashqai alıyor.
  • Şu ara gelse 50 bin bandindan satisa sunulsa alabilecegim arabalar listesine eklerdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fullflavor1977 F kullanıcısına yanıt
    Komik gerçekten komik Dünyada hiç bir firma bu düşünceyle hareket etmez a modeli az satacak diye b modelini getirmemek, tamamen mantıksız ve komik bir vdurum yahu sen jukeden kazandığını pulsar dan kazanmıyacakmısın pulsardan zarar mı edeceksin ki pulsarı getirmiyorsun, biz TÜRK tüketicileri veya otomobil severleri bu soruyu Nissan Türkiye sorumlusuna buradan sesleniyoruz , PULSARI TÜRKİYEDE bedavamı dağıtacaksın ki getirmiyorsunuz * ....? ! .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEGİN 38 -- 20 Ocak 2015; 20:12:45 >
  • Pulsar "nismo" gelmeliydi kınıyorum nissanı burdan
  • PULSARI GETİRMİYOR İSE BİZLERDE -TÜRKİYEDE BAŞKA FİRMALAR VAR TOYOTA-HONDA-HYUNDAI ,OPEL-V.S BU MARKALARA YÖNELİRİZ

TOYOTA AURİS VEYA HYUNDAİ .İ.30 .BAKIN DERİM.

Nissan Pulsar_Ana Konu_Güncel Nissan Pulsar_Ana Konu_Güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UriHAYY -- 24 Ocak 2015; 16:59:00 >

• dentul kullanıcısına yanıt
    Nissan yakın zamanda Pulsarı Türk pazarına satışa sunacak tır, Mayıs 2015 tarihin de Türkiye'de dev bir otomobil fuarı var rekabet kızışacak .

http://www.otomobil.com.tr/istanbul-autoshow-2015-fuar-giris-ucreti/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEGİN 38 -- 24 Ocak 2015; 20:49:06 >
  • TEGİN 38 T kullanıcısına yanıt
    Bu Aracın gelmesi gerekiyor bence.C sınıfı hb araçlar içinde iyi bir Seçenek olması açısından.

Ülkemizde Micra'ya genelde B sınıfı araçlar içerisinde bayan aracı diye burun kıvrılır.Ama gerçek sanılandan farklı olabiliyor.Bu Örneği gözümle gördüğüm için şöyle özetleyerek vermeliyim.

1 senelik,cvt şanzıman 1.2passion donanıma sahip Micra kullanan,işyerimden bir bayan arkadaşın aracını kısa Süreli kullandım.Mevcut yol bilgisayarının dahi nasıl kullanıldığını bile bilmez,aracı daha 13.000 kilometre de ve aldığından beri sıfırlanmayan yol bilgisayarı verisi sıkı durun 6.4 litre göstermekte.İstanbul şehiriçi trafikte kullanılan bir araç bu üstelik.

Bu durumda hangi insan Nissan'ın binek araçlarının gelmesini istemez ki.Kendi sınıflarında ekonomik tüketimleriyle ön plana çıkan araçlar.Hoş Micra Hindistan üretimi dahi olsa amacına hizmet eden bir araç olarak,bu şahit olduğum durumla bile Çoktan Gözüme girdi.Bundan sonra Pulsar'ı düşünemiyorum bile.

• dentul kullanıcısına yanıt
    Sizin görüşünüze aynen katılıyorum, Pulsar ı Üretenler ve satışa sunanlar bakmışlar ki vitrinlerinde Almera ve Primeranın eksikliği var bu sebeble pulsarın üretim onayını vermişler ve iyide yapmışlar çünkü crossover ve suv almak isteyen müşteri bu aracları alacak ise alır bunu bırakıp micraya veya pulsara yönelmez ki öyle olsa idi bir çok Ülke Pulsarı vitrinine koymazdı pulsar HB kasayım ben diyor, crossover kasa değilim diyor ben Al meranın varisiyim diyor mesele bu azizim, Türkiye NİSSAN Mayıs ayında İstanbul'daki FUARDA bu aracı Türk hb otomobilseverlere tanıtlamalı diyorum başarılı olacaklarına inanıyorum diğer modellerin satışını (juce-micra-v.s)etkileyeceğini zannetmiyorum.
     Nissan Pulsar_Ana Konu_Güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEGİN 38 -- 27 Ocak 2015; 22:22:43 >

• Pulsarı getirseler qq satışları yarı yarıya düşer.100 bine qq satmak işlerine daha çok geliyordur!

• Gelirse Mazda 3ten daha çok satış yapacaktır yıl sonunda. Bu onun Mazda 3ten iyi olduğu anlamına gelmez tabi, ama Nissan Türkiye öyle ya da böyle satıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallaha soyleye soyleye getirteceksiniz araci :) Arkadaslar, Nissan Turkiye'nin planlarinda bu arac yok.. Yani bosuna uzuyorsunuz kendinizi..

• Roque_Jn R kullanıcısına yanıt
    Bu konuda bizler günlerdir Nissan Türkiye yetkililerinden Pulsar konusunda açıklama yapılmasını bekliyoruz Almanı-yunanı-romanyalısı-polanyalı-v.b Ülkelerdeki Nissan yetkili satıcıları neden bizim Nissan Türkiye gibi ince hesaplar yapmıyorda pulsarı satışa sunuyor. !. ?
    SORUYORUZ BURADAN
    1-Qashqai den kazandığın para daha mı fazlaki pulsar onu etkiler diyem i getirmiyorsunuz.

2-Pulsar Türkiye yol koşullarına uygun değilmi.?

3-Almerayı neden getirdiniz de pulsarı yok sayıyorsunuz

4-Hb otomobil olan Pulsar golf-focus-megane-Astra-i-30- v.b otomobillerle rekabet edemez diye mi korkuyorsunuz.?

mantıklı sebebiniz ve pulsarı getirmeme sebebiniz nedir ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEGİN 38 -- 27 Ocak 2015; 18:30:51 >
  • Nissan Türkiye satış politikası gereceğince getirmedi.

Şaşırdım mı? Hayır.

Nissan Note modelinden alacakları dersi almışlar.

Nissan Türkiye'yi kalkındıran tek model QQ gerisi onlar için yalan bir de 1.6 motorlu X-trail kazandırıyor.

Juke ise yine bir felaket oldu ama yine de talep oldu anlamadığım bir şekilde.

Pulsar'ı getirmediler çünkü Nissan bir Mazda 3 vakası kaldıramazdı.

Zaten Pulsar modeli Nissan'ın kendinin bile ağırlık verdiği bir model değil.Sadece C sınıfı HB aracımız olsun mantığı ile

ortaya çıkartılmış bir araç.

Nissan Türkiye'yi ayakta tutan modeller QQ ve Micra gerisi teferruat.
  • Automobilista kullanıcısına yanıt
    Tespitiniz güzel, ancak NİSSAN TÜRKİYENİN BU POLİTİKASI YANLIŞ - BAKIŞ AÇISI YANLIŞ MÜŞTERİ FARKLI DIR FARKLI ZEVLERİ FARKLI İSTEKLERİ VARDIR.
  • Renuault ile gizli anlaşmaları vardir, açiklamazlar.

• UriHAYY kullanıcısına yanıt
    Ama politika yanlış olabilir ama suç distribütörün değil.

Sonuçta distribütör neden araç getirir? Kar etmek için.

Kar etmeyeceği aracı getirmez.

Çünkü marka algısı distribütörün sorunu değildir.Distribütör sattığına bakar.

Mühim olan distribütör aracın satabilmesi.Marka algısı Nissan'ın sorunu.

KİA çelik motora nasıl zorla Kia Optima modelini getirtiyse ve Çelik Motorda zorla bayilerinde dayattıysa.

Nissan'da distribütörüne gerekli baskıyı yapıp aracı Türkiye'ya yollamalıydı.
  • Carlos Ghosn , evet NİSSAN şirketinin CEOSU aynı zamanda renault firmasının başındaki isim bu ve işin içinde fransızlar var ki ince hesapları onlar çok iyi yapar
    satılmayan modelin var ise getirme micrayı ben almam juceyide -noteyide Qaşkai yi hiç almam ben HB kasa araç alacak isem bu modellere bakarım.-! .

https://www.youtube.com/watch?v=So0ODJ7Tlbw

http://www.trthaber.com/haber/ekonomi/d-8-sanayi-bakanlari-ortak-otomobil-icin-toplaniyor-164447.html

yakında yerli OTOMOBİL geliyor carlos ghoson SCENİC te pulsarda megane de sizlerin olsun ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UriHAYY -- 27 Ocak 2015; 15:23:45 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.