Şimdi Ara

Nissan Pulsar_Ana Konu_Güncel (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
4
Favori
16.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gelirse olumlu olur Nissan kaliteyi yüksetti..
  • Nismo versiyonu da çok şık duruyor.

Nissan Pulsar_Ana Konu_Güncel
  • Getirmeli uygun sayilacak fiyattan gelirse satar diye dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berbat duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuna kadar japon sorunsuzluk abidesi hepsi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba;

Konunun güncelliğini koruduğunu ve koruyacağını düşünerek,başlığı değiştirdim.Buradan yine merakla beklediğimiz,Pulsar'ın güncel olan tüm paylaşımlarımıza devam ederiz.Saygılarımla.
  • Ardaşlar , ! micra-note- bunlar Pulsarın yerini tutmaz Pulsar Hb kasa hem Aile-hem gençlere hitap eden spor kasaya sahip.
  • qashqai nin piyasada yerini sağlamlaştırması adına nissan pulsar ı geciktirdi

qashqai ile arada ciddi fiyat farkı olursa qashqai den çok fazla müşteri çalacaktır

qashqai, yüksek pulsar gibi görünecek ve imajı zedelenecektir

ismi pusat ı andırmakta,

türk milliyetçilerinin sevdiği isim, ki bu bile psikolojik olarak bir sempati oluşturacaktır,

aracın tutmasına etkisi olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jetta01

qashqai nin piyasada yerini sağlamlaştırması adına nissan pulsar ı geciktirdi

qashqai ile arada ciddi fiyat farkı olursa qashqai den çok fazla müşteri çalacaktır

qashqai, yüksek pulsar gibi görünecek ve imajı zedelenecektir

ismi pusat ı andırmakta,

türk milliyetçilerinin sevdiği isim, ki bu bile psikolojik olarak bir sempati oluşturacaktır,

aracın tutmasına etkisi olacaktır

Yorumunuza katılıyorum, Ancak Qashqai SUV kasa tarzı bir araç müşterisi belirli kesim Pulsar Hb kasa böylesi ince hesapları her ne hikmetse bizim Ülkemizde birincisi renault yapıyor, sizin yorumunuza göre gerçekten pul sarın gelmesinin geciktirilmesi qaşkanin satışı yüksek tutmak ise bu kervena Nissan Türkiyede katılmış oluyor, işin garibi Pulsar Türkiye hariç Tüm Avrupada böylesi ince hesaplar yapılmaksızın satışta,
    gelelim Japonların araçlarına isim koyarken bizim TÜRK tarihinden araştırma yaptırdıkları kesin, çünkü QAŞKAİ de bir Türk boyu ismi... saygılar..

• Bence büyük olasılıkla,Mart Ay'ından sonra 2015 model yılı olarak gelecektir.

Bu arada bayilere sorduğumda,geliş tarihiyle ilgili bilgilerinin olmadığını da unutmamak lazım.
  • Pulsarın getirilmesinin geciktirilmesinin sebebi qaşkai nin satışıyla alakası yok, Qaşkai den kazandığını pulsardan kazanamayacak mı,bence renaultun bu işte parmağı var iki şirket ortak, megane ve fluencenin satışını etkilemesin diye PULSARI getirmiyorlardır...
  • Buradan Pulsarı bekleyenlere üzücü haber var, Pulsar hiç getirilmeyecekmiş.
  • TEGİN 38 T kullanıcısına yanıt
    Öyleyse gelmeyecek oluşuna üzüldüm diyeceğim de,haberin kaynağı sağlam bir yerden mi?

Nereden öğrendiniz gelmeyeceğini.
  • dentul kullanıcısına yanıt
    .,NİSSAN BAYİİ ÇALIŞANLARI KENDİLERİ BİZZAT İFADE ETMEKTE NİSSAN PULSAR YAKIN ZAMANDA GELECEK OLSA İDİ BİZLERİ 2 AY-3 AY ÖNCEDEN GELECEK ARAÇLA İLGİLİ SEMİNER VE KURSLARA ÇAĞIRIRLAR ÖN BİLGİLENDİRME VERİRLER ŞEKLİNDE BEYANDA BULUNMAKTALAR...YANİ UFUKTA PULSAR GÖZÜKMÜYOR SİZE NOTE VEYA MİCRA VERELİM DİYORLAR GÖZÜKEN BİR ŞEY YOK MAALESEF TÜRKİYE HARİÇ BU ARAÇ TÜM AVRUPADA SATIŞTA.

http://www.youtube.com/watch?v=31-dYbotdDo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEGİN 38 -- 25 Aralık 2014; 15:47:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dentul

Öyleyse gelmeyecek oluşuna üzüldüm diyeceğim de,haberin kaynağı sağlam bir yerden mi?

Nereden öğrendiniz gelmeyeceğini.

Nissan Pulsarın, bu sitede ki habere göre TÜRKİYEDE 2015 ocak gibi pazara sunulacagı bilgisi var.

http://www.ototest.tv/yeni-nissan-pulsarin-tum-detaylari-belli-oldu-turkiyede-ne-zaman-kac-liraya-satilacak/

• Şu nissan pulsar nismo versiyonuna yeni bi rb koysun peynir ekmek gibi gider valla, eski kasalarında sr20det kullanılmıştı zaten. Gelsinde bi inceleyelim nismoyu güzelce bakalım ne motor kullanmışlar pulsarda bu sefer merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre-Dylan -- 17 Ocak 2015; 1:39:39 >
  • Adamlar 1.8 Turbo motor koymuş 250hp güç üreten ve ufak dokunuşlarla 300hpyi bulacak kapasiteye sahip yazmışlar yabancı forumlarda gayet iyi en az bizim ülkede nismo versiyonu 120 130bini bulur sanırım.
  • Emre-Dylan kullanıcısına yanıt
    Siz Nismo versiyonunu bekliyorsunuz PULSAR ın ancak UFUKTA PULSAR gözükmüyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEGİN 38

Siz Nismo versiyonunu bekliyorsunuz PULSAR ın ancak UFUKTA PULSAR gözükmüyor...

Yok gelmiyormuş hocam dün gece biraz kurcaladım yabancı forumları. Amerikaya bile gitmiyor sanırım amerikanın kendi nissan sitesinde de yok araç. Japonya piyasasına sunacaklar muhtemelen JDM işi
  • Emre-Dylan kullanıcısına yanıt
    Daha öncede forumlarda yazıldığı gibi PUL SARI Türkiye'ye her ne den ise getirmiyorlar, oysaki PULSAR Almera ve Primera versiyonlarının yerine satışa sunulan HB bir otomobildi.

Nissan Pulsar_Ana Konu_Güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEGİN 38 -- 29 Mayıs 2015; 8:19:36 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.