Şimdi Ara

NİSSAN Qashqai (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
941
Cevap
6
Favori
303.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende aracı ilk gördüğümden beri çok beğenmiştim, aldıktan sonra daha çok sevmeye başladım, servis vs konular kişiden kişiye ve bölgeye göre değişmekte, opel, hyundai, toyota servislerinden de bazı bölgelerden çok memnuyitetsizlik bilgisi duydum, ama aracın sesi konusunda bence oldukça sessiz ve de sağlam , QQ oldukça sağlam bir araç, nacizane tavsiyemdir. Saygılar..
  • Sayın tarcinbey,

Öncellikle ilginiz için teşekkür ederim. Birkaç sorum olacak eğer cevaplandırırsanız çok memnun olurum.
    Birincisi ben Visia modelini almak istiyorum maddi nedenlerden dolayı ancak sis farı da çok maliyetli değilse takılabilir görüşündeyim. İzmir'de oturuyorum. Bu tarz işlemler nasıl oluyor ve maliyeti nedir bir bilginiz var mı?
    İkincisi araçta Navigasyon yok ancak gidip te 2500 TL gibi bir rakama Navitech'ten Nissan için 7" Navigasyon modeline vermektense bi 250 TL'ye 4.3" Piranha Escalade harici montajlı Navigasyon takmak mantıklı mı?
    Son sorum ise aracın koltuklarını, direksiyonu ve kapı kollarını deri döşeme ile kaplamak istitorum bunun bana aşağı yukarı maliyeti ne olur ve nerelerden yaptırabilirim?
    Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
    Saygılar...
  • saygıdeğer tarcinbey siz ve sizin gibi tek tük duyarlı insan sayesinde NİSSAN Qashqai hakkında bilgi elde edebiliyoruz. ben de Achilles1987 arkadaşın beyanlarını paylaşıyorum.Kime alacağım desem "yazık parana,servisi.parçası,2. eli zayıf" diyorlar.buradaki nissanın diğer kullanıcıları bile bu şekilde ifade ediyorlar.yoksa ben nissan kalitesini ,Qashqain 5 yıldızlı güvenlik rekorunu kırdığını anlatamıyorum. saygılarımla iyi günler
  • Sayın Achilles1987,

Visia ve Tekna modelleri arasında evet fiyat farkı var biraz ama ben de iyi pazarlık yapmam neticesinde çok az bir fark ile Tekna alabilmiştim.
    Zannerdersem sis farı sonradan takılabilir bu konudahttp://www.kermandisticaret.com/default.asp?x=8&k=2&kategori=105 İstan bulda ama Muhtemeln İzmir de de çok rahat daha ucuza yaptırabilirsiniz, Navigasyon konusunda da size katılmamamk elde değil, 2.500 TL iyi bir rakam bende telefonumdaki navigasyonu kullanıyorum, tabi sürekli araç içerisinde bulunmasını isterseniz sizin önerdiğiniz daha mantıklı,
    deri döşeme konusunda bende biraz arştırma yapmıştım hatta forum içeririndede bulabilirsiniz
    http://forum.donanimhaber.com/m_6762238/mpage_81/key_/tm.htm zaten sizde incelemeişsiniz :)

Muhtemelen İzmirde de bu konuda başarılı yerler vardır diye düşünüyorum, Yaptırdığınız zaman bizlerler de paylaşırsanız memnun oluruz, Ben Adana da olduğumdan deri ye pek sıcak bakmadım ama kesinlikle güzel duruyor,
    .......

Sayon SOLON,
    Ben QQ dizel gelmeden önce bir çok arkadaşıma araç alacağı zaman önce QQ diyordum onlarda beğeniyordu ancak fiyat nedeni ile 2 arkadaşım dışında aldıramadım,
    Aracı bende aldıktan ve kullandıktan sonra çok doğru tercih yaptığımı herkes söylüyor,
    ama ben aracı kendim ve ailem için aldım, Kimsenin bana dediği ve diyeceğini pek umursamadım
    Ama daha önce Nissan Kullananlar ise sonderece doğru tercih yaptığımı da söylemekte.

Ben galerici değilim çokta araba alıp satmam,ama bu zamana kadar da 7-8 araç sattım, Allah sattırmasın ama her aracın müşterisi vardır. kısmet olursa bu aracıma uzun yıllar binmeyi düşünüyorum, ama şu gün satacağım desem eminim ki çok kısa sürede değerinde satılabilir. Servis - parça olayına ben pek katılmayacağım yıllarca kuş ve dağ serisi araçlar ülkemizde satıldığından halen o düşüncenin bir çok kişinin zihnini kurcaladığını düşünüyorum..
    Herkese güzel ve keyifli sürüşler dilerim, Saygılarımla...

• quote:

Orjinalden alıntı: fastx

aracım füme
    kapalı havalarda ortamdaki dokuya göre renk farklı algılanabiliyor

Karlı ortamda rengi net görünmemiş sanki, aşağıdaki fotodaki renk sizinki gibi füme mi acaba..

NİSSAN Qashqai
  • burası göle hükümet konağı önümü?
    quote:

Orjinalden alıntı: macpara

birkaç resim

NİSSAN Qashqai

• evet renk bu.
  • quote:

evet renk bu.

Hoş görünüyor, siz kullanan olarak nasıl değerlendiriyorsunuz. Memnunmusunuz.
    Ben bugün almaya kalksam ne renk alacağımı bilemiyorum.
    Ben hariç aile meclisi arabanın yıkanması, temizliği ile ilgileri olmadığı için siyah diyor, bende siyah almamak için gümüş gri veya bu füme rengini alternatif olarak görüyorum. fastx ve diğer QQ sahibi arkadaşlar siz ne dersiniz..

Düzeltme : Siyah ve Füme fotoları yukarıda mevcut. gümüş renk bir QQ fotosu ise 3 mesaj altta ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege.. -- 12 Haziran 2009; 11:54:39 >

• tercih sıralamam :

1.beyaz (ben aldığımda yoktu bu renk)
    2.füme
    3.siyah (istanbulda siyahı temiz tutmak çok büyük bir sorun, yol sokak çok tozlu)
  • beyaz QQ

NİSSAN Qashqai
  • beyaz QQ

NİSSAN Qashqai
  • quote:

beyaz QQ

Beyaz iyi hoş ama 8,5 yıldır beyaz renk araba kullandığım için bu renk benim tercihler arasında yok. Güzel olmadığından değil, değişiklik isteğinden.. Bu nedenle beyaz yerine gümüş alternatifi var.

NİSSAN Qashqai

• Bende aldığımda Beyaz istiyordum ama tek seçeneğim Siyahtı, Diğer aracımızında Siyah olması Adana da sıcak ve toz dan ek yıkama masrfaı etirmekte,

Ama siyahın ağırlığıda başka tabii,
    1. Beyaz
    2. Siyah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarcinbey -- 12 Haziran 2009; 12:01:28 >
  • arkadaşlar bu renk nasıl? tavsiye eder misiniz? işte link:
    http://www.sahibinden.com/2009_model_qashqai_4500_km_de-83WQQaXQQ14275558WQQpXQQdisplayitem
  • bence bu renkte çok güzel bir renk, Qashqai ya yakışan bir renk
  • DEĞERLİ ARKADAŞLAR; Qashqai ye en uygun fiyat veren bayi ya da bayiler hangisi? doğal olarak yüzyüze görüşmek en iyisi ama görev yaptığım yer itibariyle bu çok zor? teşekkürler
  • eğer NİSSAN Qashqai nin otomatiği gelse satış kuyruğunun başında ben olurum emin olun
  • Genel olarak telefonla alacağınız fiyatlar aynı olacaktır. Ödeme koşullarına göre pazarlık payınız değişecektir. Qashqai'ler için fiyat alırken aracın teslim anındaki fiyat olmasına dikkat edin. Elinde araç olmayan bayinin vermiş olan fiyata güvenmeyin. Ya da teslim anına kadar fiyat garantisini isteyin. Vergi artışı, döviz kuru, model aksesuar farklılıklarını önceden en ince ayrıntısına kadar sorun ve sözleşme imzalayın.

Renk konusuna gelirsek, C30 kodlu sütlü kahve (café latte) sahibiyim, kiri az göstermesi ve az bulunması nedeniyle bu rengi tercih ettim. Kendi aracım kirli olduğu için fotoğrafını koymuyorum ektekiyle idare edin. :)

NİSSAN Qashqai

• Qashqai'lerin arka amortisörü konusunda şikayeti olanlar, amortisörlerinin hangi ülkede üretildiğini merak ediyorlarsa bagaj tarafından eğilip amortisörlerine bir baksınlar.

Yani parça bekleyenler özellikle çok şaşıracaklar. Bu amortisörler ingiltere'de üretilen ve avrupa'da satılan bütün qashqai'lerde aynı.

Hazır eğilip bakmış iken, amortisörlerin üzerinde iki tane iç içe geçmiş renkli halka görecekler bu halkaların renklerini de bir not alsınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MVDR -- 13 Haziran 2009; 23:42:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MVDR

........................................................
    Hazır eğilip bakmış iken, amortisörlerin üzerinde iki tane iç içe geçmiş renkli halka görecekler bu halkaların renklerini de bir not alsınlar.

Ne işe yarayacak merak ettim..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.