Şimdi Ara

NİSSAN Qashqai (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
941
Cevap
6
Favori
303.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni fiyatlar hayırlı olsun... ötv indirimi öncesine geri dönülmüş.

http://www.nissan.com.tr/tr/Fiyat_PopupYTL2009.asp
  • quote:

Orjinalden alıntı: MVDR

yeni fiyatlar hayırlı olsun... ötv indirimi öncesine geri dönülmüş.

http://www.nissan.com.tr/tr/Fiyat_PopupYTL2009.asp

54.549 TL ye QASHQAI 1.5 DCI TEKNA 4X2 M/T (MP3 SOKETLİ) (CRUISE CONTROL) kesinlikle alınmaz, en azından bu fiyata ben almam..

• 3 ay önce 39 bine almıştım, sevindim şimdi bu ifyatları görünce, iyi ki almışım :)
  • QASHQAI 1.6 VISIA 4X2 M/T OLMUŞ 44.270 YUH DİYESİM GELİYOR. BU NE NİSSAN SEN BU FİYATLARLA ANCAK AYDA 1 TANE MİCRA BİLE ZOR SATARSIN.ENAYİ YA MİLLET SIRAYA GİRER.VATANDAŞ DOLAR EURO ÜZERİNDEN PARA KAZANMIYOR.ÖBÜR AY KISMETSE ALACAKTIM BÖYLE OLURSA HAYATTA ALMAM,ALAMAM...
  • evet fiyatlar açıklanmış ve bence Nissan ÖTV indiriminin kaldırıldığını zannetmiş gibi eğer hesaplamalarında yanlışlık yoksa, bende 20 martta 46 ya1,5 dci tekna 17" iyi aldığıma sevindim. Halen sırada bekleyenler varmış QQ 'da.

Herkese güzel ve keyifli sürüşler dilerim..
  • arkadaşlar bir ihtimal şirket aracı kullanmam söz konusu, aracımı satmayı planlıyorum, sizce ne fiyat öngörmeliyim, ben 42-43 aralığını planlıyorum

1,6 tekna, 17" jantlı, (mp3 soketi ve cruise control yok)
    2009 model
    19000km
    füme

ek uygulamalar :
    arka yan camlar ve arka cam film kaplı
    4 adet kış lastiği mevcut, depoda
    arka amörtisörler servis tarafından garanti kapsamında değiştirildi
  • Aracınız çok yeni ve zarar edersiniz diye düşünüyorum, ancak kullanıcı birini bulabilirseniz zararınız azalır biraz.. En güzeli kendinizi çok mecbur hissetmiyorsanız satmamanız..Hayırlısı olsun..
  • Arkadaşlar Nissan QASHQAI'ın yedek parça ve servis fiyatları nasıl? Uygun mu sizce? Önceki arabam Renault'ydu ve çok makul yedek parça fiyatları vardı. Nasıl Nissan yedek parça fiyatları bir de temin süresi çok uzun sürüyormuş doğru mu?
  • Peugeot 3008 fiyatları açıklandı. 45500 TL'den başlıyor. ESP ve MP3 çalar standart. Donanım ve bagaj hacmi iyi ancak dış görünüşü Qashqai kadar çekici gelmedi.
    http://www.peugeot.com.tr/3008-312/3008-856
  • yaklasik 2,5 yillik QQ kullanicisiyim 2.0 tdi 150 ps almanya da yasiyorum simdi sirasi ile baslayayim arkadaslar tüm QQ larda iscilik sifir bunu avrupadaki serviste calisan ustalar söylüyor sebebinide ucuz olmasina veriyorlar,tabiki bize göre degil onlara göre karsilastirmalari bmw mersedes ve wv nin jepplerine göre zaten bu araba klain vagen diye geciyor yani jeppen bir kücük modeli arac ingilterede üretiliyor ama motor fransiz yani benim arabada reno motoru var ikincisi arabayi aldim ana vatana izine geldim 2 ay icinde direksiyondan ses gelmeye basladi birde direksiyonun yamuk oldugu dikkatimi cekti ama adamlar normal diyorlar neyse direksiyondaki sesi bir türlü kesemiyorlar verdim mahkemeye dedim artik avukat ugrassin ve yaptilar direksiyonu bir arkadas ses sisteminden bahsetmis evet arkadaslar kapi dösemeleri cok kötü dedigim gibi iscilik bakimindan hic özen yok bir arkadas resim cekmis direksiyon simidiyle istersenin QQ olanlar bir baksin söför koltuguna oturdugunuz zaman göstergenin sag tarafi daha az gözüküyor bunu gösrege gölgeliginden de anlayabilirsiniz birde QQ da farlar problem ben belki 2 ayda yada 3 ayda bir lamba degistiriyorum kendiliginden patliyor bir care bulamadim.simdi benim arabanin modifiyesinden bahsedeyim 20 lik jant ve uygun lastik var jantlar audinin a6 lerinin jantlarina benziyo mam marka rs modeli renkli cam ön domuzluk ve yan koruma sonradan takilma navi set .ben tr de de baktim istanbulda hani bir apartman var hep elektironik esya satiyorlar oraya orasida uygun isteyen bakabilir arkadaslar
    saygilar .........

• Sayın fastx, aracınızı muhtemelen istediğiniz fiyatlara verebilirsinzi, her arabanın bir alıcısı vardır ama yeri ve zamanı işi tamamen kısmet..

-----------

Sayın Achilles1987, daha önceki aracınızı Renault olması ile kıyaslama yapacak olursanız yedek parça ve servis fiyatları tabii ki bir miktar yukarıda olacaktır. Servis ücretlerini yukarıdaki mesajlarda belirtmişlerdi. Ama emin olun Niisan sağlam araç...

----------

Sayın MVDR, 3008 çıktı ama fikirlerinize katılıyorum bana da pek çekici gelmedi bir de Peugeot hakkında çok eleştiri duymuştum bilmiyorum doğrumu..

-----------

Sayın egelizeybek43, forumda zannedersem aramızdaki en tecrübeli QQ kullanıcısısınız, aracınızı iyi günlerde kullanın, işçilik olayını BMW , Mercedes olarak kıyaslarsak belki eşdeğer olmayabilir ama bence iyi, bir arkadaşımın Q5 ile biraz sürüş yaptım, mp3 soket Q5 'te de aynı şekilde, farlarınızın patlaması konusunda far sensörü devre dışı bırakılırsa belki düzelme olabilirmi bilimiyorum. Araç resimlerini bizlerle paylaşırsanız memnun oluruz,
    Sizlerinde bildiği gibi Avrupada en çok satan Japon otomobili Nissan, Qashqai de bu satıştak oldukça pay almış bir araç, ( http://www.hurriyetoto.com/oto/otoyasam/haberdetay.php?cid=7081 )
    Hatta Almaya dahttp://www.qashqaiforum.de QQ forum var,
    Türkçe çevrilmiş hali aşağıdaki linkte,

Herkese keyifli ve sorunsuz sürüşler dilerim....

http://translate.google.com.tr/translate?hl=tr&sl=de&u=http://www.qashqaiforum.de/&ei=uDE7SvCvJ4PFsgbf-7WKAQ&sa=X&oi=translate&resnum=1&ct=result&prev=/search%3Fq%3Dqashqaiforum.de%26hl%3Dtr%26sa%3DX

• quote:

Orjinalden alıntı: MVDR

Peugeot 3008 fiyatları açıklandı. 45500 TL'den başlıyor. ESP ve MP3 çalar standart. Donanım ve bagaj hacmi iyi ancak dış görünüşü Qashqai kadar çekici gelmedi.
    http://www.peugeot.com.tr/3008-312/3008-856

Ön farların üst köşelerini yakında arka kapıya kadar çekecekler bu gidişle..

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarcinbey -- 19 Haziran 2009; 16:20:40 >
  • Merhabalar,

Araliktan beri bir QQ sahibiyim. Araci almadan evvel buradaki yorumlari okudum. Yazan herkese oncelikle te$ekkurler. Ama sadece okumak olmaz, biraz ben de deneyimlerimi aktarayim dedim. Aldigim model siyah, 2.0 Tekna 4x4 (otomatik vites). Aldigim zamandan beri 4700 km yaptim. Eski arabam Toyota Corolla idi.

Almadan evvel siniftaki SUVlerden 4 tanesini deneme surusu ile test etme firsati buldum. Bunlar CRV, RAV4, Tucson ve QQ. En buyuk hayal kirikligi CRV'deydi, acikcasi neden bu kadar populer halen anlayamiyorum. Tucson rahatti ama genel goru$ marka olarak zayif oldugu soyleniyordu. RAV4 iyiydi, ve Toyoto'dan genel olarak cok memnun oldugumuz icin ona da pozitif bakiyorduk. Fikrimizi degistiren sey ise
    1) QQ deneme suru$u (ilk goru$te a$k diyelim)
    2) Toyota sati$ ekibinin ve bayilerinin yeteneksizligi (Toyota almaya meyilli, hali hazirda Toyoto'dan memnun bir mu$teriyi kaciracak kadar yeteneksiz ve yeterisizler. Markalarinin ismine guvenip boyle birsey yapiyorlar, ama bu ekonomik $artlarda bu cok buyuk bir hata tabii ki). Mamafih, QQ ile aklimizdaki tek $uphe Nissan ile ilgiydi. Fakat etraftan duydugumuz pozitif yorumlar fikrimizi degistirdi.

Araci almadan evvel deneme surusu di$inda, dersimi cali$tim, ve ara$tirmami guzelce yaptim. Ana degerlendirme kriterim guvenlik ve kullanim kolaydigi idi. QashQai ismiyle de zaten NCAP'den aldigi gozdolduran puan sayesinde tanimistim (o siralar en yuksek puan QQye aitti). Yurtdi$i yayinlari da epey takip ettim. Avrupa'da 'yilin araci', 'SUV konseptinde devrim yaratan arac' gibi yorumlar aliyordu. Satislari cok iyidi. Peki ama Avrupa'da bu kadar yuceltilen bir arac Turkiye yollarina ve ko$ullarina nasil uyum saglardi? Ben Istanbul'un endustriyel bir bolgesinde cali$iyorum, yollar gercekten cok bozuk ve tehlikeli. Hergun bu kotu yollardan gecmek ve kamyon ve tirlarin arasinda araba kullanmak zorundayim. Test suru$unu de sirf bu yuzden i$ yerimin civarinda yaptim. Sagolsun i$yerime kadar getirdiler araci test icin. QQ bu konuda beni ilk denemede cok etkiledi. Hic uzatmadan RAV4u cope attik ve QQyi aldik. Kesinlikle pi$man degilim. Yuksek arabanin keyfini cikarip insanlar yavas yavas arabanin altini vurmamak icin cukurlarla bogusurken ben yanilarindan basip geciyorum. Me$hur amortisor sesi konusundaki yorumlarda haklisiniz! Speedbump lara hizli girince kocaman bir doink sesi geliyor.

Bunun di$inda pozitif yanlari:
    - Goru$ acisinin geni$ligi
    - Yol tutu$u (mukemmel!)
    - Park sensoru
    - Anahtar sistemi (O kadar rahat ki insanin cantasinda anahtar aramak zorunda kalmamasi!)
    - Kapanabilen aynalar
    - Yakiti cok hesapli kullaniyor olmasi
    - Estetik ve genel dizayn (fotograflarda o kadar yumu$ak hatli gozuktugune bakmayin, normal bir arabanin yaninda ne kadar buyuk oldugu anlasiliyor)
    - Sagladigi emniyet hissi
    - Ufak tefek gibi gorunen bir suru detay var, genel olarak uzerinde kafa yorulmu$ bir arac. Kimbilir daha benim bilmedigim ne incelikler var! Kilavuzu hakikaten iyi okumak ve zaman ayirmak lazim.
    - Servislerinden memnun kaldik (sokakta geri geri gelirken sol farimi ba$ka bir arabanin aynasa carpip kirmi$tim, hemen hallettiler, du$undugum kadar pahali da olmadi)

Negatif yanlari
    - Mp3 player eksikligi
    - Isitma/sogutma i$ini bir turlu cozemedim diye uzuluyordum ama burdaki yorumlari gorunce sorunun bende olmadigini anladim. Isinmasi uzun suruyor (allahtan koltuk isitmasi var), diger turlu ise 0e getirdiginizde bile hafif hava geliyor.
    - Bahsedilen amortisor problemi

Negatif bir yan olarak 130 km'nin falan uzerindeyseniz cam acikmi$ gibi ugultu oldugu soylenmi$. Bu dogrudur, var, ama '160a cikmi$sin biraz yava$la uyarisi oluyuyor' bu bakimdan ben memnun oldugumu bile soyleyebilirim bu ozellikten. Muzik sistemin cok ele$tirilmi$ ama ben de memnunum aslinda. Cok yuksek sesle muzik dinlemek zaten emniyetli degil bence. Enhance moduna getirdim, cok guzel oldu.

Yaptirmak istedigim bir iki eklenti var. Kontagi kapattiginizda otomatik aynalarin kapanmasi gibi bir ufak gelistimeden bahsetmisti bir arkada$. O cok mantikli. Ipod'umdan muzik dinleyebilmek istiyorum. Bir de arka tampon korumasi vs.. gibi bir iki istedigim $ey var. Onlari ara$tiriyorum. Burada arkada$larin verdigi adreslere baktim, cok yararli oldu, te$ekkurler. Ha bir de belki ileride navigasyon olabilir ama cok da $art degil benim acimdan.

Bu konuda daha yorum/oneri yapabilecek arkada$ varsa cok memnun olurum.

Sonuc olarak, gozlemledigim kadariyla insanlarda "aman herkeste CRV var, o zaman iyi bir arabadir, ko$up hemen gidip ondan alalim" gibi ezberci bir tavir var. Ben CRV vey RAV4 tercih etmedigime ve QQ aldigima gercekten memnunum ve bugune kadar hic acaba veya ke$ke demedim. Verdigim karardan memnunum, arabami seviyorum!

Herkese selamlar, guvenli yolculuklar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 62QQ -- 21 Haziran 2009; 1:10:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: 62QQ

Yaptirmak istedigim bir iki eklenti var. Kontagi kapattiginizda otomatik aynalarin kapanmasi gibi bir ufak gelistimeden bahsetmisti bir arkada$.

Kontak kapandiginda otomatik kapanan ayna icin ek aparat ile ilgili linkleri asagida veriyorum. Ayna kapama dugmesi iptal olmuyor yani istediginizde acip kapatabiliyorsunuz.

http://www.youtube.com/watch?v=oxxIogRs-k8

http://cgi.ebay.es/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280353051607&ru

• Ispsanyolca oldugu icin bi$ey anlayamadim bunda. Sizde var mi?

Bir de AUX ciki$i nerde? Bilen var mi???
  • quote:

Orjinalden alıntı: 62QQ

Ispsanyolca oldugu icin bi$ey anlayamadim bunda. Sizde var mi?

Bir de AUX ciki$i nerde? Bilen var mi???

Benim aracimda henuz giderilemeyen problemler oldugu icin uzerinde oynayamiyorum, Nissan Turkiye ve servisleri konuya cozum bulduktan sonra taktiracagim.
    lluis adli kisiden ingilizce 'automatic folder kit for qashqai external mirrors' konu basligi ile soru sorabilirsiniz; epostasi: lluis.blazquez@gmail.com

sonradan aux girisi, ses sistemine mudahale edilerek belki yapilabilir ama saglikli olacagini sanmiyorum. double din bir ses sistemi ile degistirmeniz daha saglikli olur. konu ile ilgili arac ici ses ve goruntu sistemleri satan ve uygulayan yerlerden bilgi alabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken onemli bir nokta, direksiyondan ses ve telefon kumanda eden dugmelerin yeni ses sistemiyle uyumlu olmasi veya uyumlu adaptorlerinin olmasi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MVDR -- 21 Haziran 2009; 23:04:49 >

• Sevgili arkadaşlar herkese merhabalar. Donanım Haber birinci Ankara buluşmasını 7 Şubat'ta yapmıştık. Şimdi ikincisini düzenlemeye geldi sıra. Sizlerinde desteğiyle düzenleyelim diyorum. Katılmak isteyen arkadaşlar fikir verirse sevinirim.

7 Şubat'taki Ankara buluşmasının konusu.
    http://forum.donanimhaber.com/m_29459192/mpage_1/key_/tm.htm

Yeni yapmayı düşündüğüm buluşmanın konusu.
    http://forum.donanimhaber.com/m_32341909/mpage_1/key_//tm.htm#32341909

Gelmek isteyen tüm arkadaşlara kapımız açık.

Selamlar.

• Qashqai yedek parça teknik çizimleri için aşağıdaki linkten faydalanabilirsiniz.

http://nissan4u.com/parts/qashqai/er_j10e/2007_11

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MVDR -- 23 Haziran 2009; 10:12:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rockerdem

quote:

Orjinalden alıntı: rahan35

Bu arada beyaz bence çok yakışmış, güle güle kullanın

teşekkürler Rahan

bu arada servise henüz girmedim, daha 4000 km'yi yeni geçtim :) servise girdiğimde detaylı yazarım.

Herkese merhaba;
    Forumun yeni üyelerindenim, iş arkadaşımın tavsiyesiyle buldum burayı. Önce cep telefonumu alırken şimdi ise arabamı yenilerken faydalanıyorum. Çok memnunum:)) Bunca zamandır sadece okumakla yetindim ancak bugün birşeyler yazmak istiyorum.

Öncelikle, Görüş ve deneyimlerini bizimle paylaşan tüm üyelere çok tesekkurler:))
    Mesela, Rockerdem! Sana özellikle tesekkurler cunku bende bir C3 kullanıcısıyım, 1.4 Turbo D. Full versiyon. cam tavan, kucuk kasaya 92 hp yuksek performans ve super otesi yakıt ekonomisi ile benim icin vazgecmesi zor bir birliktelik idi.. idi diyorum cunku malesef 2004 model bebegimin degeri hergecen gun dusuyor :( Bense elimdeki parayla onun dengini bulmakta zorlanıyordum.
    Bu yüzden senin yorumların ve isteklerin bnm için hem onem hem de paralellik arz ediyor :))
    Zaten Tarçinbeyden tut dier degerli QQ kullanıcılarına da çok şey borçluyum!

Şimdi bnm icin ilk iş C3ün satışını gerceklestirmek...

Ancak bir sorum olacak. Tekna vs Visia konusunda ve ozellikle de dizel-benzin mevzuunda sana katılıyorum. Ancak Teknaya park sensörleri dahil degil mi?Bnm icin olmazsa olmaz mevzulardan biri, fakat emin olamadım teknada yok mu ? Park sensoru ile birlikte dier ozellikleri de dahil edersek, o farka degmez mi:)

Bu arada, beyaz QQya yaptırdıgın siyah film ve cantlar cok basarılı, beyaz aracı gercekten daha buyuk gosteriyor. Siyah ve beyazın uyumuyla iki renkli aracın harika duruo:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi junest -- 23 Haziran 2009; 12:13:02 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.