Şimdi Ara

NİSSAN Qashqai (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
941
Cevap
6
Favori
303.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nissan fiyatlarda yeniden düzenleme yapmış şimdi daha makul olmuş gibi..
    http://www.nissan.com.tr/tr/Fiyat_PopupYTL2009.asp
  • eski fiyatlara çekmişler bu arabayı kulanma fırsatım oldu yaklaşık 1000km en lüksü 1.5dci modelini kulandım.en fazla bu arabaya en lüksü 15.dci modeline 50.000tl eder fazlası verilmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: tarcinbey

Umarım mp3 soket sorunu çözülmüştür. :)

Ben hala bulamadım arkadaşlar.. :(
  • Sayın 62QQ eğer modelde MP3 soket bulunuyorsa, ön kol dayama kutusunun içinde arka duvar kısmında bulunmakta, MP3 player'ın kulaklık çıkışından bir ara bağlantı kablosu ile bu sokete bağlantı kurup radio 'nun AUX tuşuna basılarak aktif hale getiriliebilmekte.
  • Sanırım benimkinde yok o zaman, mümkün mü sizce? Aralıkta aldık
  • Keşke Benim Olsa
  • Yaptırılabilinirmi aceba ?
  • OCAK - MAYIS 2009 suv satışları

Qashqai (4x2) 1298
    Sportage 838
    Captiva 779
    Tiguan 694
    CRV 694
    Tiggo (4x2) 662
    Terios 418
    Freelander 401
    Sorento 363

Bilgilerinize..

• arkadaşlar

dizel QQ almayı düşünüyorum. ama hız kontrollü olacak ve parksensörü olandan.

hangi model almalıyım ve 2. el 2008 alırsam ne kadardır.
  • Sayın kelcevat1976,
    QQ dizel 1.5 dCi, tekna modellerinde cruise kontrol ve park sensörü bulunmakta,,QQ dizel 2008 temmuz ayında Türkiye'de satışa sunuldu, bu nedenle 2008 dci tekna şuan da zor bulunmakta bulunursa 40-45 arası olması gerekir diye düşünüyorum..

http://www.sahibinden.com/search.php?b[search]=1_5_dci_tekna&c=64369
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarcinbey

Sayın kelcevat1976,
    QQ dizel 1.5 dCi, tekna modellerinde cruise kontrol ve park sensörü bulunmakta,,QQ dizel 2008 temmuz ayında Türkiye'de satışa sunuldu, bu nedenle 2008 dci tekna şuan da zor bulunmakta bulunursa 40-45 arası olması gerekir diye düşünüyorum..

http://www.sahibinden.com/search.php?b[search]=1_5_dci_tekna&c=64369

oncelikle tesekkur ederim.

eger 2008 ikinci yarısında cıkan tekna modelinde hız sabitleyici ve park sensoru varsa işimi görür, bunlarda klima otomatiktir değil mi.

aslında ben c-max ve bu araba arasında kaldım. ikisininde dizel modelinde yakıt cok tasarruflu diyorlar.

bagaj hacmi olarak bilgi verebilrmisiniz. c-max ile kıyaslarsak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelcevat1976 -- 21 Temmuz 2009; 9:42:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kelcevat1976

C-max: Çıkarılabilir bagaj kapağına kadar 460 lt / Arka koltuk tavan yüksekliğinde 563 lt / Arka koltuklar yatırıldığında koltuk yüksekliğinde 1620 lt

QQ: Çıkarılabilir bagaj kapağına kadar 410 lt / Arka koltuk tavan yüksekliğinde ? lt / Arka koltuklar yatırıldığında çıkarılabilir bagaj kapağı yüksekliğinde 860 lt
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelcevat1976

eger 2008 ikinci yarısında cıkan tekna modelinde hız sabitleyici ve park sensoru varsa işimi görür, bunlarda klima otomatiktir değil mi.

aslında ben c-max ve bu araba arasında kaldım. ikisininde dizel modelinde yakıt cok tasarruflu diyorlar.

Tekna modelinde hız sabitleyici 1-2 aydır çıkıyor, daha önce yoktu.

C-max ve bu araba arasında kalan sadece siz değilsiniz, bende aynı durumdayım hatta aşağıya linkini verdiğim konuyu açmıştım, buraya bir göz atarsanız bu 2 araba arasındaki farkları görebilirsiniz..

http://resim.donanimhaber.com/m_29128385/mpage_1/key_/tm.htm

• bu arabayı iyi tanıyan bir çok arkadaş var, gönlüm qq (visia) dan yana fakat mantığım 500 lira daha ucuz olan benzinli volvo s40 diyor. QQ tasarım olarak mükemmel, ama öteki de volvo. kararsızım.
    yorumlarınızı bekliyorum. aynı soruyu volvo cularada soracağım. bakalım hangisi ağır basacak, çok fazla bilgi sahibi değilim ve her iki aracıda kullanan tanıdığım yok. zaten her ikisi de yollarda çok görülen araçlar değil.
  • Qashqai piyasaya çıkmadan önce benimde tercihim Volvo idi, anacak QQ Euro Ncap'ten son 10 yılın en yüksek puanı alması, sağlamlık ve dayanaıklılık açısından QQ tercih etmeme neden oldu aynı zamanda Nissan'In servisi Volvo ya nazaran daha yaygın, yerden yüksek olması aracın altının değmesini ortadan kaldırmış vaziyette, yollarımızn durumunu biliyorsunuz, hele ki stabilize yollarda diğer araçlara nazaran son derece rahat bir şekilde yol aldığınızda tercih edilmesi gereken bir araç olarak düşünüyorum,yerden yüksek olmasına rağmen yol tutuşunda bir eksiklik hissetmiyorsunuz , dizel'i oldukça tasarruflu, ve son olarak Qashqai'ın dizaynı bana göre oldukça güzel..
  • Sayın ers_84_D ben de volvo ile QQ arasında kaldım.Ama QQ kesinlikle.. Neden mi?

1- Qashqai, Avrupa Yeni Otomobil Değerlendirme Standardı (Euro NCAP)’na göre, en yüksek notu alarak, kategorisindeki en güvenilir otomobil olduğunu kanıtladı.Qashqai, yapılan çarpışma testlerinde 37 üzerinden 36.83 puan toplayarak, yetişkin yolcu korunmasında en yüksek değerlendirme olan, beş yıldız notunu aldı

2- Jeep takıntısı olanlara birebir.

3-Volvonun servisi yetersiz.

4-Nissan Qashqai yerden 20cm. yüksekliği ile asfaltta ve bozuk zeminli, taşlı, topraklı yollarda kolayca yol alabiliyor,ayrıca yüksek sürüş pozisyonu ile trafikte yola hakim olmak oldukça kolay.

5-Volvo S 40 Ş.içi yakıt tüketimi 9.2, QQ nun ise 8.4

6_ volvoda metalik renk fiyat farkı var
  • arkadaşlar QQ bakım sıklığı ve fiyatları konusunda bilgi verebilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahozkan

arkadaşlar QQ bakım sıklığı ve fiyatları konusunda bilgi verebilir misiniz ?

15.000 km de bir olması lazım. Birkaç sayfa önce fastx arkadaşın koyduğu servis fiyatları resmini tekrar ekliyorum..

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.