Şimdi Ara

NİSSAN Qashqai (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
941
Cevap
6
Favori
303.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayın macpara, aracınız hayırlı olsun, güzel ve keyifli süüşler dilerim,

Aracı bende aldığımıda serviste anlatılmayan bazı özellikleri kitaptan okuyarak öğrendim, ön orta kol dayama yerini niye bu kadar geri de bırakmışlar diyordum, sonra kitapçığı okudum diğer modellerde olduğu gibi kayar kapaklıymış.
  • Teşekkür ederim Sayın Tarcinbey,

-Gerçekten arabada yeni şeyler keşfetmek güzel. Dün ön yolcu koltuğunun altında küçük bir çekmece olduğunu farkettim. Gerçekten Çok güzel.
    -Karanlık ortamda kadran aydınlatmaları otomatik yanıyor. Farları açmanıza gerek yok.
    -Aracı kilitlemeden önce açık kalan camların anahtar kumandası ile kapanmıyor galiba. Kitaptada bununla ilgili bir şeye rastlamadım
    -Birde şu kontak anahtarı katlanabilir olsaydı. Önceki aracımın anahtarı böyleydi ve çok hoşuma gidiyordu.
    -Şöyle bi kapı fitillerine baktım. Sanki yapıştırıcısı çok zayıf gibi geldi. Bu yüzden fazla kurcalamadım
    -Bu ara en büyük sıkıntım önceki yapılan yorumlara istinaden aracın içinden gelmesi muhtemel tıkırtı seslerini dinlemek. Şimdi bir yerinden bir ses gelecek diye korkuyor ve can kulağıyla aracı dinliyorum. Şimdilik rahatsız edici bir ses yok ama bu bozuk yollarda korkunun da ecele faydası yok. Zamanla ses gelmesini bekliyorum.
    -Bir de aracım siyah renkli, aslında gümüş almayı düşünüyordum ama genel merkezden gelen aracın rengini değiştiremediler. Ben çok üstelemedim. Ama siyah rengin diğerlerinden daha güzel olduğunu gördüm. Siyah olanlar diğerlerine göre daha SUV duruyor. Önceki iki aracımın gümüş olduğunu göz önünde bulundurursam tabiki bu aracı temiz tutmak diğerlerine göre daha zor.
    -Yeni gelen modellerde ön panjuru gümüş rengi yapmışlar. Kromaj yapmayı düşünüyordum ama şuan zaten krom gibi duruyor. Qashqai+2 lerde bulunan krom tavan rayı ve krom kapı kolları ile aracın sade ve daha güzel görüneceğini, Bunun dışında ön ve arka tampon koruma ve yan basamakların aracın havasını bozacağını düşünüyorum.

Şimdilik İyi Günler Dilerim....

• macpara arkadaşım,

Aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın. Ama böyle kuru kuru olmaz artık sizden, tarcinbey den ve diğer yeni qq sahiplerinden fotoğraf bekliyoruz..

Kapı koruma çıtaları diye bahsettiğiniz QQ de kapıların en altına taktıkları çıtalardanmı bahsettiniz. Yoksa diğer arabalardaki gibi kapıların yaklaşık orta kısımlarına takılan çıtalar mı bunlar..
  • Camların kapanması ile ilgili bir bilgi yok , kapatmak gerekiyor, ben aldığımda cruise control yoktu acab atakılması muhtemel olabilirmi, gerçi dizel araçlarda uzun süre aynı hızda sürmeyin diyorlar ama gerçek payı varmı bilmiyorum.

NİSSAN Qashqai
  • karlı yollarda...

NİSSAN Qashqai
  • fastx senin arabanın rengi füme mi başka bir renkmi, oldukça hoş görünüyor, güle güle kullan tekrar..
  • Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.

Aracıma ait resimleri en kısa zamanda foruma ekleyeceğim.

Şimdilik hoşçakalın...
  • aracım füme
    kapalı havalarda ortamdaki dokuya göre renk farklı algılanabiliyor
  • Arkadaşlar birkaç resim ekledim

NİSSAN Qashqai
  • birkaç resim

NİSSAN Qashqai
  • birkaç resim

NİSSAN Qashqai
  • birkaç resim

NİSSAN Qashqai
  • birkaç resim

NİSSAN Qashqai
  • bagaj havuzunun resmini çekecektim ama zamanım olmadı daha sonra onuda eklerim.
    Birde yeni gelen QQ ların yol bilgisayarı ekranının kontak kapalıykenki rengi değişmiş. Önceki QQ larıda yol bilgisayarı, teyp bilgi ekranı ve klimadaki derece ekranı kontak kapalıyken yeşil gibi görünüyordu. Şimdi yol bilgisayarı ekranını karartmışlar. Çok güzel duruyo önceye nazaran.

NİSSAN Qashqai
  • değerli arkadaşlar, Qashqai almayı düşünüyorum.Ama kesinlikle çekincelerim var süspansiyon ve ses konusunda.size göre 1.6 visia Benzinli Siyah alınır mı,teknanın yerine; yoksa 4200 ytl fark var.çevremden de çok tepki alıyorum 2.eli,servisi zayıf diyorlar.1 senedir araştırıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim
  • Sayın SOLON,
    1,5 DCı Tekna, Siyah, kullanıyorum, dizel olmasına rağmen oldukça sessiz, dizel oldukça az yakmakta, QQ biliyorsunuz Euro Ncap te en yüksek puan alan Otomobil, Avrupa da oldukça tutuldu, Türkiye de de son 4 ayda bu SUV olarak en çok satılan otomobil, Nacizane tavsiye ederim..
  • Sayın tarcinbey ve forum üyesi diğer arkadaşlar, benzinli olarak tekna ve visia arasında 4200 ytl fark var,bu farka değer mi malum kriz ortamı...
    ayrıca ağustos ayında toyota urban cruiser modeli ülkemizde satışa sunulmaya başlayacak... 4*4 özelliği olan modeli de gelecek ilginize şimdiden teşekkürler
  • bence bu fiyatlar QQ için çok yüksek, ister visia , ister tekna donanımı olsun :

4200TL ye değer mi sorusuna gelirsek, aldığınız ek donanımlar :

4 adet 17" jant, muhtemelen, 1500-2000 TL ye piyasada da çözülür
    sis farları
    yağmur sensörü
    far sensörleri
    gövde rengi ayna ve kapı kolları
    elektronik klima
    katlanabilir aynalar

toplama vurduğunuzda o rakama değer gibi duruyor.

URBAN CRUISER modeli B sınıfında, yani NISSAN NOTE a rakip diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fastx -- 4 Haziran 2009; 18:06:13 >
  • .....
  • Arkadaşlar biz de Nissan Qashqai almayı düşünüyoruz. Fakat kabinden, emniyet kemerlerinden gelen tıkırtılar, kapıdan gelen ıslıklar, gürültülü amortisörler... Japon arabaları maalesef pek sağlam olarak addedilmiyor ve servisleri yetersiz olduğu için herkes daha çok Opel, Volkswagen ve Renault servis bakımından çok daha üstün arabaları tercih etmem gerektiğini söylüyor. Ancak ben ilk gördüğüm andan itibaren bu araç kalbimi fethetti ne yapmalıyım sizce? Yeni alanlardan ziyade belirli bir süredir kullanan arkadaşlardan yorumlar bekliyorum. Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Achilles1987 -- 8 Haziran 2009; 23:17:12 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.