Şimdi Ara

Nissan XTRAİL Vs Peugeot 3008 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
8.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • klaudio K kullanıcısına yanıt
    PSA'nın 1.2 Puretech motoru arıza vermeye çok yatkın. Dizelden şaşmamak gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denk araçlar değiller. 5008 vs X-Trail karşılaşması da, 3008 vs Qashqai karşılaşması da aynı sonuca sahip; Peugeot içinden geçer rakibinin. i-Cockpit gibi bir teknolojinin, o iç dizaynın, ön tarafta led paketli araçlardaki duruşun rakibi yok C ve D crossover'da.
  • 210 bin bütçe var diyorsunuz dile.kolay ve pegueot kelimesini bu 210 bin ile yanyana koyuyorsunuz 😀 eğer rapor falan işi varsa subaru forester 2.0 dizel derim. Ne alaka dersenizde 1.6 dizel otomatik 160 bg 4 x 4 x trail TR ye gelebilir.

• klaudio K kullanıcısına yanıt
    1.2 puretech kronik arızalı diyebilmek için bu motoru kullananların çoğunda aynı hatanın görülmesi gerekli oysaki hatalar çok az sayıda spot tekil hatalar çözümleri bellidir. Şu anda benzinliler içinde en az yakanların başında, performansı başarılı ödül almış bir makinadır.
  • Boş yere yazıyoruz soru muhtemelen trol, yok 210 bin TL bütçe varmış, yok başka araç olmazmış. Konu sahibi mesaj sayısı 1.

• oneyy1905 kullanıcısına yanıt
    iyide xtrailin ferahlığı suv havası konforuda pejoda yok

• 3008 vs xtrailin neresi trol olablir ?

trollük değil şizofrenliktir almayacak adamın konu açması.

• X-Trail de güzel ama param olsa direkt Peugeot 3008 alırdım. EAT6 gibi tam otomatik vites aklımı çelerdi. X-trail'de de tam otomatik olsa o zaman düşünmem gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: macropolo

Bugüne kadar yağmurda yolda kalmış mercedesler bmw ler görmüş birisi olarak garanti kapsamında 3008 almayı kabul ederim. Kaputun altından duman çıkıyorsa bu motorla alakalıdır bu motorlar sadece 3008de değil psa grubu pek çok araçta var (kendi aracım dahil), bildiğim kadarıyla en başarılı dizel üniteler.

Sıktı ama sürekli pejoyu öv öv öv 308 öv 3008 öv falan filan öff ya adam yokda kalan araç gördüm diyo yoruma gel

• defiant82 kullanıcısına yanıt
    Rahatsız oluyorsanız bloklar geçersiniz. Hdi motor yıllardır çoğu marka tarafından farklı isimlerle kullanılıyor öyle aman aman şikayetlerde yok diyorum anlamıyorsunuz.

Ayrıca yorumların yüzde 90ı 3008 diyor demekki bi ben değilmişim peugeot diyen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macropolo -- 21 Şubat 2018; 18:35:44 >
  • quote:

Bugüne kadar yağmurda yolda kalmış mercedesler bmw ler görmüş birisi olarak garanti kapsamında 3008 almayı kabul ederim. Kaputun altından duman çıkıyorsa bu motorla alakalıdır bu motorlar sadece 3008de değil psa grubu pek çok araçta var (kendi aracım dahil), bildiğim kadarıyla en başarılı dizel üniteler.

vay bee mercedese bmw ye bak be...

yağmurda eriyen şekerden araba yapmışlar,yolda kalan yüzemeyen gidemeyen araba yapmışlar...

bizim forum cevvalline bak hele...
  • guvenxoca kullanıcısına yanıt
    Ben mercedes bmw yolda kalır gitmez demedim, yolda kalmış mercedes bmw BİLE gördüm anlamında yazdım. Okuduğunuzu anlamıyorsunuz ya da sataşacak yer arıyorsunuz. Peugeot yolda kalmaz diye bişey de demedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macropolo -- 21 Şubat 2018; 9:18:40 >
  • quote:

Rahatsız oluyorsanız bloklar geçersiniz. Hdi motor yıllardır çoğu marka tarafından farklı isimlerle kullanılıyor öyle aman aman şikayetlerde yok diyorum anlamıyorsunuz.

Ayrıca yorumların yüzde 90ı 3008 diyor demekki bi ben değilmişim peugeot diyen.

Nissan ın motorlarını da renault dan yani psa dan aldığını hatırlatayım.

Tüm Türkiye forumdan ibaret diyorsun hmmm anladım satış rakamları 308 in zaten içler acısı söylemeye gerek yok 3008 e de 200 bin gayme TRde kimse vermez

• Segment farkı var. X-Trail geçen sene tüm dünyada en çok satan SUV.Kabul görmüş bir model.
    3008 in rakibi değil.
    Ama deseydiniz "3008,Tiguan, Qasqai,Ateca, Kadjar hatta BMW X1... kesinlikle 3008 derdim. Arabada resmen premiumlara göz kırpıyor.
  • defiant82 kullanıcısına yanıt
    Oradan tutturamadım buradan vurayım diyorsunuz yani.. neyse yazacak bişeyim yok. İyi forumlar.

• 3008 dengi kağıt üzerinde Qashqai fakat bu karşılaşmada gerek tasarım gerek iç malzeme kalitesi olarak 3008 daha önde.

Motor olarak denk sayılırlar, dCi / BlueHDi iki ünite de piyasanın en iyilerinden.

Fakat işin içine X Trail girince segment farkı devreye giriyor. Fiyatlar aynı ise X Trail tercih edilebilir bu durumda, daha geniş iç hacim ve görece iyi konfor sunacaktır. 3008 tasarımını çok sevdiyseniz alınabilir, daha gösterişli olduğu ortada.

Test edin, içinize sineni alın. İkisi de üzmez.
  • X Trailde CVT denilen şanzıman var . Test etmeden sakın almayın

• Xtrail sanırım daha büyük bir araç ama onun dışında 3008

• Peki yeni konu açmadan ötv siz alınacak olsa hangisi dersiniz? Seçenekler kadjar vs 3008? En üstün bir alt donanımı.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.