Şimdi Ara

Nissan XTRAİL Vs Peugeot 3008 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
7.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 9 yıllık peugeot 308, 3 aylık da Nissan qq kullanıcısı olarak X-trail i tercih ederim. 3008 ve 5008 e baktım. İç mekanı herkes çok seviyor ama ben içinde daraldım. Abartmışlar iç mekanı. Tam otomatik vites çok yakmıyor mu?. Eat6 lar neden bu kadar övülüyor. Eat8 gelecekti birde. Bunlar yarı otomatikten az mı yakıyorlar gerçekten.
  • X-Trail gibi devasa araçların 2000 motor dan aşağı alınmaması gerektiğini düşünüyorum.Ancak vergiler malum.O zaman hafif araç bakacaksın.Mesela son kasa Mondeo (1650 kg)2000 c.c. Powershift ile ne harikalar yarattığını test edenler söylüyor.Hatta çift kavrama sıkışık trafikte 1-2,2-1 vites kararsızlığı yaşar derler,her ne hikmetse 2.0 c.c. mondeo da bu da olmamış.Demem o ki ağır araç ,güçlü motorla güzel olur.
  • macropolo kullanıcısına yanıt
    hocam renault nissan ayri, psa yani peugeot citroen ayrı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jomoko123 J kullanıcısına yanıt
    Genelde şu kadar param var ne alayım diye soranlar trol, o yüzden demiştim. Bu kadar hararetli konuyla alakalı tartışmalar varken arasından sadece benim mesajıma takılıp cevap vermeniz çok enteresan gerçekten. Neden iki model arasında kaldınız biraz bilgi verseydiniz keşke mesela. Şu an kullandığınız bir araba illa ki vardır, nedir gibi. Kendi tercihinizi etkileyebileceğini düşündüğünüz için sormadınız mı bu soruyu zaten. Mesela ikisinin de beğendiğiniz beğenmediğiniz yönleri nelerdir? gidip bayilerde bizzat incelediniz mi?
  • klaudio K kullanıcısına yanıt
    Doğrudur yorumu düzelttim teşekkürler.

• X trail güzel araç ama kronik şanzıman ve klima problemi var iyice araştırmadan almayın.
  • Kendi aracım Mercedes 2017 C serisi . 2. Araç olarak 3008 den başka araç düşünmüyorum. Yol tutuş olsun iç dış tasarım olsun gerçekten çok iyi araç. Xtrail de sürdüm qhasqaide sürdüm 3008 de sürdüm segment farkı olsun olmasın 3008 kesinlikle içinden geçer X-Trail in

• 3008 forumunda geçen gün 10 maddelik bir "sorunlar listesi" oluşturan bir arkadaş vardı. Ama tüm kullanıcılar bu sorunları yaşamamış. Bazıları ortak iken bazıları bazı 3008'lerde ortaya çıkmış. Oraya bakıp içinize siniyorsa tercihiniz 3008 olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın bayilere gidip araçlara bakacağım

Benim için kriter konfor donanım

Kodiaq 1.4Tsi de olabilir seçenekler genişledi dizel şartımdan vazgeçtim çünkü bunlar büyük araçlar şehiriçinde kullanması dikkat istiyor ve iş için zaten partner doblo vs alacagımdan dizel şart değil.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.