Şimdi Ara

Nissan XTRAİL Vs Peugeot 3008

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
8.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sıfır araç alacağız bütcemiz maks 210.000 tl ve suv düşünüyoruz
    Aklımızda 3008 ve xtrail var sizce hangisi tercih edilmeli ?

Farklı araçlar önermeyin lütfen bu ikisi arasında hangisi daha mantıklı iyi ?

• Bugüne kadar yağmurda yolda kalmış mercedesler bmw ler görmüş birisi olarak garanti kapsamında 3008 almayı kabul ederim. Kaputun altından duman çıkıyorsa bu motorla alakalıdır bu motorlar sadece 3008de değil psa grubu pek çok araçta var (kendi aracım dahil), bildiğim kadarıyla en başarılı dizel üniteler.
  • 5008'i de ekleyebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • biri C biri D olmasına rağmen 3008 . Xtrail makyajla ne kadar düzeltildi bilmiyorum ama makyajdan önce olsa uzak dur derdim ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni segment degiller ama 3008 veya 5008

• Hangi versiyonları kıyaslıyorsunuz veya düşünüyorsunuz bilmiyorum . Benzer donanımlı modelleri arasında 30binTL fiyat farkı var. Xtrail D-SUV, 3008 C-SUV

Bu ikisi arasında Xtrail, ama 200bin üzerine çıkabiliyorsanız BMW X1 alınır.
  • Açık ara 3008. Düşünmeyin bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

Hangi versiyonları kıyaslıyorsunuz veya düşünüyorsunuz bilmiyorum . Benzer donanımlı modelleri arasında 30binTL fiyat farkı var. Xtrail D-SUV, 3008 C-SUV

Bu ikisi arasında Xtrail, ama 200bin üzerine çıkabiliyorsanız BMW X1 alınır.

İkisi de c-suv.

Qq normalde crossover bizde listede olmadığından c-suv o olmuş Nissan'da x-trail'e d-suv demiş.

X trail'in d SUV ile ilgisi yok. Tüm dünyada da c-suv olarak satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 20 Şubat 2018; 16:27:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Sportage vs Hyundai Tucson
    4 yıl önce açıldı
    Tucson Vs qashqai
    7 yıl önce açıldı
    Qashqai vs Tucson
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mojaverok

biri C biri D olmasına rağmen 3008 . Xtrail makyajla ne kadar düzeltildi bilmiyorum ama makyajdan önce olsa uzak dur derdim ...

Hocam x-trail sadece Türkiye'de d-suv olarak geçiyor.

Tüm dünyada c-suv olarak satılıyor. Qq'nin c-suv olarak tanımlanması ile ilgili bir saçmalık sonucu.

• Düşünmeden 3008 alırdım.

• macropolo kullanıcısına yanıt
    Yolda kalmış ve kaputun altından duman çıkan 2 farklı yeni 3008 görmüş biri olarak bir düşünün derim.
  • Kesinlikle 3008

2 otomobilide detaylı şekilde test etme fırsatı buldum. Detaylı test yazımızı okuyarak fikir edinebilirisniz.

http://www.ucpedal.com/peugeot-suv-3008-1-6-bluehdi-eat6/

http://www.ucpedal.com/nissan-x-trail-2017/

buyrun.
  • İkisinin de içine oturdunuz mu acaba?

3008’e oturunca sağ dizimi sürekli bir çıkıntıya çarpınca feci derecede rahatsız hissettim mesela ben.

X-trail’de çok rahattım ama bütçem rahat etmedi

Şimdi Qashqai kullanıyorum hem sağ dizim hem de bütçem rahat

Demem o ki, iki aracın da içine binin ve hangisi içinize siniyorsa o araç tamamdır diyin

• Xtrail varken o leş direksiyonlu 3008 alınmaz

• hocam heybetli, geniş ferah bir suv istiyorsanız nissan xtrail, sportif modern bir suv olsun, kücük te olsa olur diyorsanız 3008, yalnız geçenler de ford kuga st line 1.6 dizel inceledim, araç hem heybetli, hem sportifti, bence 3008 gt line yerine kuga st line daha alinasi bir arac bence gidin inceleyin.

• X-Trail daha bir SUV havasında duruyor. X-Trail diyorum bende.

• Bugüne kadar yağmurda yolda kalmış mercedesler bmw ler görmüş birisi olarak garanti kapsamında 3008 almayı kabul ederim. Kaputun altından duman çıkıyorsa bu motorla alakalıdır bu motorlar sadece 3008de değil psa grubu pek çok araçta var (kendi aracım dahil), bildiğim kadarıyla en başarılı dizel üniteler.

• 3008 in 1.2 puretech motorunun kronik arızalarından bahseden kişiler var ama 1.6 dizel üniteyle ilgili pek sıkıntı yok gibi.

• peugeot 2. elde en çabuk değer kaybeden araçlardandir. crv derim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xtraili almak için sadece hacimsel bir ihtiyacınız olması lazım. O da ekstra bir hacim yani. Yoksa 3008

• X trail daha güvenilir bir araç.Yeni kasa Suzuki Grand Vitara da biraz daha küçük belki ama güzel bir araç.Subaru Forester da hayli iyi bir SUV ama belki bütçenizi biraz aşar. Peuguet SUV deneyimi olan bir firma değil, biraz narin olabilir. Tabii bozuk yol/arazide kullanmayacaksanız sorun olmayabilir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.