Nitro 5 12500H / 3050 Ti - 16299TL
-
-
bundan var bende 8gb ramli hali bile hızlı kasmıyo takılmıyo. rami 16 yaptım ben
-
-
Ekran kartı 95W, Mux yok, 2. m2 slotu var ve Sata slotu da var. Ekran kalitesi Victus'lardan iyi.
-
Kutu içerisinden hdd disk bağlama kablosu çıkıyor mu ?
-
Mux ne, ve ekran kartının watt'ı neyi değiştiriyor acaba?
Bilmediğim için soruyorum...
-
-
Çıkıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ürün yorumlarında çıkmadı felan yazanlar olmuşta ona istinaden sormuştum, teşekkür ederim. Siz bu cihazdan mı almıştınız _?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukayl06 -- 7 Haziran 2023; 23:42:40 > -
Aynı kasanın daha düşük özelliklisini aldım.quote:
Orijinalden alıntı: ukayl06Ürün yorumlarında çıkmadı felan yazanlar olmuşta ona istinaden sormuştum, teşekkür ederim. Siz bu cihazdan mı almıştınız _?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunun ekran kartının gücü düşük galiba baya.
-
3050 ti için olabilecek TDP aralığı 35-80 watt'dır.
80 + 15 = 95 watt maksimumdur. Bu laptopda da 95 watt.
-
Basit bir şekilde anlayacağınız haliyle mux dijital bir çevirici, harici ekran kartını direkt gecikmesiz olarak kullanılabilmesini sağlıyor. Bu da haliyle performans kaybının önüne geçiyor. Diğer bir soru da örneğin 3070 ekran kartlı laptopun birisi 80w diğeri 100w olsun. 100w olan daha yüksek performansa sahip. Kısaca bir kısıtlama gibi düşünebilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X