Şimdi Ara

Nitro hizmeti hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar normal şartlarda 25mbit / 250 GB paketini kullanıyorum. Geçen gün ilk defa nitro hizmeti aldım fakat hızım testlerde en fazla 30mbit'e kadar çıktı normal midir? Müşteri hizmetlerini aradım sinyal zayıf ekip yönlendirelim dediler ama ne gelen var ne giden.

Lokasyon: Bursa / Nilüfer / 23. Nisan

• Modem marka modelini ve modem arayuzunden hat bilgileri ekranini atarmisiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba biraz geç oldu ama modem bağlantısı aşağıda. Modem marka model: Netmaster CBW-383ZN

Nitro hizmeti hakkında
  • Kablosuz olarak mı bağlanıyorsunuz? Kablosuz bağlanıyorsanız kablo ile bağlanmayı deneyin.
  • kablosuz bağlanıyorum, kablolu deneyeceğim şimdi Nitro aldım. Hat değerleri normal midir? Kablosuzda böyle oluyorsa wifi üzerinden yüksek hız alamaz mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anjeliqué -- 7 Aralık 2017; 23:1:9 >
  • Sinyallerde sorun yok wifi 5ghz olmazsa 100 mbiti goremezsin

• Anjeliqué kullanıcısına yanıt
    Hocam dedikleri gibi sinyalde acayip zayıflık görünüyor

Ekibin hemen gelmesi lazım ben ne zaman arıza kaydı bıraksam max 3 saate geliyorlar

Nitro hizmeti çok güzel 100mbps diyolar ama download yaparken anlık 110mbpsye çıktığı oluyor sık sık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cevap ve bilgi için teşekkür ederim siz sorduktan sonra kablolu bağlantı ile denedim 90-92 mbit hız çıktı. Demek ki wifi den beklemek hataymış bu performansı. Acaba nasıl bir router ile wifiden yüksek hız alaibilirim.
  • 5 Ghz destekli bir router ile 100 mbps hızı görebilirsiniz. Tabi kullandığınız cihazların da 5 Ghz ile uyumlu olması gerekli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.