Şimdi Ara

niye acilmiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize iyi gunler bugun sabah bf3 oynuyodum 2. Elin son dakikasinda bi anda ekran gitti ve sonra pc yarim saat acilmadi yarim saatin sonunda power tusuna basinca led fan filan yandi cpu fani egsoz fani donuolar ama ekrana goruntu gelmio lutfen yardimci olun beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anakart uçmuş olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: a1kalite34

Anakart uçmuş olabilir
    bilgisayarın sistem özelliklerini belirtirmisin? birde pc kapandığında sıcaklığı nasıldı? herhangi bir ses vaya durum oldu mu? bunları belirtirsen yardımcı olmaya çalışlırım.
  • erkns kullanıcısına yanıt
    Hayır
  • Amd fx 8320 r9 280 dual-x 8gb gskillz ram gigabyte 970a-ud3p anakart wd caviar blue 1tb harddisk kingston v300 120gb ssd hocam degisik bir koku geldi ve klimayi acmayi unutmusum pc isinmisti bide hocam egeranakart yandiysa bu durumlarda anakart garantiye gidebilirmi veya onarimi olabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkns -- 28 Ağustos 2014; 12:13:07 >
  • Beyler durum boyl yardimci olursaniz sevinirim bu konudaki uzman arkadaslarim ozelden tellerinide berebilirler ararim.
     niye acilmiyor? niye acilmiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: erkns

Amd fx 8320 r9 280 dual-x 8gb gskillz ram gigabyte 970a-ud3p anakart wd caviar blue 1tb harddisk kingston v300 120gb ssd hocam degisik bir koku geldi ve klimayi acmayi unutmusum pc isinmisti bide hocam egeranakart yandiysa bu durumlarda anakart garantiye gidebilirmi veya onarimi olabilirmi?
    Onboard varsa ekran kartını çıkartıp dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Beyler durum boyl yardimci olursaniz sevinirim bu konudaki uzman arkadaslarim ozelden tellerinide berebilirler ararim.
     niye acilmiyor? niye acilmiyor?

Sorun tamamen sıcak hava şartlarından kaynaklanıyor. Zannedersem sizde mağdursunuz. Fanlar çalışmıyorsa, anakart ya da bios arzalı.

• TheSmart T kullanıcısına yanıt
    Hocam fanlar donuyor donmemesi gibi bir durum soz konusu degil .

• Başka ekran kartıyla dene

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam fanlar donuyor donmemesi gibi bir durum soz konusu degil .

donuolar diyince tam anlaşılmıyor

Kabloların hepsini çıkart tak, sonra biosu çıkart tak,

NOT : bunları yapmadan önce elini toprağa sür iyice, elindeki statik elektrik gitsin.
  • Yardimlarinizi bekliyorum arkadaslar lutfen yardimci olan

• quote:

Yardimlarinizi bekliyorum arkadaslar lutfen yardimci olan
    Başka ram ile dene. Gördüğüm kadarıyla tek slot var.
  • Anladim hocam hepsini denicem insallah duzelir

• quote:

Anladim hocam hepsini denicem insallah duzelir
    hocam başka neler yapılabilir düzeltilebilecek birşey mi yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

hocam başka neler yapılabilir düzeltilebilecek birşey mi yardımcı olursanız sevinirim.

Alıntıları Göster
    kasanın power kablosunu çek. bios pilini çıkar. ramları ve ekran kartını çıkar. uclarını silgi ile güzelce sil. RAM slotunun yerini değiştir. yerine takarken static elektriği üzerinden attığından emin ol.(ellerini yıkaya bilir ya da toprağa sürebilirisin.) eğer sistemin sıcaklık sebebi ile yandı ise garanti kapsamına girer. fakat böyle bir sistemin sıcaklıktan hata vereceğini düşünmüyorum.. PUS 'un içerisindeki sigortası da atmış olabilir. eğer yedek parçaların varsa sırası ile RAM,ekran Kartı ve PSU yu dene. bunlarla da çözülmez ise sorun işlemcidir.. @erkns

yanıtlarını bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: badboy0012

kasanın power kablosunu çek. bios pilini çıkar. ramları ve ekran kartını çıkar. uclarını silgi ile güzelce sil. RAM slotunun yerini değiştir. yerine takarken static elektriği üzerinden attığından emin ol.(ellerini yıkaya bilir ya da toprağa sürebilirisin.) eğer sistemin sıcaklık sebebi ile yandı ise garanti kapsamına girer. fakat böyle bir sistemin sıcaklıktan hata vereceğini düşünmüyorum.. PUS 'un içerisindeki sigortası da atmış olabilir. eğer yedek parçaların varsa sırası ile RAM,ekran Kartı ve PSU yu dene. bunlarla da çözülmez ise sorun işlemcidir.. @erkns

yanıtlarını bekliyorum.
    Genelde anakart yanmalarında ya tık diye kitleniyor pc, yada kapanıp birdaha açılmıyor ve böyle fanlarda dönüyor. Anakartta muhtemelen sorun. Tek tek parçaları başka bir parçayla değiştirip denemen gerekiyor anakartın yanmadığından emin olmak için. Buda pek mümkün değil gibi ama bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerbahceli07

Genelde anakart yanmalarında ya tık diye kitleniyor pc, yada kapanıp birdaha açılmıyor ve böyle fanlarda dönüyor. Anakartta muhtemelen sorun. Tek tek parçaları başka bir parçayla değiştirip denemen gerekiyor anakartın yanmadığından emin olmak için. Buda pek mümkün değil gibi ama bilmiyorum.
    kardeşim valla bence sorun anakartta çünkü anakarta bağlı net kablosunda yeşil ışık yanmıyo farenin altından ışık gelmiyo ekran kartını çıkardım başka pcye taktım çalıştı başka ramler taktım açılmadı işlemciye hiç dokunmadım ama bu güçte sistem demişsinde kardeşim kasanın içinde 2 fan var var almaya üşendim normalde her oyundayken klima açıktır 16 derecede ama dün sabah sıcak olmayınca açmadım eğer sorunun işlemcide olabilceğini düşünüosanız başka bir işlemcide takmayı deneyebilirim başka bir psuda takçam bugün bunları yaptıktan sonra netlik kazanır zaten yani tahminimce sıcaklıktan yandı zaten sistem habire ısınıyodu

• Hocam psu denememistim denedim calisti pc sorun psudaymis coolermaster g750m vardi iadeye yollicam parami iade etcekler

• erkns kullanıcısına yanıt
    sorununu çözebildiğimize sevindim. iyi günler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.