< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebobekok. -- 16 Temmuz 2024; 20:27:41 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
niye herkes mezuna kalıyor
-
-
Hocam ülkenin gidişatını gören gençler kurtuluş yolunun adam akıllı ünilerde okumak olduğunu öğrenmeye başladı. Bence bu yüzden.
-
Iyi üniversitelerin her bölümü yükselecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiye'de sermaye çok vasıfsız olduğu için piyasada asgari ücrete bile iş kalmadı. Gençler mecburen soluğu üniversitede alıyor ha gerçi üniversiteler de %90 oranında boş ama maksat gençler biraz oyalansın.
-
Ülke yangin yeri
Kimse kendini guvende hissetmiyor bu da ogrencilere yansıyor
Bence de. Yıllarca boşa üniversite okumaktansa üniversiteye 1 2 yıl geç başlamak daha mantıklı. Mesela eskiden bir kez mezuna kalmak bile abartılırken şimdi 3 4 kez mezuna kalmak sıradanlaştı resmen
-
Harbiden benim çevremde de mezuna kalan çok kişi var. Görece iyi bi lisede okumama rağmen 30 kişilik sınıfta neredeyse 16 17 kişi mezuna bırakmış.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
benim çevremde de aşırı var. Artık insanlar 30kdan bile tercih yapmıyor.
-
Çünkü daha 12.sınıfsın tabi kalırlar 1-2 seneye çoğu yerleşmiş olur zaten.
algıda seçicilik
-
12k yapıp hedefi koç endüstri olan arkadaşım var(yaş 21)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B0F156B0 -- 17 Temmuz 2024; 17:48:25 >
Benim yememişti bırakmaya...
Hocam benim yiyor da aile evinde 1 sene daha calismaya calisma fikri gözümü korkutuyor.
pişman mısın hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sıralamanız max 20k değilse; 21k olması ile 910k olması arasında neredeyse fark yok. Sıralamanız 20k üzerinde olduğunda, garanti iş ve yurtdışı imkanı yüksek iyi ünversiteler kapılmış oluyor, size, onlarca farklı il/ilçedeki onlarca farklı üniversite/bölümde dört yıl geçirmek ve ülkedeki işsiz topluluğuna dört yıl sonra katılmak kalıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terkene -- 17 Temmuz 2024; 18:19:36 > -
Herkes mezuna kalmıyor kendinizi kandırmayın.
Abart be hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panzer1437 -- 17 Temmuz 2024; 18:59:26 >
Ya ben memnundum. Zaten makina eem vs istiyordum onlar da gebze teknikte marmarada geliyordu. Aile evinde mezuna kalmak nasıl bilmiyorum
Hayır hocam. 1 sene geç girsem itü kktc treni kaçacaktı. Durumumdan memnunum. Aşırı idealist değilseniz mühendislik istiyorsanız ilk 50bin ile tercih yapılır fikrimce
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hocam ülkenin gidişatını gören gençler kurtuluş yolunun adam akıllı ünilerde okumak olduğunu öğrenmeye başladı. Bence bu yüzden. |
Türkiye'de sermaye çok vasıfsız olduğu için piyasada asgari ücrete bile iş kalmadı. Gençler mecburen soluğu üniversitede alıyor ha gerçi üniversiteler de %90 oranında boş ama maksat gençler biraz oyalansın. |
Benzer içerikler
- içişleri bakanlığı adına tıp ne demek
- 7 ayda derece yapılır mı
- samsun en iyi dershane sıralaması
- ilk 100 bursu
- ayt kimya kanal önerisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X