Şimdi Ara

niye herkes mezuna kalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yazan sadece 1 arkadaşım var 20 kişiye falan sordum forumda da baya yazmayan var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebobekok. -- 16 Temmuz 2024; 20:27:41 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Hocam ülkenin gidişatını gören gençler kurtuluş yolunun adam akıllı ünilerde okumak olduğunu öğrenmeye başladı. Bence bu yüzden.

• tkexpert T kullanıcısına yanıt

Iyi üniversitelerin her bölümü yükselecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de sermaye çok vasıfsız olduğu için piyasada asgari ücrete bile iş kalmadı. Gençler mecburen soluğu üniversitede alıyor ha gerçi üniversiteler de %90 oranında boş ama maksat gençler biraz oyalansın.

• Ülke yangin yeri
    Kimse kendini guvende hissetmiyor bu da ogrencilere yansıyor

• Bence de. Yıllarca boşa üniversite okumaktansa üniversiteye 1 2 yıl geç başlamak daha mantıklı. Mesela eskiden bir kez mezuna kalmak bile abartılırken şimdi 3 4 kez mezuna kalmak sıradanlaştı resmen

• Harbiden benim çevremde de mezuna kalan çok kişi var. Görece iyi bi lisede okumama rağmen 30 kişilik sınıfta neredeyse 16 17 kişi mezuna bırakmış.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • benim çevremde de aşırı var. Artık insanlar 30kdan bile tercih yapmıyor.

• Çünkü daha 12.sınıfsın tabi kalırlar 1-2 seneye çoğu yerleşmiş olur zaten.

• algıda seçicilik

• 12k yapıp hedefi koç endüstri olan arkadaşım var(yaş 21)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B0F156B0 -- 17 Temmuz 2024; 17:48:25 >
  • Loky19 kullanıcısına yanıt
    Benim yememişti bırakmaya...

• Panzer1437 kullanıcısına yanıt

Hocam benim yiyor da aile evinde 1 sene daha calismaya calisma fikri gözümü korkutuyor.

• Panzer1437 kullanıcısına yanıt
    pişman mısın hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sıralamanız max 20k değilse; 21k olması ile 910k olması arasında neredeyse fark yok. Sıralamanız 20k üzerinde olduğunda, garanti iş ve yurtdışı imkanı yüksek iyi ünversiteler kapılmış oluyor, size, onlarca farklı il/ilçedeki onlarca farklı üniversite/bölümde dört yıl geçirmek ve ülkedeki işsiz topluluğuna dört yıl sonra katılmak kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terkene -- 17 Temmuz 2024; 18:19:36 >
  • Herkes mezuna kalmıyor kendinizi kandırmayın.

• terkene T kullanıcısına yanıt
    Abart be hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panzer1437 -- 17 Temmuz 2024; 18:59:26 >
  • Loky19 kullanıcısına yanıt
    Ya ben memnundum. Zaten makina eem vs istiyordum onlar da gebze teknikte marmarada geliyordu. Aile evinde mezuna kalmak nasıl bilmiyorum

• Nepomniachtchi kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam. 1 sene geç girsem itü kktc treni kaçacaktı. Durumumdan memnunum. Aşırı idealist değilseniz mühendislik istiyorsanız ilk 50bin ile tercih yapılır fikrimce

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.