S.a Beyler.Bugün Çitin Görevimi Yapmak İçin Apelere Gittim Ama Hangi Ape Slotuna Gittiysem Okçu Kaynıyordu Msn Koxp Kurmus Ape Kesiyorlar.Exp İçin Olsa Eskiden Niye Kesmiyorlardı?Acaba Apelerden Glen Exp mi Arttı?Biri Açıklarsa Sevinirim Yorumlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler.
arttı sanırım.lvl 50 biri bile tek atıyor ve platda 9k exp.Tam koxperlara göre
eskiye qöre daha fazla exp veriyor.exp'i saqlam ve seri az da vuruyor slotlar kapılmış olur hep.
Yorumlarınız İçin Teşekkürler Arkadaslar.
explerin artması güzel oldu
diesdeysen 45 lik arch la bende ordayım hep 'SipahiQ'
quote:
Orjinalden alıntı: GoldPunch
Ape ezik slot diyorum o kadar. Her gün ezik kaynıyor Areste 60 Lw Okcuyum illa ks oluyor 3 tane okcu arkadaşım var multi hesapla 5 kişi oluyoruz 3 rogue 1 priest 1 warrior Belluada grellere koxper pt kuruyoruz kssiz seri exp :) En komiği ise Adamlar geliyor ks yapıyor tabi öncesnde ben senin.... falan filan Zaman ilerliyor ks yapıyolar hala Sonra abin hapisten cıktımı falan bi muhabbete başlıyoruz adamlar nasıl tırsıyor sonuç = slot bizim
Ape ezik slot diyorum o kadar. Her gün ezik kaynıyor Areste 60 Lw Okcuyum illa ks oluyor 3 tane okcu arkadaşım var multi hesapla 5 kişi oluyoruz 3 rogue 1 priest 1 warrior Belluada grellere koxper pt kuruyoruz kssiz seri exp :) En komiği ise Adamlar geliyor ks yapıyor tabi öncesnde ben senin.... falan filan Zaman ilerliyor ks yapıyolar hala Sonra abin hapisten cıktımı falan bi muhabbete başlıyoruz adamlar nasıl tırsıyor sonuç = slot bizim
abin hapisten cıktı mı muhabbetine ndn kaçsınlar ki oyunu oynayanların coğu Klavye delikanlısı..
Biliyorum işte. Bende çok q'lu w'li yha'lı konuşanlardan değilim. Adam küfredince bizim de yöntemimiz bu oldu artık. Ama kaçıyolar:D Slot giderse çağır beni
2 Ocak 1905
Apeden 47 archerime 7,5k exp geliordu 7 tane bizim clandan ezik topladım 16 k ya yakın geliordu plantium olduğunu düşünürsen
0-50 LvL Plantium Pre.ile 4 katı exp gelior (normalin)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme