Şimdi Ara

Eskiden elinde teyp ile gezen adamlar wardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
19.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hatırlıyormusunuz, araba park edılır sonra teyp sokulur, mandalından tutulur ewe gıdılırdı

Sonra cıkmalı teyple cıktı fln teybı gozluk kutusu gıbı kutuya koymalar fln

Ne kadar buyuk teyptı onlar ya kucuk bır a5 defter kadar warlardı agırlardıda

Hele bırde arac telefonları, sanırsın santral, ben bildigin cevirmeli telefon gibi arac telefonu hatırlıyorum tusları basmalı degıl cevirmeliydi

Ne gunlerdı hatırlıyan war mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drahte 1905 -- 18 Kasım 2008; 23:59:44 >

• çanta gibi her seferinde çıkar tak
    sonradan sadece kafası söküldüde rahatladık biraz...

araç telefonunu yakın zamana kadar ayvalıkta evde kullanıyorduk hala
    ama tuşları da vardı dancall logic

ama artık böyle bir hizmet verilmiyor araç telefonu devri tamamen kapandı
  • Sene 93 bir torosumuz vardı kapıları kitlemez idik bir gün teypimiz çalınana kadar sonraları kızaklı teyipler moda oldu, o zamanlar insanlara güven vardı şimdi kilitte kimseyi durdurmuyor
  • Takıp çıkartılanların bazılarına kızaklı denirdi. Fakat en havalısı da 90ların başlarında çıkmaya başlayan hani o gözlük kutusuna koyulanlar dediğiniz idi.Bi onlar bir de pioneer kolonlar oldu mu amaaan ne hava olurdu.vay be şaka maka bayaa zaman olmuş,ben de bunlarla büyüdüm

böyle bir konu iyi geldi,çok arbede,çok tatsızlık oldu,biraz nostalji iyi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bureda -- 19 Kasım 2008; 0:09:00 >
  • Hatırlazmıyım .

Hatta bazen babam teybi arabada unuturdu , anahtarı bana verir koş git hemen teybi al derdi .
  • quote:

Orjinalden alıntı: desiya

Hatırlazmıyım .

Hatta bazen babam teybi arabada unuturdu , anahtarı bana verir koş git hemen teybi al derdi .

Aynen :) Zamanında bi ton para verip, Şahin'e Pioneer taktırırdık :) Aradan kaç sene geçmiş araba hala kaset çalar :)
  • Bide genellikle teyp çıkarılıp yolcu koltuğunun altına konulunurdu=)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultrati4

Bide genellikle teyp çıkarılıp yolcu koltuğunun altına konulunurdu=)

İyide tüm hırsızlar bunu bilirdi :)

Hey gidi günler hey

Birde 2000 yılında astrayı aldığımız zaman ondada teybin tuş kısmı çıkardı vede eve götürürdük.

Özel deri bir kılıfı vardı , babam onu taşırdı eve gidip gelirken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiya -- 19 Kasım 2008; 1:01:44 >
  • Play ile stop tuşuna aynı anda basıp azmı kaset çıkarırdım be. Hey gidi günler hey
  • Bize gelen misafirler arabadan teyplerini alıp masaya koyarlardı. Ben hep bunların sesini sonuna kadar açardım taktıklarında bağırsın teyp diye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: [dodo]

Bize gelen misafirler arabadan teyplerini alıp masaya koyarlardı. Ben hep bunların sesini sonuna kadar açardım taktıklarında bağırsın teyp diye.

• Ahahhahahah benim gibi birisi daha varmış

Ben hala teybin kafasını çıkartıp odama koyuyorum valla,Renault sağolsun hurda teyp koymuş arabaya değiştirdim Sony ile:)

quote:

Bize gelen misafirler arabadan teyplerini alıp masaya koyarlardı. Ben hep bunların sesini sonuna kadar açardım taktıklarında bağırsın teyp diye.
  • Babam 93 senesinde sıfır aldığı Doğan'ına hemen gidip Pioneer teyp ve kolon taktırmış. Akşamına galata köprüsünde bi yere gitmiş. Giderken teybi söküp koltuğun altına koyuyor. Geldiğinde teyp yok. Yani hırsızların ilk baktığı yer orası
  • amcam istanbulda teybi bagaja kitlemiş. herifler takip etmiş demekki bagajdan çalmışlar doğan sl di sıfır dı o zamanlar:D amcamın 20 teybi fln dır en son arabada gitti sonra geldi geri
  • bizim ikinci arabamız renault 12sw vardı çevirmeli radyosu şahaneydi ya 79 model di lacivert vay be bide frenkans çok bozuluyodu bide hatırladğım sezen aksu'nun bi kaseti vardı hep onu dinliyoduk çünkü başka kaset yok
  • 90 lı senelerin başında 87 doğanımız vardı makam arabası gibi mübarek koltuklar fln.

bi de anteni vardı ki Alman malımıydı neydi teybi açınca vııjjjjj yükselirdi arşa doğru aheste aheste. iyi o teybin düğmesi bozulmuyordu
  • ya şu roadstar markasına ne demeli. piyasada o kadar sahtesi vardıki artık gerçeği gözükmüyordu bile. bide çift renk olanlar (bir düğme ile sarı veya yeşil) ve ekolayzırları olanlar....
    heyt be. tabi o zmanlar pionneri kim alıyor. şimdi bizim media markette usb girişli sony/pionner 250 lira. ben daha 2000 li yıllarda kaset çalan pionnerin 700-800 YTL olduğunu hatırlarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultrati4

Bide genellikle teyp çıkarılıp yolcu koltuğunun altına konulunurdu=)

• HAtırlarım. Babam arac telefonunu alıp eve cıkardı. Dancall markaydı. Babam yatınca alır kurcalardım tabı ertesı gun azar ısıtırdım.
  • quote:

Ben küçükken bize misafirler gelirdi arabalarındaki teyipleri getirirlerdi kapıdaki Portmantoya koyarlardı bende onlarla oynardım . . . Hatta birkeresinde kaset koyulan göze anahtar sokmuştum içinde kaldı herhalde, Sonrasını hatırlamıyorum . . .
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.