Şimdi Ara

Niye kasıyor olabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam. Far Cry primal veya bf1 oynuyorum. Oyun 60 fps veriyor ama kasmalar mevcut. Hatta seste bozulmalarda oluyor cızırtıya dönüşüyor gibi.

Donanım:

Evga 980 classified - gskill 2400 mhz 16 gb ram - amd fx 8300 işlemci 4.5 gz. - samsung 840 evo - asus crosshair v formula-z anakart.

şimdi msi after burner ile baktığımda işlemciyi çok kullanmıyor. ekran kartını kullanıyor ama oyun 60 gösteriyor.

Yahu nedir bunun çözümü?

Teşekkürler.

• Vsync kapatıp oynayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vsync kapatarak dene yine sorun devam ederse sürücüleri guncellemeyi dene

• selamlar. Sürücülerimin hepsi güncel. vsync kapalıykende böyle devam ediyor.
  • Öncelikle cpunuz max 1866mhz destekli olabilir, Anakartınızn anlayabileceği max iletişim hızı olan 5200mhz işlemci hızınızı nasıl yükselttiğiz ile doğrudan orantılıdır. İşlemcinizin tam kodunu yazabilir misiniz?

Oto overclock yaptırdı iseniz bus frekansını max cpu çarpanına göre ayarlar ramlerden kısar. Ama manuel olarak 4500mhz ve 2400mhz olarak ayarladıysanız maximum 5200 limitini geçmiş oluyorsunuz bu çok ciddi tehlikeli sonuçlara yol açabilir sistemde.

• Jangsoo kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim. Ekran görüntüsünü ekledim buraya. Nasıl bir yol izlemeliyim bana yardımcı olurmusunuz?
     Niye kasıyor olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinanBoyar -- 19 Şubat 2017; 18:16:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Youtube sizde de kasıyor mu?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.