< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 19 Nisan 2024; 21:14:12 > |
NKolay restoran %20 iade (2. sayfa)
-
-
150 sipariş tutarı en fazla 100 tl geliyor.
-
Ben denemeye çalıştım karekodu okumadı cihazları, sorun telefonda mı pos cihazındamı anlamadım.
-
ankara karttan nfc ile ödüyorum ama hiç iade gelmiyor?nkolay da harcama gözüküyor oysaki ?
-
bana iade gelmedi.
-
getirde geçerli değil
-
Aynı şartlarla Mayıs için yenilenmiş.
-
-
Aynısı banada oldu eksi bakiye kadar yatırdım hesap 0 oldu ancak sonradan iadeler oldu alışverişlerimden onlarıda aldı fazladan kayıt açtım bekliyorum
-
Nkolay 100 TL üstünde hata ile verdiği iadeyi geri almış. Ben bir sıkıntı görmedim -
Dominos'ta geçerli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi englishmannn -- 4 Mayıs 2024; 10:12:50 > -
Fiziki mağazalarda yapma şansımız varmi arkadaşlar -
Benim Kfc'de iade gelmişti.
-
Önemli olan sanal kartla ödemeniz mobil veya karekod ile fiziki restaurantta geçer -
Bunlar anneler günü kampanyasını rezil ettikten sonra güvenmiyorum her türlü -
hala utanmıyor musunuz bunların kampanyasına katılmayı. -
Uzun suredir kullanmiyorum iyi ki de kullanmıyorum bunlara güven olmaz. -
Ayak üstü 200 lük yaptı geçen gün ! -
-
arkadaşlar 7500 tl 1 ay 0 faizli kredi kullandık parayı sanal karta attı vadesize çekemiyorum mh den kayıt oluşturdum. Nakit işini hallettim parayı vadesize çekemediğim için krediyi kapatamıyorum. parayı sanal karttan nasıl çıkarırız bilen var mı. Ne biçim banka bu mh arıyorsun arkadan diğer çalışanların sesi geliyor diğer müşterilerle ne konuşuyor açıkca duyuluyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X