Aylık 2750 tl karttan hesaba iade seçeneği var. 1000 tl de ön ödemeli kartlara yükleme limiti var aylık. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NKolay restoran %20 iade (3. sayfa)
-
-
Bu sorunu ancak mh çözebilir. Çünkü ön ödemelilere yükleme limiti 1000 tl yi aşamaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Onu gördüm atmıştım dün 2750 tutarı vadesize. Şikayet var sitesine kayıt açtım kredi nakit ihtiyacı için açılır karta aktarıp harcamak için değil bankacılığı mı öğreteceğiz. Kredi çekerken sanala karta aktarı seçilmiş diyor mh tamam ben ne uygulama ne de internetten vadesize aktaramıyorum sen oradan hallet diyorum sadece kayıt açabiliyorum diyor. Görüşme bitince başka nasıl yardımcı olabilirim diyor bir de töbe töbe sanki sorunumu çözdün de kayıt açmayı yardımcı olmak sanıyor.
-
Hocam mh nin çözümü kayıt açıp 7 iş günü bekletmek. Uygulamadan çat diye sanal karta aktarıyorsun onda sorun yok karttan vadesize atacakken niye birilerinin 7 iş günü keyfini bekliyorum. Bu BDDK denen oluşum neye yarıyor keyfe keder uygulamalar sonra siz bizim için değerli siniz filan
-
Haziran ayı için de aynı şartlarla (%20, en fazla 100) yenilenmiş restoran iadesi.
-
NKolay bu vermeyebilir, uzak durun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Trendyol yemekte işe yarıyor. İade 1 saate geliyor.
-
Migros yemek anında iade geldi sorunsuz
Bu aylık 2750₺ iade limitini artırmanın bir
çözümü var mı arkadaşlar nkolayda
Yok.
-
Künefeciyi saymıyormuş adam Yiyecek fişi kesmiş yine kabul etmediler kırk takla atıyor nkolay her seferinde
Teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı şartlarla (%20, en fazla 100) Temmuz ayında da yenilenmiş kampanya.
-
Trendyol yemek anında yansıdı.
Yemeksepeti anında iade geldi, Yemeksepeti market gelmedi..
ys market- market posu olarak geçiyor.
-
Migroshemen oluyor mu
Bu ay da devam. Şartlarda değişiklik yine yok.
-
nkolay ın fiziki kartı yokmu yada nfc?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
fiziki kart kampanyalara dahil değil.
Sanal kartla NFC ödeme yok. Karekod ile ödeme var.
Bazen ödemede sıkıntı yapıyor. Telefonu yatay tutmak gerekiyor yoksa karekodu okumuyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X