< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
NKolay restoran %20 iade (4. sayfa)
-
-
teşekkür ederim hayırlı akşamlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Son zamanlarda getir deneyen var mı en son gelmiyor demişlerdi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yemeksepeti indirim kodu vardı 80 TL nkolay ödemeyi kabul etmedi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
KFC'nin sitesinden verilen siparişlerde iade gelmiyor.
İletişime geçtim. Bir haftadır inceliyorlar.
-
KFC ye halen sinirliyim hocam geçen Migros yemekten sipariş verdim siparişin yarısı var yarısı yok içeceğin skt geçmiş yanlış ürün göndermişler gelip alacaklar tüketmeyin dediler gelip almadılar da ürün çöpe gitti kısacası umarım tez zamanda ülkeden defolup giderler hiç üzülmem açıkçasıquote:
Orijinalden alıntı: shutterbugKFC'nin sitesinden verilen siparişlerde iade gelmiyor.
İletişime geçtim. Bir haftadır inceliyorlar.
Karttaki parayı hesaba nasıl çekiyoruz? Para birikti de çekeyim dedim, yapamadım
-
Kart Ayarları bölümünde Bakiye İadesi menüsü var.
-
anladığım kadarıyla getiryemek ile yemeksepetinde iade vermiyor, trendyolyemekte ve mirgos yemekte veriyor . dogru mudur?
-
migros yemekte iade veriyor, diğerlerini ben denemedim
-
Ara sıra gider oturur yerdim. Vakit yoktu, mecbur kaldım sipariş verdim ama açıkçası berbat bir servisti. İlk ve son siparişim oldu diyebilirim.quote:
Orijinalden alıntı: Can851
KFC ye halen sinirliyim hocam geçen Migros yemekten sipariş verdim siparişin yarısı var yarısı yok içeceğin skt geçmiş yanlış ürün göndermişler gelip alacaklar tüketmeyin dediler gelip almadılar da ürün çöpe gitti kısacası umarım tez zamanda ülkeden defolup giderler hiç üzülmem açıkçası
Alıntıları Göster
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Berbat yanında kral kalır hocam hazırlayanlar ya okuma yazma bilmiyor random hazırlıyorlar ya da bilinçli yapıyorlar bilmiyorum ama tek bildiğim bir daha bu firmaya 1 kuruş bile kazandırmam isterse bedava olsun üstüne Migros yemekte bu konuda çok pasif kaldıquote:
Orijinalden alıntı: shutterbug
Ara sıra gider oturur yerdim. Vakit yoktu, mecbur kaldım sipariş verdim ama açıkçası berbat bir servisti. İlk ve son siparişim oldu diyebilirim.
Alıntıları Göster
Konu dışı olacak ama nkolay akaryakıt kampanyasına katılan var mı? SMS geldi, link aktif ama uygulamada kampanya yok. Gelen mesaj:
Akaryakit harcamanda iadeni hemen al!
N Kolay sanal kart ile 750 TL ve uzeri akaryakit harcamana 100 TL, ikinci 750 TL ve uzeri harcamana 150 TL, toplamda 250 TL iade! Detayli bilgi icinwww.nkolay.com/akaryakit250
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nasıl ödenecek ki?
Yemek sepetinde vermesi lazım öyle yazılmış ustlerde
bunu görünce tereddüte düştüm..
-
Karekodla ödeme yapılabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler onu becerebilen yer bulmak sıkıntı 😀
Hayır. Yemeksepeti ve Tyol yemekte iade geliyor. Migros yemek ise market olarak göründüğü için gelmez, market kampanyalarından iade gelir. Getir yemekte de iade gelmiyor, buradan epeydir sipariş vermedim ama en son böyleydi.
Düzeltme: Migros, yemek kategorisinde değişiklik yapmış galiba. Kampanyanın başlarında gelmiyordu ama artık geliyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zabadabadab -- 8 Ağustos 2024; 23:39:38 > -
Yukarıda @Can851 yazmış Migros Yemek'te iade geldi diye.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X