< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doken -- 23 Aralık 2022; 0:42:46 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doken -- 23 Aralık 2022; 0:42:46 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Teşekkürler hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Detaylar nerede yazıyor hocam. Paylaşmanız mümkün mü. Teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
biz şu anda iade alabilecek miyiz acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __kadıköyRAP__ -- 24 Aralık 2022; 2:17:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nekolay sanal kartla qr ödeme yapacağım fiziki pos cihazında.nekolayın sanal karta mobilden yüklemeyip vadesiz hesapta mı bekleteyim. O şekildemi ödeme yapabiliyoruz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuZ-MaViSi -- 24 Aralık 2022; 18:42:6 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Pasolig ön ödemeli kartla sipariş geçtim amazon onaylamadım tekrar kredi kartından ödedim ödemeyi alamadığı için. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Geçer kardeş. Geçen ay 500/125leri oradan yaptım ben geçti. Bu da geçer. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |