< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 20 Aralık 2022; 20:58:21 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 20 Aralık 2022; 20:58:21 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Şimdi harcama yapsan o zaman kadar 100 TL olaak 10 TL. |
|
N kolay kampanya yı aynı gün uygulamaya yansıtacak kadar geliştirdi mi kendisini. Bence hayır.
|
Aralık ayında 20-31 Aralık tarihinden önce 300 TL'lik bir alisveri olan kampanyadan yararlanamiyormus arkadaşlar böyle bir açıklama yapıyor müşteri temsilcisi, benim 19 unda 300 üstü harcamam var, bunlarda bana 20 sinde mesaj attı 20-31 Aralık'ta 300 üstü harcama yapana 100 TL şeklinde, ama bu mesajda Aralık ayı içerisinde daha önce 1-19 aralıkta işlem yapan kazanamaz veya sanal kartla daha önceden 300 TL üzeri işlem yapan kazanım sağlayamaz ibaresi bulunmuyor, eksik ve kafalarina göre kampanya yapmışlar
|
Bosuna para harcadık 100 TL beklerken 300 TL gitti.
|
Adamlar milletle dalga geçiyor. Dün aradım anlattım durumu adam bana diyor ki size gönderdiğimiz sms in fotosunu at. Dondurma çubuğumu lan bu saklayacağım okudum sildi gitti. Sen kime mesaj gönderdiğini kontrol edemiyorsan niye kampanya yapıyorsun. |
Bunlar kadar sahtekarı yok ya sinirden ölcem şikayetvara yazdm aradılar size sms gelmemiş diyo şartlarda yok oyle bişey dedim şartlara onu yazmıyoruz sizde uygulamada çıkcak diyo arkadaşlar mh ile görüşen birinden o konuşmayı inceletmek için tel nosunu alablrmym
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kişiye özel |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ne kaldı ki başka? edit: oraya 5 bin kişi ile sınırlıdır yazmayı unutmuşlar, yoksa tam olacaktı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 20 Aralık 2022; 16:1:55 > |
Bende gözükmüyor. |
Şimdi harcama yapsan o zaman kadar 100 TL olaak 10 TL. |
|
bence başlığı ve mesajı sil. sadece "cüzdan yok" kalsın. |
Olur mu oluyor mu? |