Şimdi Ara

Nlife Başarsoft Haritalı Yeni Bir Navigasyon Platformu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
6
Favori
15.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Urunu satin aldim ve basarili gorunuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akucukpehlivan A kullanıcısına yanıt
    Benim ki malesef çözülmedi Alim bey, geri al işleminde "ürünü başarı ile geri yüklediniz" demesine rağmen halen süresi geçmiş olarak görünüyor
     Nlife Başarsoft Haritalı Yeni Bir Navigasyon Platformu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi outdoor -- 20 Mart 2014; 16:45:01 >
  • NLife Turkey iOS uygulaması 1.1.22 sürümüne güncellendi. Yenilikler şöyle:

* iPad ile uyumluluk
    * Hata ayıklamaları
    * Stabilite geliştirmeleri

Bir de yeni midir bilmiyorum ama dikkatimi yeni çekti, Kuzey Amerika Haritası, $21.99 ücretle uygulama içi satın alma olarak eklenmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halacoglu -- 24 Mart 2014; 15:08:04 >

• Merhaba,

ben telefonuma full wipe yaptım. herşeyi silmiştim. nflie 'ı yükledim. geri aldım dedim sorunsuz tekrar aktif etti.
  • Alim bey merhaba, TR Haritası ve Bulgaristan Haritası lazım.Sadece bu iki haritayı satın alma imkanı yok mu? Bulgaristan Haritası için doğu Avrupa haritasinı komple almamız mi gerekiyor?
  • Telefon değişikliği diye bir konu geçtiği için sormak istiyorum.
    Mesela ben satın aldığım programları eşimin telefonunada yüklüyorum.
    Nlife google play üzerenden aldığım zaman tek cihaza mı yükleme yapabiliyorum.
  • Uygulama şu an satın alınamıyor. Google Play satın almaya izin vermiyor.

Yüksek risk taşıdığı düşünüldüğünden siparişiniz reddedildi.

Aynı kredi kartı ile başka uygulama satın aldım sıkıntı olmadı ama Nlife alınamıyor. Bilginize....
  • _CarpeDiem_ _ kullanıcısına yanıt
    Merhabalar

Bu konu Google Play'in bir güvenlik politikasindan oluşuyormuş.
    temel cevabı
    1. üye olurken tüm bilgileri doldurun.
    2. üyelikten 4 gün sonra satın alma yapın.

bunları yapmayanlar arasında, rastgele seçip, risk var deniyormuş

Sadece Nlife değil, başka ürünlerde de oluyormuş yani. Ürünle ilgili değil, Google politikası dedi firma.

Umarım kısa sürede açılır :-)

Teşekkürler.

Alim K.
  • outdoor O kullanıcısına yanıt
    Google id'nizi bize iletin.. (alim@basarsoft.com.tr)
    sordurtayim durumunuzu..

Teşekkürler..

Alim
  • _CarpeDiem_ _ kullanıcısına yanıt
    Maalesef ne varsa o..
    ayri bölme yapmalari mümkün değil.
    yönetmek çok zor oluyor diyorlar..

Alim K.
  • iskader kullanıcısına yanıt
    Merhabalar iskader,

Apple daki gibi, Google da aynı kimlik kullanıcısına sahip, bes cihaza kadar kuruluma müsade ediyor.
    Yani eşinizin cihazini sizin cihaziniz olarak kabul ediyor.
    bu durumda aslinda lisans anlasmasinin disinda bir sey yapmis oluyorsunuz. Tavsiyemiz ve önerimiz, eşinize ayrı, kendinize ayrı Google account lar açmanız ve bunlarla kullanımlarınızı gerçekleştirmeniz.

dimyat a pirince giderken evdeki bulgurdan olmamanız için de iyi bir öneridir bu :-)

Saygilarimla,

Alim K.
  • Cevabın için teşekkürler üstad. Zaten çogu programı malum yollarla kulanıyoruz. Az da olsa faydamız dokunsun. Yine de dikkate alacağım.
  • Alim bey

Nlife uygulaması ile daha önce evden rota hesaplattığımda navigasyon başlat ikonu çıkarken güncellemeden sonra
    rota hesaplamadan sonra hesaplama yapamıyor.

düzeltilebilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CarpeDiem_

Uygulamayı kaldırıp geri yükledim. Sonra ben sekmesinden geri al kısmına bastım. Ürünü geri aldım sorun çözüldü teşekkürler .

Htc öne m7'den M8'e geçiş yaptim. Defalarca geri al işlemini yapmama, uygulamayı kaldırıp yeniden yüklememe rağmen hala deneme sürümü olarak görünüyor.

• Ben bunyazilimi satin aldim ama surekli rota hesaplanamadi hatasi aliyorum. Acil yardim!!!!

Ekleme: önbelleği temizleyip, tabletin gps ayarlarını yeniden yapınca, bu hatayı almadım bugün.

Sonuç: navigasyon gayet başarılı. Avmnin otoparkına kadar götürdü sorunsuzca. Kavşağı kaçırdığımda anında alternatif rota oluşturdu ve kaybolmadan hedefe götürdü.
    Dönüşlerde ekran parlaklığını sonuna kadar açıyor, bunun dışında ekran parlaklığı kısıkta kalıyor. Bu da dikkatinizi tamamen yola vermenizi sağlıyor
    Uygulamayı İster yürüyüş modu, ister arabayla gitmek için ayarlayabiliyorsunuz.
    10 lira için performansını çok beğendim. Tavsiye ederim.
    Kullandığım cihaz asus memopad hd7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 3 Mayıs 2014; 20:48:05 >

• Nlife yüklenemiyor. Son derece güzel çalışan uygulama, bügün baktım benim haberim olmadan silinmiş. Tekrar yüklemeye çalışınca şu hatayı veriyor: "Package file has a bad manifest" Satın aldığım program durup dururken kullanılmaz oldu :(
    Edit: Son güncellemeyle herşey düzeldi. Sorun nlife ın geliştiriciler tarafınfan android 4.4.2 kitkat için uyumlu hale getirilmesi ile çözüldü. Program artık önceki gibi harika çalışıyor. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keenblade -- 4 Haziran 2014; 18:17:41 >
  • Bağlantı hatası, Ürünü etkinleştirmek için internet bağlantınızı kontrol edip tekrar deneyin diyor. İnternet aktif olmasına rağmen program açılmıyor
    Alim bey merhaba,nlife navigasyonunda başarsoft haritasının en son sürümü ne zaman güncellnecek?
    Alim bey merhaba.

Bir konuda sizden bilgi almak istiyorum. Ben bu ürünü iPhone'da iken almıştım fakat şimdi telefon değişikliğine gittim ve bir android cihaz kullanıyorum. iPhone'da aldığım bu ürünü Android'de kullanmak için tekrar satın mı almalıyım? iPhone'da bir hotmail mail hesabı kullanıyordum. Android'de geçince mecbur bir gmail hesabı kullanmak zorundayım..

Bu konu hakkında nasıl bir yol izlemek gerekiyor?

Şimdi'den teşekkürler,

İyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akucukpehlivan

quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Teşekkürler Alim Bey;

Ben de geç gördüm ama indirim fırsatını kaçırmadım.

Mevcut Harita Sürümü 2012.12 görünüyor; yakın zamanda bir harita güncellemesi gelecektir umarım.

Saygılar

Selamlar,

evet harita güncellemeleri 2 yil için ücretsiz. Başta verilen söz bu.. belki uzatırız da.. Nasıl Garmin cihazlara başta bir yil filan verdik.. sonra da hepsine extra yılları ücretsiz verdik ve vermeye devam ediyoruz, o şekilde olabilir.

Yakın zamanda harita güncellemesi gelicek. 2013.7 haritasi olacak.

Yorumlarinizi paylaşırsanız seviniriz..

Keyifli navigasyonlar!

Saygılar.

Alim K.

dostum programa destek kesildi mi?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.