Şimdi Ara

Nlife Başarsoft Haritalı Yeni Bir Navigasyon Platformu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
6
Favori
15.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba,

Uygulamada Google yerel arama veya benzeri bir özellik var mı (adres bilgisini internet bağlantısı üzerinden kısaca girerek çıkan seçenekler arasından adresi hızlıca bulma özelliği),
    Kullananlar bilgi verebilir mi.
    Bu özellik var ise satın almayı düşünüyorum.

Teşekkürler
  • NLife Turkey iOS versiyonu bugün güncellenmiş; yenilikler şu şekilde:

- Alternatif rotalar
    - Kapı numarası ile gelişmiş arama
    - Performans iyileştirmeleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnderT

quote:

Orijinalden alıntı: itsthehallowman

Bugün kartım ulaştı ve aldım programı.. (kartımı atm'de unuttuğum için beklemek zorunda kalmıştım)
    En az 2 sene kullanacağı programa 5 tl yi çok gören zihniyette zaten almasın bence !!
    Aksini düşünen zihniyette art niyet ararım ben..

5 Tl yi çok bulan zihniyeti eleştirirken 3 kuruş indirimin peşinde koşan sen değil misin? Fark ettiysen ben programın fiyatını sormuyorum. Güncelleme ücretini soruyorum.

Tüketici olarak hakkım olan birşeyi sormuşum. Senin dediğine bak.

+1
  • -1
  • quote:

Orijinalden alıntı: SzolnoK

Cevabınızı yeni gördüm. Nlife gelişmiştirmiş mi kendini diye ararken eski mesajıma ulaştım :)

Tam olarak uygulamayı yüklerken bu izinleri istiyor

Nlife Başarsoft Haritalı Yeni Bir Navigasyon Platformu

Bir de 2 yıl güncelleme ücretsiz demişsiniz.
    Güncellemeler hangi sıklıkta yapılıyor ortalama?

Bir sorum daha olacak. Uygulamanın sayfasında bir kullanıcı telefonunu değiştirdiğinde lisansının görünmediğini söylemiş: Telefonumuzu değiştirdiğimizde veya hafıza kartına veya telefona format attığımızda lisansımız gidecek midir?

ben galaxy note dan mega ya geçtim ve sorunsuz yükledim. benim anladığım kadarıyla ücretsiz deneme sürümü yüklenen ve sonradan uygulama içinden satın alınan uygulamalarda telefon id si ile kayıt oluyor, bu sebeple cihaz değişince sorun oluyor. direk google play üzerinden öde yükle mantığıyla kurulan uygulamalar sorunsuz geri çağırılabiliyor. bu bilgiler sadece kendi edindiğim bir tecrübedir yanlış olabilir..

• Başarsoft'un 2013.06 haritasını kullanmakta oysa ki 2013.10 çıktı. Firmaya mail attım, yorumlarda da belirttim ama geri dönüş yok ne yazık ki... Bu sorun dışında foursquare entegrasyonu çok iyi...
  • keep clubbin K kullanıcısına yanıt
    Başarsoft belirli ticari anlaşmaları çerçevesince her yazılımda son haritalarını kullandıramıyor bildiğim kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Başarsoft belirli ticari anlaşmaları çerçevesince her yazılımda son haritalarını kullandıramıyor bildiğim kadarıyla

Bilgilendirme için çok teşekkürler. Tahmin ettiğim gibi :/ beynim döndü şu navigasyon programı denemelerimden... Araba seçmekten zormuş neredeyse :) Başarsoft'un kendi yazılımını satın alacaktım google anlaşması bitmiş :) Bu hafta CoPilot'u deneyeceğim bakalım... Onda harita güncelliği ne alemde biraz da ona bakayım :)
    Harita derletmek oldukça yüklü maliyetler getiriyor Yazılımcı firmalara, bu nedenle yılda 1-2 güncellemeden fazlasını yayınlamak istemiyorlar.

Mesela Navitel başarsoft harita kullanmasına karşın yılda 1 güncelleme yayınlar. Bazıları 2...

Ancak kendi haritalarını kullananlar bu konuda pek sıkıntı yaşamıyorlar. Tomtom gibi... Siz copilot dışında Yandex'i de inceleyin.

Saygılar.
  • DD252Admin kullanıcısına yanıt
    Ne yalan söyleyeyim çoğu zaman deneme sürümü veya satın aldığım uygulamaların kullanışsızlığından bıkıp yandexe geçiş yapıyorum. İnternette arama imkanı sağlayabilse asla yandex dışında bir şey düşünmem. Nlife'ta beni çeken foursquare kordinatları ile birebir uyumlu olması çünkü. Tomtomu enpara kampanyası ile 75 liraya alabiliyorum. Sanırım onu da deneyecğim aklıma girdiniz :)

Çok sağolun..
    TomTon dönem dönem ciddi indirimler yapar; almayın bekleyin... 1 ay olmadı henüz 60 liralara kadar düşmüştü kampanya fiyatı.
    copilot uygulamasi cok guzel ama update yilda bir bile degil. ama google oldugu icin pek sorun degil. copilot iyi de islemci istiyor, haberiniz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia 925'in kendi gps uygulaması ve haritaları nedir ne değildir bilen var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ten_don T kullanıcısına yanıt
    Selamlar,
    Aynı cihaz eşim kullanıyor.
    HERE Maps, HERE Drive+, City Lens, Here Transit gibi uygulamalar var. Navigasyon uygulaması olan HERE Drive+ ile ilgili BURADA bir incelemem mevcut.

Bilginize
  • NLife'ı Samsung telefonuma indirdim ve satın almak istiyorum ama uygulama internete bağlı olmadığın yönünde uyarı mesajı veriyor. Halbuki internet bağlantısı mevcut. Bu sorunu yaşayan var mı? Çözümü hakkında fikri olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

• N life ı satın almıştım telefonu değiştirdim yeni telefonuma yüklemek için ne yapmam gerek? Google hesabındaki aynı mail adresi ile indirdim ama 7 günlük deneme sürümü görünmekte. Eski telden de sildim.

• DD252Admin kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

her firmaya en güncel haritamizi gonderiyoruz, merak buyurmayin.
    burada da güncel haritalar geliyor, gelecek. Sadece urune yogunlasildi.. simdi de trafik uzerine calisacagiz. Bu sayede trafigi de opsiyonel olarak para ile almak isteyen alsin.

2 yıl sonraki harita fiyatı ne olacak diyen arkadaslar; merak etmeyin, belki hic ek ucret almadan kullanabilirsiniz bile.. ama soz olarak vermek istemedik ki, sonradan tutamayacagimiz bir sey olmasin.
    Malumunuz omur boyu diye cikip, simdi store da olmayan urunler de var.. Yani sozu vermek degil, tutabilecegin sozu vermek onemli. Yani sunu demek lazim yine de unutmadan; eh verdiginiz paraya degecek bir sey olacaktir, simdiki fiyatlarin da ustunde astronomik bir sey zaten olamaz bile!

Saygılarımla,

Alim K.
    Sevgili Keep Clubbin,

Barcelona'da Nlife ile yaptigim gorusmede, bazi strateji degisiklikleri yapmaya karar verdik.. Bunların başında da fiyati arttırmak geliyor.. Google Play accountunuz ile bugun alabileceginiz fiyatin ustune cikacagiz gibi bir niyetimiz var (en nihayetinde bazi firmalar her ne kadar cok cok az da satsa 70-100 TL ye satarken, bizim 10 tl ye urun vermemiz manali degil dedi Ndrive'cilar..)

Bilginiz olsun diye ileteyim istedim.

Saygilarimla,

Alim K.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leren

N life ı satın almıştım telefonu değiştirdim yeni telefonuma yüklemek için ne yapmam gerek? Google hesabındaki aynı mail adresi ile indirdim ama 7 günlük deneme sürümü görünmekte. Eski telden de sildim.

Nasıl bir işlem yapmam gerek?

• Merhaba, ben de ilk yayımlandığı günlerden beri nlife uygulamanızı severek kullanıyorum-kullanıyordum.
    Fakat şu anda bende de bir üst mesajdaki sorun mevcut.
    Eski telefonumu satıp yeni telefon aldım ve uygulamayı yükledim, 1 haftalık deneme sürümü yüklendi. Lisansı satın aldığım google hesabı ve nlife hesabı ile oturum açılmış telefonumda lisansımı kullanamıyorum.
    Bu uygulamayı satın aldığımızda, bunu cihaza mı satın almış oluyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CarpeDiem_ -- 12 Mart 2014; 20:10:31 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.