Şimdi Ara

Nlife Başarsoft Haritalı Yeni Bir Navigasyon Platformu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
211
Cevap
6
Favori
15.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İndiriyorum, acaba harita dışında yeni özellikler gelmiş mi yatay kullanım, vb gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

İndiriyorum, acaba harita dışında yeni özellikler gelmiş mi yatay kullanım, vb gibi?

Yatay kullanım eklenmiş.
  • Güncelleme geldi nihayet 2013.7 harita ve yatay kullanım gelmiş. Gayet iyi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu versiyonuyla işte şimdi olmuş
  • Son günceleme ile herşey düzelmiş görünüyor. Tek sorun favorileri grupladığım listeleri ne silebiliyorum ne de adlarını değiştirebiliyorum. Mesela "work" isminde bir liste yaptım, içine çalıştığım yerlerin adreslerini favori olarak girdim. Şimdi "work" yerine "iş" yapmak istiyorum favori listemin ismini. Bulamadım. Herhangi bir fikri olan var mı? Favorilerin kendini silmede ve ismini değiştirmede bir sorun yok. Sadede kategori isimlerinde sorun oluyor. Büyük ihtimal telefonda bir dosyayı düzenlemem gerekiyor.
  • NLife Turkey Uygulaması IOS cihazlar için de yayınlandı Arkadaşlar. Hayırlı olsun herkese

Şöyle bir not var; bilginize.

quote:

Ücresiz harita ve POI güncellemeleri ilk 2 yıl için geçerlidir.
  • DD252Admin kullanıcısına yanıt
    Bu uygulama ilk çıktığında çok sevinmiştim; arayüzünün sadeliği, haritaları ve fiyatı büyük artıydı benim için. Ancak geciken güncelleme sürecinden itibaren negatif bir izlenim oluşturdu. Üstüne bir de harita güncellemesinin süre kısıtlı olması can sıkıcı. Neyse artık, iki seneye yeni bir Nxxx navigasyon yazılımı bile geliştirilebilir belki. :)
  • Harita güncellemesinin sınırsız olduğu başka navigasyon programı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesil-111

Harita güncellemesinin sınırsız olduğu başka navigasyon programı var mı?

sygic
  • Bugün gelen güncelleme ile alternatif rota özelliği de eklendi.2 yıl ücretsiz güncelleme sınırlaması dışında bir eksiği kalmadı bence.
  • Gayet işimi gören bir uygulama. Diğer uygulamaların peşinde koşmaya gerek yok bence.
  • bugün program kendini güncellerken farkettimde deneme fırsatı bulamadan deneme sürem bitmiş.
    Her ne kadar software günellensede kullanılan harita aynı kalmış. 2013.6 .. Harita ne zaman güncellenir?

(enpara kartım yolda. gelince satın almayı düşünüyorum)

an itibariyle 4,85 usd.. = 11 tl. enpara kampanyası ile 5,5 tl. fiyat çok iyi.
  • Şu anki fiyatıyla ve güncellemelerle eklenen/düzeltilen özellikleriyle ülkemiz için daha iyi bir navigasyon programı daha yok bence. Bir de 2 sene sonunda harita güncellemesi fiyatını da uygun tutarlarsa yıllarca telefonuma başka bir navigasyon yüklenmez.
  • Yandex navi varken bunu satın almanın bir anlamı varmıdır. Varsa nedir erenler?

• Bu offline, yandex ise int. baglantisi yokken calismaz

• 2 sene sonraki güncellemenin fiyatını bilmeden bunu satın almak saçmalık. Önünü göremeden araba sürmek gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: itsthehallowman

bugün program kendini güncellerken farkettimde deneme fırsatı bulamadan deneme sürem bitmiş.
    Her ne kadar software günellensede kullanılan harita aynı kalmış. 2013.6 .. Harita ne zaman güncellenir?

(enpara kartım yolda. gelince satın almayı düşünüyorum)

an itibariyle 4,85 usd.. = 11 tl. enpara kampanyası ile 5,5 tl. fiyat çok iyi.

Fiyat sizin icin iyi ama yorumlara bakilirsa bazilari icin degil

• akucukpehlivan A kullanıcısına yanıt
    Cevabınızı yeni gördüm. Nlife gelişmiştirmiş mi kendini diye ararken eski mesajıma ulaştım :)

Tam olarak uygulamayı yüklerken bu izinleri istiyor

Bir de 2 yıl güncelleme ücretsiz demişsiniz.
    Güncellemeler hangi sıklıkta yapılıyor ortalama?

Bir sorum daha olacak. Uygulamanın sayfasında bir kullanıcı telefonunu değiştirdiğinde lisansının görünmediğini söylemiş: Telefonumuzu değiştirdiğimizde veya hafıza kartına veya telefona format attığımızda lisansımız gidecek midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SzolnoK -- 8 Şubat 2014; 23:58:30 >
  • Bugün kartım ulaştı ve aldım programı.. (kartımı atm'de unuttuğum için beklemek zorunda kalmıştım)
    En az 2 sene kullanacağı programa 5 tl yi çok gören zihniyette zaten almasın bence !!
    Aksini düşünen zihniyette art niyet ararım ben..
  • quote:

Orijinalden alıntı: itsthehallowman

Bugün kartım ulaştı ve aldım programı.. (kartımı atm'de unuttuğum için beklemek zorunda kalmıştım)
    En az 2 sene kullanacağı programa 5 tl yi çok gören zihniyette zaten almasın bence !!
    Aksini düşünen zihniyette art niyet ararım ben..

5 Tl yi çok bulan zihniyeti eleştirirken 3 kuruş indirimin peşinde koşan sen değil misin? Fark ettiysen ben programın fiyatını sormuyorum. Güncelleme ücretini soruyorum.

Tüketici olarak hakkım olan birşeyi sormuşum. Senin dediğine bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnderT -- 9 Şubat 2014; 0:23:17 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.