Şimdi Ara

No-Ip DUC pro kullanmayı bilenler yardım..Acil.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

No-Ip DUC pro kullanmayı bilenler arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var. porgramdaki gülen adam simgesini bir türlü ayarlayıp güldüremedim. Bir yerlerde ayarlarımı var yoksa ne yapmam gerekiyor.

Selamlar Acil cvp bekliyorum..

• Merhaba,

O arkadaş belli bir süre sonra gülüyor işaretli dursun orası biraz zaman geçtikçe gülecektir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer -- 17 Temmuz 2009; 12:42:36 >
  • siz buproyu biliyormusunuz ben çok ciddi sordum. Benjamin olsun diye değil önemli bir işim var cvp için de tşk. eğer biliyorsanız pm ile ayarlarını anlatabilir misiniz...
  • Ben çok kullandım o programı server işlerinde o yüzden biraz biliyorum fazla bir ayarı yok zaten sadece email şifreni yazıyorsun bir de her windows başlatıldığı zaman çalışması için ayar kısmından ayar yapıyorsun.
  • üyelik falan açtın mı sitesinden? uzantını falan alıyosun başka bi ayarı yok zaten programa onu giriyosun o kdr
  • zaten sorun orada üyelik alırken hata veriyor daha dogrusu mail adresimle üye oldum ama bana bir kullanıcı adı vb. vermedi siteye girebiliyorum maille ama programda ne yapmam gerekli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mristanbullu

zaten sorun orada üyelik alırken hata veriyor daha dogrusu mail adresimle üye oldum ama bana bir kullanıcı adı vb. vermedi siteye girebiliyorum maille ama programda ne yapmam gerekli.

Kullanıcı adı vs vermez zaten :) email ile login olursun siteden domaini vs ayarladıysan olması lazım..
  • Arkadaşlar çol tşk. ederim hallettim. saolun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.