Şimdi Ara

No Man's Sky (2016) [ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
862
Cevap
21
Favori
31.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyat hatalı 160 civarı fiyat söyleniyor ki en çok eleştirilen yönü diye dün bir oyun dergisinde yazı vardı

edit :http://www.level.com.tr/haber/genel/no-mans-skyin-fiyati-ne-kadar-olacak.html
    steam da 89 tl görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonsahiden -- 3 Mart 2016; 22:22:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aral olaya bulaşmadan hemen ön sipariş verin beyler. Aral gelirse anamızdan emdiğimiz sütü burnumuzdan getirir.
  • http://store.steampowered.com/app/275850/

150 TL oldu fiyatı... Teşekkürler Aral...
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

http://store.steampowered.com/app/275850/

150 TL oldu fiyatı... Teşekkürler Aral...

Aralla nasıl ilgisi olabilir ki?
  • ilonsahiden kullanıcısına yanıt
    Aral la anlaşması olan firmalar(2K, Ubisoft, Activision gibi) coştu Steam Türk lirasıyla satışa başladığı zaman diğer firmaların fiyatı makul bir seviyeye gelmesine rağmen.
    Diğer firmalarda artık yavaş yavaş gaza geliyor fiyatlar için bu şekilde, bağımsız yapımlar hariç bir espirisi kalmayacak böyle giderse Türk lirasıyla fiyatlandırmanın.
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    aral ile ilgisi var mı yok mu bilinmez ama bütün ülkelerdeki fiyatlar 2 katıda fırladı dün. yayımcı ile ilgili bir sıkıntı bu
  • Birden fırlaması sıkıntı yaratır. İnsanların alacağı vardıysada almayabilirler.
  • Oyun steamde en çok satanlar arasında,benim oyundan hiçbir beklentim yok açıkçası,çok çabuk kendini tüketecek.İnsanlar anlık bir heyecan ile almaya başladılar sanırım.

Bu arada yazan oldumu bilmiyorum gog satışa sunuldu.Kimsenin almasını tavsiye etmiyorum fakat;

https://www.gog.com/game/no_mans_sky

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-56D7221EF -- 4 Mart 2016; 14:34:54 >
  • Oyun online olmayacak mı? Neden Steam'de "Tek Oyunculu" yazıyor? Fiyat artışının üstüne bir de online ayrı, single ayrı mı geçirecekler acaba.
  • Oyun zaten uzay için teknoloji demosu gibi birşey, 3 4 gezegen gördükden sonra sıkacak kesinlikle bırak 160 lirayı 49 lira etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufevzi

Oyun online olmayacak mı? Neden Steam'de "Tek Oyunculu" yazıyor? Fiyat artışının üstüne bir de online ayrı, single ayrı mı geçirecekler acaba.

mülti özellikleri çok kısıtlı olacakmış....ilk mesajlarda yazıyordu sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Aral la anlaşması olan firmalar(2K, Ubisoft, Activision gibi) coştu Steam Türk lirasıyla satışa başladığı zaman diğer firmaların fiyatı makul bir seviyeye gelmesine rağmen.
    Diğer firmalarda artık yavaş yavaş gaza geliyor fiyatlar için bu şekilde, bağımsız yapımlar hariç bir espirisi kalmayacak böyle giderse Türk lirasıyla fiyatlandırmanın.

89 a pahali diyordum 150ye cikmis sanirim korsna oynayip 2 sene sonra 20-30 lira olunca alirim
  • insan alacak bu oyunu insan
  • Oynanış videolarından gördüğüm kadarıyla gez dolaş bir oyun gibi bunun yerine gezegenlere ufo koloni vs bunlarla silahlı çatışmaya girme gibi durumlar olabilirdi bunun yerine hayvan robot felan koymuşlar biraz potansiyeli kullanamamışlar birde kokpit görüntüsünde ciddi tırtıklanmalar var umarım düzeltirler

• quote:

Orijinalden alıntı: claudecan

Oynanış videolarından gördüğüm kadarıyla gez dolaş bir oyun gibi bunun yerine gezegenlere ufo koloni vs bunlarla silahlı çatışmaya girme gibi durumlar olabilirdi bunun yerine hayvan robot felan koymuşlar biraz potansiyeli kullanamamışlar birde kokpit görüntüsünde ciddi tırtıklanmalar var umarım düzeltirler

O dedikleriniz star citizende var o da daha Alpha aşamasında

• quote:

Orijinalden alıntı: ilonsahiden

quote:

Orijinalden alıntı: claudecan

Oynanış videolarından gördüğüm kadarıyla gez dolaş bir oyun gibi bunun yerine gezegenlere ufo koloni vs bunlarla silahlı çatışmaya girme gibi durumlar olabilirdi bunun yerine hayvan robot felan koymuşlar biraz potansiyeli kullanamamışlar birde kokpit görüntüsünde ciddi tırtıklanmalar var umarım düzeltirler

O dedikleriniz star citizende var o da daha Alpha aşamasında

O da çıkamadı bi türlü o baya farklı bir oyun

• oyun harika gözüküyor
    22 haziran cıkıs 150 tl diyor steamde
    hadi bakalım
    şimdiden alsakmı yoksa daha cok geçirirlermi bilemedim
    güvenemiyorum tam
    ama bir çok kişinin hayalindeki oyun ya bu bi gerçek
  • Oyunu ön siparişle alanlara Horizon Omega isimli gemi, geliştirilmiş hyperdrive ve geliştirilmiş ateşgücü veriliyormuş. 150 lira az para değil elite dangerous gibi gibi çabuk sıkmasından endişeliyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efeemmi

Oyunu ön siparişle alanlara Horizon Omega isimli gemi, geliştirilmiş hyperdrive ve geliştirilmiş ateşgücü veriliyormuş. 150 lira az para değil elite dangerous gibi gibi çabuk sıkmasından endişeliyim.

no mans sky'ı gördükten sonra uzay simulasyonu oyunlarına merak salmaya başladım
    ve biraz incelediğimde

dediğiniz elite dangreous oyununu gördüm
    grafik olarak daha güzel gözüküyor sanki
    çabuk sıkılmadan kasıt nedir?

birde Star Citizen var henüz çıkmamış sanırım
    f2p olarak Star Conflict var steamde

ne düşünüyosunuz?

edit : free to play olan star conflict tam bir facia, indirmek bile hataydı ama meraktan işte

star citizen için scam citizen diyenler var senelerdir bir türlü cıkamamıs

şu anda no mans sky ile elite arasında kaldım
    ikiside gayet güzel duruyor

ama elitde durmadan yeni bi mod cıkartıyor yok arena yok horizons
    buda beni tereddüte soktu sürekli bişe mi aldıracaklar diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diamond4000 -- 12 Mart 2016; 18:25:35 >

• Birşey sormak istiyorum. Bu oyunu diğerlerinden ayıran nokta nedir? Çünkü o kadar çok övülüyor ki sağda solda merak ediyorum. normal bir oyun gibi duruyor ama benim atladığım bir nokta mı var?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.