Şimdi Ara

NO MAN'S SKY (PS4 ANA KONU) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.109
Cevap
6
Favori
32.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bi shelter buldum.İçinde 3 seçenek çıktı alarmı kapatmayı seçtim yanlış oldu galbaha şimdide ele geçiremiyorum var mı taktik?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş bu oyun hem de çok boş doldurmaya çalışmışlar ancak olmamış, zaman israfı. VR ile oynanabilir belki
  • Arkadaşlar oyunun fiyatını elestirebilirsiniz evet ama oyunu almadan,oynamadan balon vb tarzı yorumlarınız gerçekten çok saçma. Oyunu elestırırsınız,begenmeyebılırsınız "şunu begenmedım" diyebilirsiniz ancak boş boş "bu oyun balon" demek gerçekten yersiz ve boş konuşmak oluyor. Begenmeyebılırsınız o ayrı herkese hitap eden bir oyun değil. Sürekli aksiyon-savas oyunlarından sıkılmış benim gibi oyunculara ilaç gibi gelen bir oyun. 3 tane kıçı kırık video izleyip oynamadan yapılan yorumlara cevap vermek istemiyorum ancak hevesli olan arkadaşları yanlış bılgılendırmeyelım. Adamlar grafik vaadetmedi,adamlar savaş on planda olacak demedi. Her seferde bu oyun uzay-hayatta kalma ve Keşif üzerine olacak dendi. Ne gosterdılerse şu an onu oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapow -- 11 Ağustos 2016; 0:25:05 >
  • Oyunda yakaladığım bir kaç resim;
    Bu mesaja eklenen görseller:

NO MAN'S SKY (PS4 ANA KONU) NO MAN'S SKY (PS4 ANA KONU) NO MAN'S SKY (PS4 ANA KONU)

• Ben oyun basladığı zaman atlasla konusmayı unuttum ne yapabilirim ?

• Ben No Mans Sky'ı bitmiş bir oyun olarak ele aldığımda açıkçası beğenmedim. Çünkü oyun ne olursa olsun bence bir oyunda daha büyük elle tutulur bir amaç olmalı. Bu ister Pacmandeki gibi en kısa sürede en çok puanla bitirmek olur, ister bir FRP oyunundaki gibi köle olarak başlayıp imparatorluğu kurtaracak olan bir savaşçıya dönüşmek olur. Yani bir oyunun amacı sadece "Bak bissürü gezegen var, öyle gez, keşfet, in yüzeye bişiler topla falan işte. Bu oyununda amacı bu ehehehe" olmamalı. Zaten oyunda böyle derinlemesine bir senaryo olmayacağı söylenmişti. Explorarion anlamında da 99999 in 1 ateri kasetlerindeki gibi aynı gezegenin farklı renklerine denk geleceğimizde gayet açıktı. Başka bi şekilde düşünüp beklentiye girmek zaten mantıksız. Eğer 18 kentrilyon farklı gezegen var dediler diye, hakkaten birbirinden tamamen farklı modellenmiş 18 kentrilyon gezegen görmeyi umup, bunun için balondu patladı diyorsanız, evdeki tüm elektronik eşyaları satın, karadenizde güzel bi yayla evi alın, temzi hava yeşillik falan orda takılın...

Öte yandan konsept olarak çok çok başarılı buldum. Bu gezegenlerin belli bir algoritma ile yaratılması ve o şekilde saklanması, bu gezegenleri istediğin gibi tamamen gerçek zamanlı olarak (atmosferlerine girip çıkarak) dolaşabilmek, farklı fiziksel yüzeyler ile ve farklı canlı türleri ile karşılaşmak vs. olayları bu tür uzay oyunlarında bir mihenk taşı olabilir. Şu hali ile gayet iyi olduğu gibi geliştirmeyede çok çok açık bir konsept.

Yanlız oyuna girdiğimden beri bu oyun sanki bana bir uzay MMORPG'sinin sadece %10'u falan tamamlanmış bir developer test versiyonuymuş hissi veriyor Sanki full sürümünde questler, skiller, bosslar, npcler, raidler, factionlar, çok derin bir lore falan olucakmış ama bu bitmemiş developer versionuna henüz hiçbirini eklememişler gibi geliyor bana

O yüzden benim için çok uzun ömürlü bir oyun olmayacak gibi ama şu konsept cidden gelecek vaadediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 11 Ağustos 2016; 4:51:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• konuya eskioyuncu tipinde adamlar dadanmış, oyunun tarzı hoşuna gitmedi diye oyuna balon diyolar. oyun sana hitap etmiyosa balon yakıştırması yapmak zorunda değilsin. mesela bloodborne, overwatch, fallout, final fantasy, doom gibi oyunlar kesinlikle bana hitap etmiyor. şimdi ben bu oyunlara balon mu demeliyim? kusura bakmayın ama balon diyenlerin eskioyuncudan gram farkı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cikiacla -- 11 Ağustos 2016; 6:26:39 >
  • Genel olarak yorumlar pek olumlu değil ama oyunu merak ettiğim için alıp oynuycam yinede oyunu belirli bir süre oynamış arkadaşlar bu oyuna 10 üzerinden kaç puan verirsiniz?

• Ye çok seviliyor ya nefret ediliyor oyundan. Kafam karışık aslında. Demo falan çıksa da anlasak neyin nesi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

Ye çok seviliyor ya nefret ediliyor oyundan. Kafam karışık aslında. Demo falan çıksa da anlasak neyin nesi?

Meta'da iki puan yayınlanmış biri 50 puan diğeri 70 puan

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/no-mans-skyeri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 11 Ağustos 2016; 8:53:58 >
  • Yıl 2018 PSN Plus Eylül ayı oyunları ; No man's sky

• quote:

Orijinalden alıntı: emrah44

Bende bu bitkilerin oldugu yerlerde hep soru isareti var nedense ama epey yer kesfettim niye hic resmi cikmiyor burda?

NO MAN'S SKY (PS4 ANA KONU)

Silah eklentilerinde "Analysis Visor" var. Onu etkinlestirip kullanman gerekiyor. Yeni karsilastigin hayvanlara ve bitkilere onunla bakip tarama yapacaksin boylece soru isaretleri kalkacak.

Her tanimlamadan ekstra para kazandigin icin bir an once acmaya bak.

Soru isaretleri o gezegende kac tane kesfedilecek tur oldugunu gormen ve takibini yapabilmen icin var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikelanj -- 11 Ağustos 2016; 9:40:44 >

• Murray'in dediğine göre, ileride oyuna

- kara araçları,
    - bölge kurma, (üs kurma)
    - multiplayer

gibi özellikler getireceklermiş ve en önemlisi de bunların hepsinin BEDAVA olması. Dİğer firmalar bu tür özellikleri DLC adı altında çıkartıp ekstradan para isterler. Mesela DooM DLC'sinde 3 harita, 1 demon, 1 silah var ve para isteniyor. 10 map 5 demon 5 silah yap para iste o zaman.

Ama Hello Games DLC'den para almayacaklarını söylüyorlar. Güncelleme ile oyunu, büyük bir ihtimalle 1-2 sene içerisinde baya bir geliştirecekler.
  • https://twitter.com/NoMansSky

Sean Murray'ın açıklamalarına göre, oyuna gelecek yeni güncellemelerle birlikte başka oyuncularla karşılaşma imkanımız olabilecek.
  • Arkadaş ne şişirdiler şu oyunu

• quote:

Orijinalden alıntı: adnansetek

Yıl 2018 PSN Plus Eylül ayı oyunları ; No man's sky

ps plus'un aaa oyunlar vereceğinizi görecez mi acaba
  • Nasıl gidiyor oyun? Böyle fantastik canlılar bulabildiniz mi?

Millet twitch'de oyunun cılkını çıkardı

• efeemmi kullanıcısına yanıt
    cok iyi ya :)
    gemi olaganustu ! millet soyleniyor ama ben aksam olsa da oynasam diyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok abartıldı bu oyun

• UyGaR___ kullanıcısına yanıt
    Senin gene iyimiş, ben haftalardır geri sayımdayım. Bilgisayara gelmesine daha 33 saat var.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.