Şimdi Ara

NO MAN'S SKY (PS4 ANA KONU) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.109
Cevap
6
Favori
32.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Metacritic ortalaması 12 incelemede 70 puan :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Source kullanıcısına yanıt
    Kim takar metacritic'i? Amazon'dan bakın.
    https://www.amazon.co.uk/Sony-5050013392123-Mans-Sky-PS4/dp/B00ZG1S834
  • quote:

Orijinalden alıntı: efeemmi

Kim takar metacritic'i? Amazon'dan bakın.
    https://www.amazon.co.uk/Sony-5050013392123-Mans-Sky-PS4/dp/B00ZG1S834

Şahsen ben fazla umursamasamda birçok kişi buradan referans almakta belki inceleme eklendikçe puan artabilir

• yazar11 kullanıcısına yanıt
    Star Wars dlc'siz gerçekten uzun vadede oynatmayacak vasat bir oyun şahsen ben oyunun atmosferini sevdiğim ve konsolda kd oranım 1 bile olamazken sw da 1.86 kd ile oynayabilmek gerçek manada ilk defa oyunu taşıdığımı düşünmek oyunu bana cazip kılıyor.Sürekli dlc ile desteklenmesi de merak uyandırıyor.
  • Space Engine'da saatlerini harcamış ve hala harcayan birisi olarak No Man's Sky beni büyük hayal kırıklığına uğrattı. Keyfi kaçmasın diye bir çok videosuna bakmadan almıştım ama baksaymışım keşke.
    Bir sürü güneş sistemi gezegen gezdim ve sorularım şunlar. Yanlışsam beni aydınlatın.

1-Neden yıldızlara yakın gezegenler yok? Yada çok uzak gezegen yok? Neden halkalı gezegen yok?
    2-Neden bütün gezegenlerin atmosferi var?
    3-Neden bütün gezegenlerde hayat var?
    4-Gezegenlerdeki geceler neden aydınlık? Gezegenin karanlık tarafına ineyim bide geceyi göreyim diyorum, ama hayır indikçe aydınlanıyor.
    5-Arkadaş uzay neden renkli ya? Bi yere gidiyorum yemyeşil, bi yere gidiyorum kıpkırmızı, ful siyah olan çevredeki yıldızları görebildiğimiz biyer yok mu?
    6-Oyun neden bu kadar renkli? Saturation dibine kadar dayamışlar. TV'den rengi kısıpta oynayabiliyorum.

Ya inşallah bana denk gelmemiştir. Yoksa bir, tek kişinin yapıtığı Space Engine'a, birde 30 kişilik ekibin yaptığı No Man's Sky'a bak. Ben büyük hayal kırıklığına uğradım ya, baya üzüldüm yani :(

Edit: Birde Space Engine'nın benim i3'lü, 4 GB ramli, Radeon HD 6850'li PC'imde gayet güzel çalıştığınıda belirteyim. Bu No Man's Sky baya sinirimi bozdu benim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiyopBey -- 12 Ağustos 2016; 0:21:35 >

• emrah44 kullanıcısına yanıt
    Bunu ben de merak ediyorum. Henüz sadece ilk gezegeni keşfettim ve pek üstünde düşünmeden Atlas'ı reddettim, ilerde pişman olur muyum yol yakınken geri dönsem mi diye düşünmüyor değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah44

Atlaspass nedir? Bazi kapilardan gecmek icin bunu istiyor.

Bir çeşit anahtar, kimi bölgelerdeki odalar, kutular vs. şeyleri açıyor, geliştikçe daha da özel yerlerin kilitlerini açabiliyorsun. Başlangıçta seçmediysen eğer birkaç warp yaptıktan sonra oyun seni Atlas Pass alacağın yere yönlendiriyor. Tabii deneyimlediğim bir şey değil, okuduğum kadarıyla böyle bir durum varmış.
  • İyi söylediniz fakat atmosfersiz gezegen yapmaları için önce bize oksijen depolayacağımız, üreteceğimiz ya da toplayacağımız, nefessiz kalmamamızı sağlayacak bir sistem sunmaları gerekir, Bu tarz şeyler içinde gelecek güncellemeleri beklemek zorundayız. Oyun gerçekçi olması için tasarlanmış bir oyun değil uzayın, gezegenlerin renkli olması artı özellikler, eksi değil. Siyah uzaydan bıkmadınız mı artık? Sandbox uzay oyunlarında yapılan en büyük hatadır siyah uzayla içimizi karartmaları. Saatlerce oynanacak bir oyunun içkarartıcı olmaması gerekir. Halkalı gezegen, güneşe yakın ve uzak gezegenler de güncellemede gelmeli. Bunun üzerinde de duracaklardır oyun şuan ki halinden ibaret değil.

Bende gezegenlerde sadece fırtına olmasından rahatsız oldum. Daha çok şey eklemeleri lazım: meteor yağmuru, volkan patlamaları, depremler, hortumlar, dev dalgalar gibi. Bütün gezegenlerin canlılarla dolu olması, yaşanabilir olması değiştirilmeli.

• Fazlası ile başarılı olmasını istediğim bir oyun.Ama şu an alıp deneyim edemediğim için yorum yapmam doğru olmaz.Herşeye rağmen yaratıcılığın azaldığı, birbirini kopyalayan tekdüze oyunların egemen olduğu oyun piyasasına, böylesine farklı ve cesur bir projeyle atıldıkları için onları yürekten kutluyorum...
    Bu arada oyunun gamespot kullanıcı ortalaması 8.1

http://www.gamespot.com/no-mans-sky/reviews/

• melkor23 kullanıcısına yanıt
    Cahillik başa bela. Bu forum ne karsilastirmalar gördü Destiny NMS karşılaştırması devede kulak kalır. Yapimcinin sozu olunca bunu dogru kabul etmek zorunda mı olmamız gerekiyor? Iki oyunun da bariz ortak yanlari mevcut sonuc olarak.

• Bu oyun elde patlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • efeemmi kullanıcısına yanıt
    Doğru sadece iyah uzayda sıkıcı olabilirdi haklısın. En azından bazı sistemler siyah olsaymış keşke. Güncellemelerle gelebilir oda doğru ama bu adamlar bu kadar zaman ne yaptılar anlamadım ben. Gönderdiğim videodaki gibi manzaralar olsa yeterdi bana.
  • https://www.youtube.com/watch?v=j240bX0X02s Star Citizen'ı takibe devam. Sonuç güzel olacak. Umarım Eve Online veya Elite Dangerous gibi olmaz. Sıkıcı pvp oyunlarından gına geldi. Oyuncuların toplanıp aç köpek sürüsü gibi dolaştığı başka bir oyuna cidden ihtiyaç yok. No Man's Sky'da olduğu gibi rahatça evreni dolaşabileceğimiz oyunlara ihtiyaç var ve tabii daha gerçekçi grafiklerle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeemmi -- 12 Ağustos 2016; 3:16:44 >
  • Tuomir kullanıcısına yanıt
    Gercekten bela guzel soyledin, zira sirf uzayda geciyor diye oyunu yapan adama degil de kendisine inanan var var yahu... GTA ile The Forest birbirine ne kadar benziyorsa Destiny ve NMS'de o kadar benziyor.

Siradaki...

• quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Gercekten bela guzel soyledin, zira sirf uzayda geciyor diye oyunu yapan adama degil de kendisine inanan var var yahu... GTA ile The Forest birbirine ne kadar benziyorsa Destiny ve NMS'de o kadar benziyor.

Siradaki...

Tartışmaya donmemesi için gerekli önlemleri alıyorum. Size demir vakumlamada başarılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

Orijinalden alıntı: emrah44

Atlaspass nedir? Bazi kapilardan gecmek icin bunu istiyor.

Bir çeşit anahtar, kimi bölgelerdeki odalar, kutular vs. şeyleri açıyor, geliştikçe daha da özel yerlerin kilitlerini açabiliyorsun. Başlangıçta seçmediysen eğer birkaç warp yaptıktan sonra oyun seni Atlas Pass alacağın yere yönlendiriyor. Tabii deneyimlediğim bir şey değil, okuduğum kadarıyla böyle bir durum varmış.

Burda anlatmis.

https://youtu.be/febmtJd_isM

• beyler biraz spoiler olacak o yüzden spoiler tuşuna basmadan önce birkaç defa düşünün yanıtlarkende spoiler kullanın gerekli yer olursa unutmayın yani.

Evrenin sonuna geldiğimizde bizi mevcut olan gemi, exosuit ve multitool ile aynı torchlight 2'nin newgame plus zımbırtısı gibi en baştan başlatıyor ya. Oyuna en baştan (yani uzaklarda rasgele bir yerden) başlıyoruz ya. Atlass pass v2 herhalde 2. oyunda, 3 ise 3. oyunda falan çıkabilir çünkü yayınlara bakıyorum adamlar oyunda yapılabilecek neredeyse herşeyi yapmışlar ve atlass pass v3'ü geçtim daha 2'leri bile yok. Ne dersiniz böyle midir yoksa başka bir yolu mu vardır atlas istasyonu yağmalamak veya şans eseri çok nadir bir kartı bulmak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeemmi -- 12 Ağustos 2016; 8:35:31 >

• Benim kuzen oynamış bu oyunu. Oynarken keyifli, iyi oynaşıyormuş bu oyun ama yaramaz dedi sadece o iş için olurmuş hatta orasından burasından kötü kokular geliyormuş

• Oyunun başına oturunca kolay kolay kalkılmıyor Dirt ve MGS'de platin kasıyordum, bu oyun sayesinde kafa dinleme fırsatı buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kankkunen -- 12 Ağustos 2016; 12:37:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.