Şimdi Ara

NO MAN'S SKY (PS4 ANA KONU) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.109
Cevap
6
Favori
32.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: melkor23

"Uzay: Nihai sınır. Bu yıldızgemisi Atılgan'ın yolculuğudur. Görevi: yeni ilginç dünyalar keşfetmek, yeni yaşam ve medeniyetler aramak, kimselerin daha önce gitmediği yerlere cesaretle gitmektir."

Oyunu daha güzel özetleyemezdiniz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: becks1907

NO MAN'S SKY (PS4 ANA KONU)

çok güzel tropikal, sularla dolu yerler keşfetmiş bazı oyuncular..

http://www.businessinsider.com/no-mans-sky-water-planet-2016-8?utm_content=buffer20c8f&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer/#called-sithlorina-this-planet-looks-kind-of-like-earth-from-space-1

harika gorunuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Asıl keşiflerden biri de bu; denk gelir miyiz acaba...

• quote:

Orijinalden alıntı: mavvrick

eski kafalıyım bu konuda :))

Eski kafalılar ps2 oynar ps4 değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: becks1907

NO MAN'S SKY (PS4 ANA KONU)

çok güzel tropikal, sularla dolu yerler keşfetmiş bazı oyuncular..

http://www.businessinsider.com/no-mans-sky-water-planet-2016-8?utm_content=buffer20c8f&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer/#called-sithlorina-this-planet-looks-kind-of-like-earth-from-space-1

Buna benzer bir gezegene ben de denk geldim. Dağlar tepeler ve denizlerden oluşuyor gezegen ve yemyeşil. Fakat gezegende çok kısıtlı bitki dışında hayat yoktu. 1 saatten fazla dolaştım ve 1 tane bile hayvana denk gelmedim.

@melkor23
    Gelmesek ?

• Oyunda silahı, kıyafeti ve gemiyi geliştirmek için etrafı keşfediyoruz, sonra da onları daha uzak yerleri daha hızlı şekilde keşfetmek için kullanıyoruz. Oyunun özeti bu mudur? :)
  • Pisman olacagimi dusunmeme ragmen alacagim ben de oyunu. Boyle ters kose oldugum cok oyun oldu bu da onlardan biri olur belki

Sci fi konseptine hayranim ama oyle bir atmosfer goremiyorum bu oyunda, cok renkli bir renk paleti var. Ama yine de sans vereyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 12 Ağustos 2016; 16:06:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendeki de şans mı yoksa herkese mi öyle denk geliyor bilmiyorum ama ilk gezegen toxic yağmurluydu. dışarıda çok dolaşamıyordun :) 2.gezegen de karanlık temalı. hayvan göremedim daha. yalnız oyun sarıyor fena :) ilk gezegende birkaç bitkiye ve hayvana isim bile verdim :D sistemin adı The Rivers. Gelirseniz selamım olsun ;)

Bu arada ben Atlas'ı hiç sallamadım. İyi mi yaptım kötü mü bilemedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Pisman olacagimi dusunmeme ragmen alacagim ben de oyunu. Boyle ters kose oldugum cok oyun oldu bu da onlardan biri olur belki

Sci fi konseptine hayranim ama oyle bir atmosfer goremiyorum bu oyunda, cok renkli bir renk paleti var. Ama yine de sans vereyim.

O kadar uyardım seni
  • Kraven kullanıcısına yanıt
    Son durum nedir sende hala mi guzel?

• Oyunu oynamadan satmıştım. Dün tekrar aldım dayanamayıp oyun bazen sıksada merak daha baskın çıkıyor gezegenler andırsada birbirini farklı bir yerde olduğunu hissediyorsun hayvanlar saldırmıyor deniliyordu bir tanesine denk geldim zor kaçtım 10 dk kovaladı hızlı ve fazla büyük olmayınca vurmakda zor oldu oyunda öldüğünde en son kayıt noktasından başlıyorsun mezarına gidip topladıklarını geri alabiliyorsun ama uzayda saldıran korsanlar öldürürse gemideki tüm kaynaklar gidiyor oyun güzel kafa dagıtmalık arada aç oyna keşfet gezegenleri çok soğuk olan sistemden ayrıldım şu an geldiğim sistemde 3 gezegen var toksıt ve radyasyon var gezegenlerde koskoca galakside yaşanılacak güzel bir gezegen bulamadım daha oyun destıny, mınecraft,journey karışımı gibi olmuş fiyat biraz yüksek olsada uzun süre başında vakit gecırtebılırse başında kendini amorti eder oyun ...

• quote:

Son durum nedir sende hala mi guzel?

Valla ben hala keyif alıyorum oynarken çünkü hakikaten keşif hissi veriyor. Gezegenin biri içimi baymıştı hatta oyunu falan kapatmıştım ama sonra kalktım başka bir yere gittim ve olay yeniden başladı. Yeni gemi aldım vs. Gayet güzel gidiyor yani şimdilik ama şu atlas zımbırtısını hala nasıl alacağımı çözemedim o canımı sıkmaya başladı
    Bu arada yeni keşfettim, hem ben oynarken hem de internette görüyordum oynayan herkes uzay istasyonlarında veya gezegenlerdeki merkezlerde Gek isimli uzaylılarla karşılaşıyordu ama meğer o da sadece bulunduğun sisteme özel birşeymiş. Mesela başka bir güneş sistemine geçtim ve hiç alakasız, daha sert mizaçlı hatta savaşçı tipli farklı bir uzaylı türü ile karşılaştım oraya da onlar hakimmiş.
    Yolda yürürken birden gamepad titremeye başladı, kafayı bir çevirdim hayvan gibi şu dev otçul dinazor var ya 60 metrelik onun gibi bir hayvan bana doğru koşturuyor, o an nasıl panik yaptığımı anlatamam

Cok hos seyler bak canimi cektirin iste şoyle ya

• quote:

Cok hos seyler bak canimi cektirin iste şoyle ya

Tam gezme oyunu işte ya. Bu oyun ana yemek olmaz ama mesela Fifa attın ne bileyim en son sen single birşeyler oynuyordun hikayeli öyle bir oyun oynadın veya Overwatch falan attın sonra gidip çayını kahveni kolanı vs. alacaksın arkana yaslanıp sakin sakin bunu açacaksın ve gezeceksin. Dün gece mesela saatlerce altın çıkardım. Başka gezegenlerde ya çok az buluyorsun ya da bazılarında hiç olmuyor ama aşırı soğuk ve sık sık fırtına çıkan bir gezegende öyle bir altın madeni var ki bildiğin dağ gibi ve baya baya saatlerce onunla uğraştım ve sonunda 550k civarı para yaptım.
    Veya o içimin bayıldığı denizin hakim olduğu gezegende save noktalarından biri su altındaydı. Gittim, save ettim. Sonra sağa sola bakarken ufak bir oyuk gördüm, ulan dedim burada kesin yeni birşeyler vardır diye içeri kafamı uzattım ve kocamaaan bir su altı mağarasına girmişim meğer ve uzun süre dolaşıp çıkışı bulamayıp boğularak son nefesimi verdim
    Ama ciddi ciddi oyun seni o oyuğa girip bakman için itiyor. Tabi böyle şeyleri seven biri için.

Ha birde şunu anlatayım, o soğuk ve fırtınalı gezegende dışarıda zaten dolaşamıyorsun hemen donmaya başlıyorsun. Gemiyle dolaşırken kalkış için yakıtım bitti ve etrafta plutonyum karbon vs. de yok ama soru işaretine az bir mesafe var. Yolda tüm kalkanım vs. de bitti ve donmak üzereyim, gıdım canım kalmışken soru işaretine bir geldim ki uzaylı üssüymüş. Ananı! diye içeri atladım. Alacağımı aldım satacağımı sattım bir baktım köşede bir panel var. Açtım ve multi tool denen o lazerli maden topladığımız zımbırtınınn daha gelişmiş, daha çok slotu olan en az iki üst modeli duruyor ve 60k gibi inanılmaz ucuz fiyatı. Hemen kaptım tabi. Sonra uzaylı abiyle konuşurken adam benden silahımı istedi ama kaşlar çatık, sinirli falan duruyor yani bir sakatlık çıkacak belli. İki seçenek var ya vereceksin ya vermeyip geri döneceksin.
    Ya herro ya merro diyerek verdim ve bana bedavadan daha iyisini verdi, tabi ben acaba boşa mı para verdim acaba para vermeseydim de önce bu abiye gelseydim yine aynı silahı verecek miydi kazıklandım mı diye düşünüp durdum iki saat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraven -- 12 Ağustos 2016; 16:44:46 >

• becks1907 kullanıcısına yanıt
    Yok artık... Bu çok güzel bir şey bana interstellar filmini anımsattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapow -- 12 Ağustos 2016; 16:38:27 >
    Hello games, sen misin?

Tamam aliyorum cok guzel detaylar bunlar arada chatte kapina dayanirim :)

• quote:

Hello games, sen misin?

Tamam aliyorum cok guzel detaylar bunlar arada chatte kapina dayanirim :)

Chat'e gel tabi gelmezsen ayıp da bak yine uyarıyorum oyunun %80'i dolaşmak keşfetmek, %10'u maden toplamak ve kalanında böyle enteresan enteresan işler oluyor
  • Canlılar olmasa boş boş dolaşıyoruz diyecektiniz.
  • bu oyunla ilgili yapılan bence en saçma eleştiri "sürekli aynı şeyi tekrar tekrar yapıyosun".

bunu diyen arkadaşların bir çoğu 10 senedir dust 2 oynuyor csde.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.