Şimdi Ara

NO MAN'S SKY (PS4 ANA KONU) (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.109
Cevap
6
Favori
32.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncelleme sonrası oynama imkanım oldu bu gece. Gördüğüm yepyeni bir oyun olmuş bu. Multiplayer oynamadım fakat o hariç geri kalan oyun dinamikleri, mineral ve üs kurma sistemi gözle görülür derece değişmiş. Hatta bazı mineraller kaldırılıp farklı mineraller ve craft sistemi gelmiş ki çok hoş olmuş. Ayrıca grafikler de efsane olmuş. Birkaç müzik duydum uzayda fakat pek müzik konusuna el atmamışlar sanki. Baştan başlayıp arkadaşlarla co-op takılacağız gibi sıkılana kadar. Tavsiye ederim. 3. kişi görüş açısından oynayınca da başka bir oyunmuş gibi oluyor. Adamlara helal olsun. Ölüyü dirilttiler.
  • Dun butun gun yeni update ile bastan basladim oyuna. Simdilik diyecegim, bu oyuna su an sans vermemek buyuk hata olur. Ileride detaylica yazacagim. Bu oyun No Man's Sky 2 olmus su anda ve her saniyesini hayranlikla oynuyorum. Yapimcinin yaptigi seyler inanilir gibi degil. Ve bedava. Gercekten inanılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 27 Temmuz 2018; 10:36:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dante kullanıcısına yanıt
    Bunu mu alalım elite dangereous mı?

• şöyle diyebilirim elite dangerous simülasyondur no man's sky ise arcade bir oyundur, elite daha zor ve gerçekçi no man ise kolay ve eğlenceli. hangisini tercih edersiniz size kalmış..
  • crypto81 kullanıcısına yanıt
    Biliyorum karşılaştırmak biraz absürt sadece içerik anlamında hangisi daha dolu, dolacak diye sormam gerekiyordu. Elite'a daha atmosferli gezegenlere inme özelliği gelmedi mesela.

• Bu oyunlar tavsiye uzerine karar verilecek oyunlar degil. Alip kendiniz gorun. Detayli oyunlar bunlar hangi detayi begeneceginizi biz bilemeyiz. Iki oyun da buyuk nimet su an benim icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ED5D10718

Biliyorum karşılaştırmak biraz absürt sadece içerik anlamında hangisi daha dolu, dolacak diye sormam gerekiyordu. Elite'a daha atmosferli gezegenlere inme özelliği gelmedi mesela.
    2 haftadir elite dangerous oynuyorum. Gecen senede nomans sky i platinledim. Bana gore elite in yaninda no mans sky oyuncak gibi. Tek artisi gezegenlerdeki canli yasam ve cesitlilik.

• 24 temmuzdan onceki No Man's Sky'i degerlendirmeye almamaniz en dogrusu olur. 24 Temmuzdan sonra NMS artik bambaska bir oyun oldu.

• Oyun güncellemeden sonra çok keyifli ve eğlenceli. Kesinlikle tavsiye ediyorum indirimdeyken fiyatı da uygun.
  • Güncelleme baya büyük. Ben de heveslendim.

• Anlaşılan oyunu tekrar satın alıcaz merak ettim gerçekten

• İlk çıktığında erken erişim adı altında çıkış yapsa, belki daha sevilen bir oyun olacaktı.
  • Yurtdışı forumlarda tekrar oynayanlar aynı oyunu oynadığına inanamıyormuş. Sanırım doğru yola girdiler.

• Oncelikle bu oyunun artik onceki oyun olmadigini kabul etmek gerekir. Bambaska bir oyun ve onceki oyunun amacsizligi, boslugu yuzunden su an oynamaktan vazgecen kendi kaybeder baskasi degil. Oyun su anda tam olarak bir sci fi survival ve kesif oyunu ve bu konularda artik COK IYI seviyede olan bir oyun.

Crafting sistemi ilk olarak basli basina gelismis. Craftable itemler cok fazlalasmis. Bir cok sey icin bir cok cihaz gelistirmek gerekiyor. Toplanabilir bir cok sey var ve hepsi cok ise yariyor.

Grafikler. Asiri guzel seviyeye gelmis. Mining efektleri, isiklandirma, bitki ortusu harika. 3. Kisi gorus kamerasi muthis ve animasyonlari cok guzel. Gezegenlerin atmosferi tamamiyle gelismis. Buz gezegeninde cikan bir buz firtinasinda olusan efektler muthis. Tam bir yalnizlik hissi olabiliyor. Bulutlar muthis. Gezegene inislerde bulutlardan gecip birden yer yuzunu ve manzarayi gormek, iste bu Elite Dangerousta yana yakila istedigim sey idi ama NMS de goruyoruz. Star citizen'e kafa tutabilecek seviyede olmus bu.

Gorevler. Bastan asagi degismis. Yapilacak cok sey var. Ve oyunun menuleri bastan asagi degismis. Her sey kategori halinde, lore, tutorial, gorev listesi.

Daha tam olarak kesfedemedigim cok sey var ve ilk oyunu 20 saat oynayip satan biri olarak su an hayranlikla oynuyorum. Bu oyun NMS 2 olmus ve bunu bedava yapmislar. Dedigim gibi ilk ciktiginda eksiklikleri oldugu icin su andan sonra oynamaktan vazgecenler kendileri kaybeder. Su guncelleme EA, Activision,Ubisoft oyunlarinda "yeni bir aaa oyun" adi altinda 60 dolardan satilirdi cok net. Dlc leri bile bu kadar sey eklemiyor. Yeni oyun adi altinda cikartirlardi bunu. Bunu Hello Games bedava yapmis. Yapmak zorunda degillerdi. Oyunu ölü haliyle birakip gidebilirlerdi. Ama oyun ciktigindan beri ugrasilmis ve hicbir karsilik beklenmeden yapilmis su update ile benim Hello Games e saygim buyuk artti. Zaten hic dusunmeden tekrar aldim oyunu ki bu oyunun bu haliyle tam fiyattan satilmasi gerekirdi. Buyuk bir indirimde su an.

NO MAN'S SKY (PS4 ANA KONU) NO MAN'S SKY (PS4 ANA KONU)

NO MAN'S SKY (PS4 ANA KONU)

NO MAN'S SKY (PS4 ANA KONU)

Hic hesapta yokken diger oyunlari simdilik rafa kaldirtti bana bu oyun. Uzun sure bu oyunu oynamadan birakamayacagim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 28 Temmuz 2018; 9:56:13 >

• dante, yorumun yüzünden satın alıyorum tekrar :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Oncelikle bu oyunun artik onceki oyun olmadigini kabul etmek gerekir. Bambaska bir oyun ve onceki oyunun amacsizligi, boslugu yuzunden su an oynamaktan vazgecen kendi kaybeder baskasi degil. Oyun su anda tam olarak bir sci fi survival ve kesif oyunu ve bu konularda artik COK IYI seviyede olan bir oyun.

Crafting sistemi ilk olarak basli basina gelismis. Craftable itemler cok fazlalasmis. Bir cok sey icin bir cok cihaz gelistirmek gerekiyor. Toplanabilir bir cok sey var ve hepsi cok ise yariyor.

Grafikler. Asiri guzel seviyeye gelmis. Mining efektleri, isiklandirma, bitki ortusu harika. 3. Kisi gorus kamerasi muthis ve animasyonlari cok guzel. Gezegenlerin atmosferi tamamiyle gelismis. Buz gezegeninde cikan bir buz firtinasinda olusan efektler muthis. Tam bir yalnizlik hissi olabiliyor. Bulutlar muthis. Gezegene inislerde bulutlardan gecip birden yer yuzunu ve manzarayi gormek, iste bu Elite Dangerousta yana yakila istedigim sey idi ama NMS de goruyoruz. Star citizen'e kafa tutabilecek seviyede olmus bu.

Gorevler. Bastan asagi degismis. Yapilacak cok sey var. Ve oyunun menuleri bastan asagi degismis. Her sey kategori halinde, lore, tutorial, gorev listesi.

Daha tam olarak kesfedemedigim cok sey var ve ilk oyunu 20 saat oynayip satan biri olarak su an hayranlikla oynuyorum. Bu oyun NMS 2 olmus ve bunu bedava yapmislar. Dedigim gibi ilk ciktiginda eksiklikleri oldugu icin su andan sonra oynamaktan vazgecenler kendileri kaybeder. Su guncelleme EA, Activision,Ubisoft oyunlarinda "yeni bir aaa oyun" adi altinda 60 dolardan satilirdi cok net. Dlc leri bile bu kadar sey eklemiyor. Yeni oyun adi altinda cikartirlardi bunu. Bunu Hello Games bedava yapmis. Yapmak zorunda degillerdi. Oyunu ölü haliyle birakip gidebilirlerdi. Ama oyun ciktigindan beri ugrasilmis ve hicbir karsilik beklenmeden yapilmis su update ile benim Hello Games e saygim buyuk artti. Zaten hic dusunmeden tekrar aldim oyunu ki bu oyunun bu haliyle tam fiyattan satilmasi gerekirdi. Buyuk bir indirimde su an.

Hic hesapta yokken diger oyunlari simdilik rafa kaldirtti bana bu oyun. Uzun sure bu oyunu oynamadan birakamayacagim.
    Ben Pro da oynuyorum ve update sonrası performans rezalet.Fps dropları çok yasanıyor 30 fps sabit duramıyor oyun.Sizde durum nasıl ?

• Oyunda hikaye örgüsü vs var mı? Amacımız nedir, düşmanlar kim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Oncelikle bu oyunun artik onceki oyun olmadigini kabul etmek gerekir. Bambaska bir oyun ve onceki oyunun amacsizligi, boslugu yuzunden su an oynamaktan vazgecen kendi kaybeder baskasi degil. Oyun su anda tam olarak bir sci fi survival ve kesif oyunu ve bu konularda artik COK IYI seviyede olan bir oyun.

hocam senin yorumlarindan dolayi alacagim 3. oyun olacak bu :D

su ballandira ballandira anlatmalarin yuzunden durduk yere oyun aliyoruz :D

saka bir yana hic dusundugum bir oyun degildi ama bir cok olumlu yorum var bu yeni haliyle ilgili..bir sans verecegiz artik.

• Bu oyunun ve oyunu geliştiren firmanın övgü hak ettiğini düşünmüyorum.
    Alfa bir oyunu bir sürü yalan söyleyerek 60 dolardan satıp, 2 sene sonra adam etmeleri kesinlikle kullanıcıya hakarettir.
    Şu an ki hali bu durumu değiştirmez.

Oyunun güncel halini oynayan arkadaşlar bir kaç sorumu yanıtlarsa sevinirim.
    1- Her gezegende hayat var mı?
    2- 7-8 gezegen gezdikten sonra diğerleri de aynı gelmiyor mu? Sonuçta oyun az sayıdaki belirli bitki örtüsü, fauna vs kullanıyor.
    3- Görev sistemi kendine çekiyor mu?

İlk versiyonunu oynamış ve büyük hayal kırıklığı yaşamış biri olarak büyük tereddütler besliyorum.
    Ayrıca Empyrion: Galactic Survivor adlı oyuna da bakmanızı tavsiye ederim.

Teşekkürler
  • İlk çıktığında PC'de yaklaşık 30 saat kadar vakit geçirmiştim. Kötü bir oyun değildi ama iyi de değildi, Sean Murray'ın verdiği vaatlerin çoğunun gerçeğe dönmediğini görmek çoğu oyuncuyu kızdırdı. 3A oyun fiyatından, arkasına maddi destek ve Sony'nin de hype'ını alınca, sonuç haliyle hüsran oldu. Halbuki mütevazi bir tanıtım çalışması, ayakları yere basan sözler verilmiş olsaydı, o zamanlar bile yüksek puanlar alabilirdi.

Son güncellemeyi PS4 Pro'da oynadım dün akşam. Oyun bayağı değişmiş, hatta zorlaştırılmış diyebilirim. Gerçi öyle aman aman bir zorluğu yok, ilk bir saat oyunun yeni sistemini anlamakla geçiyor. Ardından gerekli kaynakları elde etmek için ağır işssizlik yapıyor, kaynak arıyorsunuz.

Hala gideri var mı derseniz, bence sci-fi türünü seviyor ve sabırlı bir oyuncu iseniz bu oyun her türlü oynanır. Tüm sevimsizliğine rağmen Sean Murray bu sefer yapmış.

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.