Şimdi Ara

NO MAN'S SKY (PS4 ANA KONU) (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.109
Cevap
6
Favori
32.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pro’da performans iyi değil çok fazla frame drop oluyor. Zaten 1080p televizyon var yani 4k’da da seçili deği. Eski halinde 60 fps sabitti yani son derece akıcıydı tabii grafikleri de yeni haline göre kötüydü ama oynanabilirlik açısından daha iyiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt
    Evet malesef şuan durum bu,oyunu alacak arkadasların haberi olsun şuan oyunda stabil bir performans alamıyorsunuz fazlasıyla fps dropları mevcut.Yakın zamanda güncelleme ile düzeltirler diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: G.R.I.M.S.O.N888

Evet malesef şuan durum bu,oyunu alacak arkadasların haberi olsun şuan oyunda stabil bir performans alamıyorsunuz fazlasıyla fps dropları mevcut.Yakın zamanda güncelleme ile düzeltirler diye düşünüyorum.
    Umarım düzelir ama pek sanmıyorum. O kadar gelişmeden sonra konsolun gücü bir yere kadar geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Umarım düzelir ama pek sanmıyorum. O kadar gelişmeden sonra konsolun gücü bir yere kadar geldi.

Alıntıları Göster
    En azından stabil performans alıcak sekilde grafikleri düzenlerler bence,şuan bazı yerlerde oynanacak gibi değil oyun,kasıyor

• İngilizce bilmiyorum bu oyunu oynayabilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gazef -- 29 Temmuz 2018; 22:31:28 >
  • Oyun eski save dosyasını görmüyor. O kdar uğraş oyun bir güncelleme yesin save dosyası uymasın ne güzel iş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gazef

İngilizce bilmiyorum bu oyunu oynayabilirmiyim?
    Biraz zorlansanız da oynarsınız.
  • Selamlar herkese,
    Solo olarak oynasam, ne seviyede zevk alırım arkadaşlar?
  • Oyunun daha en başındayım şu sürekli musallat olan ufak uçan robotlardan nasıl kurtulacağız? Bir ikisini vuruyorum ama enerji ve tabanca çda ki ışın bitiyor ve ölüyorum. Kaçsam haritada peşimi bırakmıyorlar ne yapmam lazım?

• quote:

Orijinalden alıntı: lastwarriors

Oyunun daha en başındayım şu sürekli musallat olan ufak uçan robotlardan nasıl kurtulacağız? Bir ikisini vuruyorum ama enerji ve tabanca çda ki ışın bitiyor ve ölüyorum. Kaçsam haritada peşimi bırakmıyorlar ne yapmam lazım?
    Sentinel oranı düşük başka gezegenlere kaçabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLuBu

Sentinel oranı düşük başka gezegenlere kaçabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Onun için sanırım dedektörü tamir edip eşya toplamam lazım malum gemide arızalı. Cevap için teşekkürler

• No mans sky almak isteyen varsa birlikte alabiliriz? Merak ettim oyunu
    Bir de oyunun düz ps4te optimizasyonu nasıl çok fps düşüyor mu
    Edit: bi arkadaşla beraber aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgennyk -- 31 Temmuz 2018; 19:36:14 >
  • Yeni güncelleme ile birlikte oyunu 15 saat kadar deneyim ettim. Cidden harika olmuş. kişiselleştirme, craft çeşitlilik konusunda muazzam, bir gezegeni bitirmek bile saatler sürüyor. Uzay korsanları ile girilen savaşlardan da çok keyif aldım. Gittiğim 30+ gezegen hepsi farklı hissettirdi.

Chill takılmayı seven işten gelince madencilik yapar farklı sistemlere gidip ticaret kovalarım, bir ırkın dilini kelime kelime öğrenirim diyen sabırlı ve uzay türünü seven arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim. Lakin fps drop çok oluyor(ps4 ilk kasa) almayı düşünen varsa bunu da göz önünde bulundursun.

• evs4evs kullanıcısına yanıt
    G.R.I.M.S.O.N888 kullanıcısına yanıt
    Update geldiginden beri kitlendim oyuna gercekten yeni aldigim oyunlari bile kenara birakmak zorunda kaldim. Bir oyun yillar sonra bu kadar guzel geri donus yapabilirdi. Adamlar yapmis bize anlatmasi kaliyor :)

Pro'da bende de detayli alanlarda fps dusuyor ama normal bir sey cok gelistirmisler grafikleri. Ben rahatsiz olmuyorum bu gorseli yakalamak onemli benim icin atmosfer cok gelismis oyun icine cekiyor. Kesfe dayali oyun olunca da bu gorsellerle her yeri kesfetme arzusu da yukseliyor. Fps nin cok onemli oldugu bir oyun degil nms o yuzden cok memnunum su halinden. Beni en cok rahatsiz eden gezegenden uzaya yukseldigimizde hyperdrive'dan cikis yaptigimizda anlik donma yapmasi. Bunu update ile duzeltirler umarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 31 Temmuz 2018; 12:23:59 >
  • yine gaza geldik bakalım

almayı düşünen varsa prisine talibim
  • Ps4 pro da fps düşmeleri cok mu oluyor arkadaşlar durum nedir 30 fps sabit veremiyor mu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

Ps4 pro da fps düşmeleri cok mu oluyor arkadaşlar durum nedir 30 fps sabit veremiyor mu
    Normal PS4 ile oynuyorum fps düşüşleri çok fazla. Yıldızdan yıldıza geçerken oyun takılıp ses cızırtı yapıyor o kadar yani. Birde eski save dosyaları çalışmıyor oyunda bilginiz olsun.
  • Oyunu bi arkadaştan aldım benim de iniyor şu anda.
    Eğer o kadar fps drop varsa grafiklere downgrade gelebilir ps4 için.
    Neyse zaten eski halini de bilmediğim için deneyip göreceğim. Yeni gezegenleri keşif isteğim mass effect andromeda sayesinde daha da arttı o yüzden bu oyuna yöneldim.
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Akıcılık takıntınız yoksa oynarsınız,eski ps3 oyunları gibi 20-30 fps arası gidiyor oyun sabit 30 çok nadir

• Ne değişti de bu oyun adam oldu anlamadım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.