![]() No One Lives Forever GOTY Türkçe Yama v1.0
Uzun zaman önce çevirilerini bitirdiğim, No One Lives Forever 1 ve No One Lives Forever 2 oyununun çevirisini test edemiyordum, bekletmek yerine No One Lives Forever 1'i bir kere oyunu bitirip görebildiğim hatalı yerleri düzelttim. Lütfen hata görürseniz bana mail üzerinden ulaşın. Oyunun 2. çevirisi de şuan da halihazır da hazır. Fakat test etmeye vaktim olmadığı için yayınlayamıyorum. Yama Ğ,Ş,ı,İ dahil tüm Türkçe karakterleri desteklemektedir.
ÇEVİRMEN Hakan AYAŞ
TÜRKÇE FONT Hakan AYAŞ
ÇEVİRİ DURUMU Menü & Arayüz:%100 Etkileşim:%100 Altyazılar: %100
KURULUM:
Yamayı oyunun kurulu olduğu klasöre kurunuz. Veya yamayı masaüstünde bir klasöre kurarak kendiniz oyunun ana dizinine taşıyın.
Oyunu GOG'dan indirdiyseniz aşağıdaki gibi olacaktır. C:\Program Files\Fox\No One Lives Forever
Kurulum bittikten sonra Masaüstüdeki "No One Lives Forever GOTY Türkçe" ile oyunu başlatıp, "Ayarlar" klasöründeki resimlerdeki seçenekleri uygulayın yoksa oyun ve yama düzgün çalışmaz.
Gerekli Komut Satırı: -rez UNIVERSAL_GUI.REZ -rez FontSizeFix_03.REZ
ÖZELLİKLER ve DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN ÖNEMLİ BİLGİLER!
-Game of the Year Edition sürümüne göre çevirilip test edilmiştir. Normal oyunda çalışıp çalışmadığını kontrol etmedim. Test eden varsa bilgi verebilir. -GOTY versiyonunda olmayan Geniş ekran ve 4k'ya kadar olan ekran çözünürlüğü yaması eklenmiştir.
-ÖNEMLİ1:Oyunu 1280x720p'de çalıştırmanızı öneriyorum. Çünkü oyundan kaynaklı olarak altyazılar inanılmaz küçülüyor. Rahat oynamanız için bu çözünürlüğü seçmenizi tavsiye ediyorum. Tabii ki size kalmış sonuçta. -ÖNEMLİ2: Yukarıda da dediğim gibi yamanın ve oyunun hata vermemesi için indirdiğiniz dosyadaki "Ayarlar" klasöründeki ayarları uygulayın. Yoksa hem yama, hem de oyun düzgün şekilde çalışmaz. -ÖNEMLİ3:Eskiden oynayan varsa bilir normalde fare ve klavye ayarları çok saçma oyunda örnek "F" tuşuyla ateş ediliyor gibi.. bunları düzelttim. Ayarlardan tuşları görebilirsiniz. Eğer fare çalışmıyorsa Muhtemelen benim yaptığım ayarlarla oynayamayacaksınız..."kontroller"e girip "varsayılan ayarlara dön" yapın
-Ne yaptıysam oyunun orijinal fontuna Türkçe karakter ekleyemedim. Tabi font araçları vs. var biliyorum, hepsini denedim fakat oyun kabul etmiyor. Bundan dolayı oyunun Almanca yamasında bulunan fontları alıp Ş,ğ,ı gibi Türkçe karakterleri ekledim. Kullanılan fontta oyunun orijinal fontu değil. Dümdüz bir font kullanılmış. Başka türlü maalesef orijinal fontta Türkçe karakterler oyunda gözükmüyor. -Oyundaki düşmanlara pat-küt dalmadan aralarında ki diyalogları dinlemenizi öneriyorum :) -Karakterler İngiliz olduğu için çok kibar İngilizce konuşuyorlar. Bazı yerleri çevirmekte zorlandım. Mesela çok sizli-bizli konuşuyorlar :D -Yukarıda da dediğim gibi çeviri sadece bir kere kontrol edilmiştir. Lütfen hataları bildirmekten çekinmeyin.
İNDİRME LİNKİ; No One Lives Forever GOTY Türkçe Yama v1.0 https://hakanayas.blogspot.com/2024/05/no-one-lives-forever-goty-turkce-yama-v1.html![]() ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kompüter Delisi -- 8 Ekim 2024; 23:43:24 > |
No One Lives Forever GOTY Türkçe Yama v1.0
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Wayyy kardeş eline sağlık bu oyunun ikinciside yamayi hakeden bir oyun bakalım deneyelim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler. yukarıda yazdığım gibi 2. oyunun çevirisi hazır fakat test edemedim daha...
-
Elinize sağlık
-
Vay be. Severek oynamıştım zamanında. Zamanım olsaydı bir kerede yama ile oynardım.
-
Ne zaman Türkçe yaması çıkar diye oynamıyordum. Ellerinize sağlık çok güzel oldu bu. Deus ex'in yamasına da imkansız gözüyle bakıyordum o yamanın ardına sizin bu yamanız gerçekten güzel hediye oldu.
Lakin bir sorum var, oyun gog'da gözükmüyor ama gog sürümü demişsiniz bir yanlışlık olmasın gog satış linki varmı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A30D8ADAD -- 29 Mayıs 2024; 23:2:55 > -
işiniz gücünüz mü yok arkadaş 20 senelik oyunla uğraşıyorsunuz...
-
teşekkürler. oyunu uzun zaman önce indirmiştim GOG diye hatırlıyorum o yüzden öyle yazdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kompüter Delisi -- 30 Mayıs 2024; 14:20:31 > -
işim gücüm var eski oyunları seviyorum, 20 yıllık oyunlardan youtube videosu çekiyorum, en önemlisi ben ve keyfim böyle istiyor çeviriyorum.
-
Emeğe sağlık.
Emeğinize sağlık hocam, böyle güzel bir retro oyunun dilimize kazandırılması çok hoş oldu. Daha fazla kişinin oynayıp tanıması dileğiyle.
-
Sana ne? Adam seviyor ki çeviriyor. Senden icazet mi alacak hangi oyunu çevireyim diye.
-
vays 2000'li yılların başında NOLF2'yi bitirmiştim ama çok da aman aman hoşuma gitmemişti benim. ufak tefek komik noktalar olduğunu hatırlıyorum düşününce.
-
Güzelmiş zamanında birkaç kere oynamıştım :)
Hey gidi, çocukluğumun oyunu. Ben oyunu "gözlüklü kadın" olarak bilirdim kapağından dolayı. :)))
-
Hocam lütfen ikinci oyunu da bir an evvel test edin. Gerçekten de değeri bilinmeyen efsane bir oyundur. Conctract jack diye bir oyun var o da aynı evrende geçiyor. Hatta Kate ablayı bir yerde görebiliyoruz bu oyunda.
-
naparsam yapayım bir türlü çalışmadı. menüye geliyor ama yeni oyun açınca oyundan atıyor.
-
GOTY versiyon ile uyumlu sadece. **** vs. tarzındaki sürümlerle uyumlu değil.
-
Hocam elinize emeğinize sağlık, kötü yorum yazanları çok da takmayın. 2. oyunuda test edip çıkartırsanız çok iyi olur.
kolay gelsin
-
Merhabalar hocam. Oyunu halihazırda şuradan indirdim ama ne yaparsam yapayım oyunu çalıştırırken disc 1'in takılı olmasını istiyor sizin yamanızda. Normal olarak çalışıyor bu arada. Ayrıca Archive.org dan da goty sürümü indirdim ama aynı hatayı aldım. Çözümü nedir?
http://nolfrevival.tknolfrevival.tk
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
işim gücüm var eski oyunları seviyorum, 20 yıllık oyunlardan youtube videosu çekiyorum, en önemlisi ben ve keyfim böyle istiyor çeviriyorum. |
Sana ne? Adam seviyor ki çeviriyor. Senden icazet mi alacak hangi oyunu çevireyim diye. |
Benzer içerikler
- vampyr türkçe yama
- stranded deep türkçe yama
- microsoft flight simulator türkçe yama
- gta 3 türkçe yama
- cities skylines türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X