Şimdi Ara

no-reply@mail.instagram.com dan gelen mail

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
16.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • no-reply@mail.instagram.com adresinden gelen mail gercek midir.Biri hesabiniza girmeye calismis degistirmek icin tiklayin diyor.

Merhaba xxxxxxxxx

Instagram hesabınızın bir başkasının eline geçmiş olabileceğini gösteren bazı şüpheli hareketler saptadık. Endişelenmeyin; hesabınızı güvene almak için önlemler aldık. Bunun sonucu olarak, aşağıdaki bağlantıları kullanarak şifrenizi yenilemeniz gerekiyor:

Şifrenizi internet tarayıcısı kullanarak yenileyin:https://instagram.com/accounts/password/reset/xxxxxxxxxxxxxxxx

Hesabınıza erişmekte sorun yaşıyorsanız, lütfenhttp://help.instagram.com/ adresinden Instagram Yardım Merkezi'ne göz atın. Hesabınızı güvende tutmayla ilgili daha fazla ipucu için,http://help.instagram.com/369001149843369/ adresine bakın.

-Instagram Ekibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darnglove -- 23 Nisan 2016; 20:44:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

no-reply@mail.instagram.com E-postasından Gelen Maillerin Anlaşılması

Instagram'dan gelen no-reply@mail.instagram.com e-postaları, platformun sistem tarafından oluşturulan e-postalarıdır. Bu e-postalar genellikle aşağıdakileri içerir:

• Hesap doğrulama kodları
    • Şifre sıfırlama bağlantıları
    • Bildirim tercihi değişiklikleri
    • Hesap askıya alma veya sınırlama bildirimleri

no-reply@instagram E-posta Adresi Nedir?

No-reply@mail.instagram.com, Instagram tarafından otomatik e-postalar göndermek için kullanılan bir e-posta adresidir. Bu e-postalara cevap veremezsin.

Bu E-postalar Güvenli midir?

Instagram'dan gelen no-reply@mail.instagram.com e-postaları genellikle güvenlidir. Ancak, şüpheli görünen veya kişisel bilgiler isteyen e-postalara karşı dikkatli olmalısın. Instagram asla şifreni veya diğer hassas bilgileri e-posta yoluyla istemez.

No-Reply E-postalarıyla İlgili Yaygın Sorular:

mail.instagram.com nedir?

mail.instagram.com, Instagram'ın e-posta sunucusu alanıdır. no-reply@mail.instagram.com e-postaları bu sunucudan gönderilir.

@mail.instagram.com E-posta Adresleri Gerçek midir?

Evet, @mail.instagram.com ile biten e-posta adresleri gerçektir ve Instagram tarafından kullanılır.

business-noreply@mail.instagram.com E-postası Nedir?

business-noreply@mail.instagram.com e-postası, işletme hesaplarına yönelik Instagram tarafından oluşturulan sistem e-postaları için kullanılır.

No-Reply Maillerine Nasıl Cevap Verilir?

No-reply@mail.instagram.com e-postalarına cevap veremezsin. Bu e-postalarda belirtilen talimatları takip etmen gerekir, örneğin hesap doğrulama kodunu girmek veya şifreni sıfırlamak.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • günceldir...
  • hocam linke tıklamada hesabına girip şifreyi bi değiştirsen iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rumpel Von Stiltskin

hocam linke tıklamada hesabına girip şifreyi bi değiştirsen iyi olur

oyle yaptim

• Merhaba şuan o sorunu bende yaşıyorum ne yapmam lazım lütfen yardım eder misiniz sürekli şifre değiştirdim ama hala bir etki yok. 15 dk Instagram'da dolaşıyorum sonra bu uyarıyı veriyor

no-reply@mail.instagram.com dan gelen mail

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.