Şimdi Ara

NO SIM CARD INSTALLED

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar foruma yenı uye oldum daha once bı konu acmıstım ıphone 2g flex kabloyla ılgılı fakat bır allahın kulu cewap atmadı.ama bu cddn cok onemlı . telefona sım kartı takıorm no sım card ıstalled dıyor. sım ı baska telefona taktım sım kartı takın dıyo sım kart gıttı anlıcagınız. ıphone a da baska sım kart taktım yıne aynı uyarı. bugun gıttım yedek sım aldım taktım yıne aynı uyarı nolr ya bırıı bı fıkır versn.... ıphone sım kartı gormuo ve bu bırden oldu:S nolur yardım edın. herşeyı geçtım ankara bı guvenılır yaptırabılceıgım yer soleyın . sacma sacma ınsanlar daha ıcınde vıda sokmems bırak yparz dıolar . nolr yardım!!!!!

• cihaz unlock yapılımı?
  • evet 3 yıldır sorunsuz kullanıyorum. telefonun arka kasasını cıkartmıstım flex kabloyu takıyodm sora bırını aramam gerekıodu sımı taktım once puk sordu gırdım ardından pın sora gorusrken yarıda kesıldı ve sureklı no sım card ınstalled dıo .:S
  • tekrar flex kablosuna bi bak derim yerine tam oturmamış olabilir.

eğer sağlamsa sim kart okuyucu bozulmuştur diye düşünüyorum.
  • flex kablo saglam cunku tum tuslar calısıyor.Pekı nerde ve naasıl yaptırabılırım? Ankarada oturuyorum önerebileceğiniz bır yer varmı yada bıldıgınız bır yer? tekrar unlock yapmam cokmu sacma olr?
  • cihazınızı restore yapmayı denedinizmi?
    tamire vermeden aklınıza gelen bütün yolları deneyin.
    bakarsınız belki yazılımsal bişeydir,boşa masraf yapmayın.
  • Yok denemedım. Ya acıkcası nasıl jb ve unlock nasıl yapılıyor bılmıyorum bır arkadas var ona verıyorm o yapıyordu. onunla duzlırmı dıyorsunuz? donanımsalsa cozumu varmıdır pekı?
  • sizin cihaz anladığım kadarıyla yazılımsal sorunu var.
    no sim card dediğine göre aktivasyon yapılması gerekir.
    arkadaşınıza cihazı verin bi restore yapsın ,olmazsa artık tamir yoluna gidersiniz.
  • tamam cok teşekkur ederım. pekı ankarada bıldıgınız yada onerebıleceıgınız bır yer varmıdır?
  • Arkadaslar yokmudur yardım edecek bırılerı,? 80 kısı bakms kımse mı bı yorum yapmaz? mal gıbı kendım yazıp duruyorum kımse yardımcı olmuyor. !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.