Şimdi Ara

Nobre'den İlginç Açıklama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaş'a transfer olan Brezilyalı golcü eski takımı hakkında ilginç açıklamalarda bulundur.
    Nobre: " Fenerbahçe beni oyalıyordu. Sürekli benimle devam edeceklerini söylüyorlardı. Ancak bir türlü yeni anlaşma teklif etmiyorlardı. Yerime birini bulacaklarında beni göndereceklerini hissettim. O yüzden ayrılma kararı aldım." dedi. Öte yandan Marcio Nobre eski takım arkadaşı Tuncay Şanlı hakkında ilgiç tespitte bulundu.
    Nobre: " Tuncay yetenekli bir oyuncu. Ancak oyunda sürekli şahsi oynuyor ve çok şey yapmak istiyor. Bu yüzden takım içerisinde antipati duyulan bir isim haline geldi. Ayrıca yaptırdığı tezahürat çirkindi, rakipleri ateşlemekten başka birşey yapmadı."

• Efendi gibi gitsin daha hala konusmasın. Dün arkasından küfür eden adamların onu ne kadar gercek sevecegini zannediyorsa.
  • BU ADAMIN NE OLDUĞUNU ANLADIK.fenerbahçe o yüzden 100. yıl kadrosuna almadı.şimdi boş boş konuşuyor.tuncay türk futbolundaki en yetenekli oyunculardan biri ve sapına kadar fenerbahçeli kimse pençelerini uzatmasın üzerine
  • quote:

Orijinalden alıntı: troyka

BU ADAMIN NE OLDUĞUNU ANLADIK.fenerbahçe o yüzden 100. yıl kadrosuna almadı.şimdi boş boş konuşuyor.tuncay türk futbolundaki en yetenekli oyunculardan biri ve sapına kadar fenerbahçeli kimse pençelerini uzatmasın üzerine
    Bide Kaynak yazsan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: y@nkee

Bide Kaynak yazsan.

Alıntıları Göster
    yalan haber. yalan degılse de yazıklar olsun ne diyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: y@nkee

Bide Kaynak yazsan.

Alıntıları Göster
    Nobre her ne olursa olsun Fenerbahce taraftarinin sevgisini kazanmis bir futbolcudur...Hangi Fenerbahceli Nobre'nin gittigine uzulmedim derse yalan olur..Ancak boyle bir aciklama yaptigina ben inanmiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: day_walkerr

yalan haber. yalan degılse de yazıklar olsun ne diyim.

Alıntıları Göster
    Bence Fenerde geçirdiğim güzel günler için teşekkür ederim dese daha doru olurdu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sphortia

Bence Fenerde geçirdiğim güzel günler için teşekkür ederim dese daha doru olurdu

Alıntıları Göster
    Nobre dun aciklama yapip ulkesine tatile gitti. Butun aciklamalarini dun TV'de izledim ve bugun de aynen gazetelerde yer aldi. Bu aciklamalarin hicbirinde boyle seyler yoktu. Ne yani bu adam Brezilya'da yeni aciklamalar mi yapti Brezilya basinina ?

Bu haber (ya da topici acan sahsin sallamasi) bana gore yalnis. Dogruysa da kaynagini gorelim..
    quote:

Orjinalden alıntı: sphortia

• quote:

Orijinalden alıntı: Innocent TearS

Nobre dun aciklama yapip ulkesine tatile gitti. Butun aciklamalarini dun TV'de izledim ve bugun de aynen gazetelerde yer aldi. Bu aciklamalarin hicbirinde boyle seyler yoktu. Ne yani bu adam Brezilya'da yeni aciklamalar mi yapti Brezilya basinina ?

Bu haber (ya da topici acan sahsin sallamasi) bana gore yalnis. Dogruysa da kaynagini gorelim..
    quote:

Alıntıları Göster
    esas ben daumu bekliyorum o kusarsa çok fena olur :)) nobre zaten kumaşı belli BJK onu inada aldı herhalde:) diye düşünüyorum...ama oynar ona eminim aslında onla maç başı filan anlaşsaydı BJK...

• quote:

Nobre her ne olursa olsun Fenerbahce taraftarinin sevgisini kazanmis bir futbolcudur...Hangi Fenerbahceli Nobre'nin gittigine uzulmedim derse yalan olur..Ancak boyle bir aciklama yaptigina ben inanmiyorum..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Innocent TearS

ben gercekten üzülmedim fb'de oynayan forvetin adam gecme, dripling, son vuruş ve de şut kabiliyetlerinden en az 2'sini barındırması lazım, nobre'de hiç biri yoktu, sadece pozisyon alma becerisi fazlaydı...2 senedir gercekten beğenmiyodum nobreyi, bi turlu ısınamamıştım. nobreden kat kat daha ii bi forvet getireceğimize inanıyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: NumberOneMercury

quote:

ben gercekten üzülmedim fb'de oynayan forvetin adam gecme, dripling, son vuruş ve de şut kabiliyetlerinden en az 2'sini barındırması lazım, nobre'de hiç biri yoktu, sadece pozisyon alma becerisi fazlaydı...2 senedir gercekten beğenmiyodum nobreyi, bi turlu ısınamamıştım. nobreden kat kat daha ii bi forvet getireceğimize inanıyorum..

Alıntıları Göster
    Saygilar

Dedigin ozellikler Fatih Tekke'yi cok iyi tanimliyor. Insallah aliriz :) Campbell'dan Morientes'ten Carlos'tan daha faydali bir transfer olur bence
    quote:

Orjinalden alıntı: dredd

quote:

• quote:

Saygilar

Dedigin ozellikler Fatih Tekke'yi cok iyi tanimliyor. Insallah aliriz :) Campbell'dan Morientes'ten Carlos'tan daha faydali bir transfer olur bence
    quote:

Orjinalden alıntı: dredd

quote:

Alıntıları Göster
    Kaynak neresi. Adam son roportajini yaptiktan sonra brazilyaya uctu. Hangi arada soyledi bunlari.

• zaten nobre cokda iyi oynamıyodu cok gol kacırıyodu kendisini bu kadar cok seven bir kulube bole yaptıysa yazıklar olsun
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Nobre gibi bir adamdan böyle bir açıklama beklemek yanlış olurdu..
    Beşiktaş gibi bir klübün de Nobre'yi alması çok yanlış bence..
    Yıldırım Demirören akıllanmıyor saçma sapan transferler yapıyor yine..

• quote:

Orijinalden alıntı: koko_

quote:

Alıntıları Göster
    Walla bilmiyorum kaynak belirtilmemiş ama boyle acıklama yapmasi yanlıs bence...BJK bu transferi FB nin gıcıklıgına yaptı diye dusunuyorum inş. 2. Youla faciası olmaz onlar icin

• quote:

Orijinalden alıntı: koko_

quote:

Alıntıları Göster
    böyle birşey söylediğine ben de inanmıyorum

yaptıysa da salaklık yapmış beşiktaş taraftarına hoş görünmek için falan yaptıysa yemezler üstelik bi de fener taraftarını karşısına alacak

2.olarak da tuncay hakkında söyledikleri de hepimizin söylediği şeyler nobre söyleyince neden bu kadar koydu anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: marquin

böyle birşey söylediğine ben de inanmıyorum

yaptıysa da salaklık yapmış beşiktaş taraftarına hoş görünmek için falan yaptıysa yemezler üstelik bi de fener taraftarını karşısına alacak

2.olarak da tuncay hakkında söyledikleri de hepimizin söylediği şeyler nobre söyleyince neden bu kadar koydu anlamadım

Alıntıları Göster
    yav nobrenin özelliklerinin azlığından bahsetmişsiniz fakat anelkadan daha faydalı olduğunu yazmamışsınız. futbol biraz ruh ve hırs oyunu. nobrede bu vardı. anelkada alexte göremiyorum şahsen bu ruhu ben. gitmesinede üzüldüm ilk yarı cimbomuda onun tek kurşunuyla devirmiştik. neyse yolu açık olsun ama inşallah anelkada gider ve yerine daha faydalı iki isim gelir....

• quote:

Orijinalden alıntı: zy77

yav nobrenin özelliklerinin azlığından bahsetmişsiniz fakat anelkadan daha faydalı olduğunu yazmamışsınız. futbol biraz ruh ve hırs oyunu. nobrede bu vardı. anelkada alexte göremiyorum şahsen bu ruhu ben. gitmesinede üzüldüm ilk yarı cimbomuda onun tek kurşunuyla devirmiştik. neyse yolu açık olsun ama inşallah anelkada gider ve yerine daha faydalı iki isim gelir....

Alıntıları Göster
    Nobre benim F.Bahçe'de gördüğüm en yararlı futbolcuydu.Anelka,Alex,Aurelio ve Luciano'nun lafı bile edilmez.Alex 1 maç oynar 5 maç dinlenir,Anelka sezon başından beri dinleniyor,Aurelio kırmızı kart görecek diye bütün takımın eli yüreğinde.Ama Nobre öyle değil istikrarlı adam.Geçen sezon kaç maç kazandırdı F.Bahçe'ye hatırlayın(Hatta şampiyonluğu kazandırdı).Hatta adına lorke şarkısından tezahürat bile yapılmıştı.Niçin Alex ve Anelka'ya yapılmadı?
    Şunu kabul edelim Nobre F.Bahçe için bir kayıp,Beşiktaş için bir kazanç olmuştur.Ya da ben öyle olmasını diliyorum.

Ha unuttum bir de Appiah var.O da hakikaten kaliteli bir oyuncu.Hakkını yemeyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blof -- 20 Mayıs 2006; 14:06:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Nobre benim F.Bahçe'de gördüğüm en yararlı futbolcuydu.Anelka,Alex,Aurelio ve Luciano'nun lafı bile edilmez.Alex 1 maç oynar 5 maç dinlenir,Anelka sezon başından beri dinleniyor,Aurelio kırmızı kart görecek diye bütün takımın eli yüreğinde.Ama Nobre öyle değil istikrarlı adam.Geçen sezon kaç maç kazandırdı F.Bahçe'ye hatırlayın(Hatta şampiyonluğu kazandırdı).Hatta adına lorke şarkısından tezahürat bile yapılmıştı.Niçin Alex ve Anelka'ya yapılmadı?
    Şunu kabul edelim Nobre F.Bahçe için bir kayıp,Beşiktaş için bir kazanç olmuştur.Ya da ben öyle olmasını diliyorum.

Ha unuttum bir de Appiah var.O da hakikaten kaliteli bir oyuncu.Hakkını yemeyelim.

Alıntıları Göster
    Açıklamalar Fotomaç gazetesindendir.Ancak Nobre tabiki fenerbahçe taraftarını övdü ona birşey demiyorum..

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

bencede.sonuçta ne olursa olsun o takımın futbolcusuydun.iyi veya kötü.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.