Şimdi Ara

NOCTUA NH-U12S SE-AM4 CPU FAN - 396 TL (inventus) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
2
Favori
16.164
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam bende su an stok sogutucu var bunu alırsam stok sogutucu üstündeki macunu temizlemek için aparat cıkıyo mudur içinden.ve işlemciyi cıkarmam gerekcek mi ben pek anlamıyom zarar veririm diye korkuyorum.alıcaz ama nasıl takıcam tam muamma.
  • Master_Sergeant kullanıcısına yanıt
    aynen yaw 600 tl nedir
  • sonerhac kullanıcısına yanıt
    macunu ıslak mendil yada alkolle temizlersin aparat yok zaten de temizleme şekli yazdığım gibi yeterli
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    hocam 3600 ile testlerini bulamadım youtube da da stres testinde 70 75 lerde tutar mı bu sogutucu r5 3600 ü sizce.
  • kayıt da olunmuyor siteye geçmiş olsun.yarın da pazar zaten. sonra da ya stok biter yada kampanya kalkar.şu hayatta bir işimiz ters gitmesin ya.
    Bende de aynı problem var. Almaya niyetlendik ama yar olmayacak gibi duruyor
  • U14S kullanıyorum bende 5-6 yıldır, AM4 sisteme geçince basit bir AM4 aparatı ile yine bu soğutucuyu kullanmaya devam ettim, gerçekten sağlam fan. FX9590 gibi ısı manyağı bir işlemyici bile soğutmayı başarıyordu.
    3600 testi var mı bilmiyorum olmayabilir ama ısıyı iyi tutacağından şüphen olmasın bu arada sitede sorun var sanırım fazla yüklendi millet
  • aldım 1 tane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C034FACC7 -- 21 Haziran 2020; 10:26:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    otomatık voltajla o değerlerde olursunuz.

voltaj ayarlarsanız pek 60 üstünü görmeyebilirsiniz voltajınıza bağlı olarak

ek olarak;

alacak arkadaslar anakartının tum vıdalarını kasaya monte etmelı. anakartınıza zarar verebılırsınız. bir hayli ağır bır sogutucu.

tüm vidalar takılı ve ıyı sıkılmıs olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 21 Haziran 2020; 11:24:16 >
  • Elimde aerocool cylon 4 RGB var.
    Onu satıp bunu almaya değer mi ?
    İşlemciyi daha almadım ama 1600 af veya 2600 alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sonerhac

https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2587 bu iyi değil midir u9b olan. daha pahalı ama 50 lira.
    Çift fan ama daha küçük fanları. Başlıktaki ürün 120 mm fanlı ve pwm özellikli. Bu ürün 3 pinli ve 92mm daha küçük bir model. Daha çok sesli çalışacaktır. Küçük ama performanslı olsun isteyenler için yapılmış. push/pull dediğimiz çift fan kullanarak fanların birini itme diğerini çekme yaparak performansını maksimuma çıkarmışlar.

Ayrıca am4 aparatı yok. Anonim bir kullanıma sahip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcake± -- 21 Haziran 2020; 12:3:5 >

• Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın 😀.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • REDSTONE kullanıcısına yanıt
    İntel kit ile senin sisteme yakışır 😎. Hava soğutmada Noctua kalitesi bir başka oluyor :).

• quote:

Orijinalden alıntı: Dolphin/Lion

Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın 😀.
    teşekkür ederim. saygılar

• JackWondo kullanıcısına yanıt
    yüksek voltajlar vermeyeceksenız 1600 yada 2600 e gereksız yere masraf etmıs olursunuz.

aynı butceye 3600 ve 200 liralık bır hava sogutma alın daha cok f/p alırsınız.
  • mcake± kullanıcısına yanıt
    anladım hocam bu baslıktakini soyledim de iyidir yani soylediğim degil mi 3600 e kullancam. ve bu sogutucuyu ilerde intele geçersem de kullanabikir miyim intel uyumu yazmıyor.

alt linktekini diyorsan yazıyor
    inventus
    NOCTUA NH-U9B SE2 1366/1150/1155/1156/775 & AM3+/AM3/AM2+/AM2/FM2+/FM2/FM1, 2 adet NF-B9 92mm, NT-H1 termal macun İşlemci soğutucusu - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2587&tag=donanimtr01-21&ie=UTF8&language=tr_TR

Anakart uygunluğu AM3+/AM3/AM2+/AM2/FM2+/FM2, INTEL775, INTEL 1151/50/55/56, INTEL 1366

konudakini diyorsan o sadece am4 soket için ayrıca intel uyumlu blaket satılıyor mu bilmem ama alt linkte aynı modelin intel soket uyumlusu var 2 fanlı
    inventus
    NOCTUA NH-U12A 2011/2011-v3/1151/1150/1155/1156 & AM4/AM3+/AM3/AM2+/AM2/FM2+/FM2/FM1, 2ad NF-A12x25 PWM, NT-H1 termal macun İşlemci soğutucusu - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=10774

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 21 Haziran 2020; 13:36:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dolphin/Lion

İntel kit ile senin sisteme yakışır 😎. Hava soğutmada Noctua kalitesi bir başka oluyor :).
    Hayırlısı diyelim, kasa meselesi falan da var biliyorsun. Duruma göre bakacağız artık. Ama Noctua aklımdaki ilk seçeneklerden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noctua çok kaliteli ve soğutma alanında en iyi ürünlerden birisi. Ama hem aşırı çirkin - siyahın pahalı olması dolayısıyla- hem de çok büyük.
    Yerinizde olsam arctic 34 e sports duo alırdım. İnceleme videolarında muadillerine kök söktürüyor geçenlerde izlemiştim bayağı. Hem renk seçenekleri çok güzel hem boyutu sanırım biraz daha küçük hem de soğutması gerçekten iyi.

Arctic'in de kutusunda her şey var. QR kodunu okuttuğunuzda direk kullanma kılavuzuna gidiyorsunuz kurulum esnasında.

Yani Noctua çok kaliteli ve iyi soğutan ürünler yapıyor ve garantisi de çok memnun ediyor. Ama özellikle çok para ayırmak istemeyenleri arctic'in hiç üzeceğini sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.