Şimdi Ara

NOCTUA NH-U12S SE-AM4 CPU FAN - 396 TL (inventus) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
2
Favori
16.166
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soğutucunun fanını ram lerin üzerinde duracak şekilde konumlandırırsın sıkıntı olmaz.
  • İhtiyacım olmamasına rağmen(ryzen 1200 var) benim de alasım geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Soğutucunun fanını ram lerin üzerinde duracak şekilde konumlandırırsın sıkıntı olmaz.
    hocam nasıl olacak sabıt degıl mı sogutucu
  • gktg06 kullanıcısına yanıt
    soğutucu sabit fanı oynatmak için yarım cm lık mesafe var fanı tel ile soğutucuya tutturuyorsun o telleri oynatmanı söylüyor LEON-X
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mckhan

soğutucu sabit fanı oynatmak için yarım cm lık mesafe var fanı tel ile soğutucuya tutturuyorsun o telleri oynatmanı söylüyor LEON-X
    tamam hocam yanlış anlaşılma olmasın o zaman bilmedigim için sordum teşekkür ediyorum ikinizede
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fade to Black

İhtiyacım olmamasına rağmen(ryzen 1200 var) benim de alasım geldi.
    3200G ile kullanıyorum 4ghz 1.35 volt, fanlar 50 dereceye kadar kapalı şekilde ayarlarsam oyun harici fan açmadan internette vs takılıyorum.
    Oyunlarda da 50'de fan açtığı için 51-52 dereceleri geçmiyor.
    Ekran kartı aldım dedim fan sesi artık kaçınılmaz hepsini yarım devre ayarlayayım, yük altında 42-43 derece. Sıvı soğutma takılı gibi
  • Arkadaşlar herkes soğutucu alıyor ama benim ihtiyacım var mı bilemiyorum. Şimdi r5 3600x işlemcim var. Tüm oyunları uktra ayarda oynuyorum 2k da en fazla 75 derece sıcak oluyor. İşlemci sitesine maksimum 95 derece demiş. Benim sıcaklığı 60 a düşürünce ne gibi bir avantajım oluyor? Boşuna buna da masraf yapmayayım.

Kasam corsair 220t havalandırmasi iyi sayılır. Arka çıkış fani almam lazim ona da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevozgur -- 21 Haziran 2020; 22:46:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AM3 işlemciyle uyumlumu bu soğutucu acaba? uygun ayak vs gelirmi? işlemci AMD PHENOM II X6 1090T
  • am4 ve am3 arasında montaj delikleri bakımından küçük farklar mevcut yalnız bu soğutucunun kutu içeriğini detaylı şekilde inceledim ve gözlemlerime göre bu ürün ve mevcut kutu içeriği ile am3 uyumlu görünmüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Decent kullanıcısına yanıt
    Fanı nasıl ayarlıyorsunuz 50 derececeye kadar kapalı şekilde? oyun harici fan açmıyorsa bu soğutucu satın alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fade to Black

Fanı nasıl ayarlıyorsunuz 50 derececeye kadar kapalı şekilde? oyun harici fan açmıyorsa bu soğutucu satın alabilirim.
    Biosta smart fan özelliği var, anakartınızda böyle bir özellik varsa siz de yapabilirsiniz.
    NOCTUA NH-U12S SE-AM4 CPU FAN - 396 TL (inventus)

• Mr. Decent kullanıcısına yanıt
    tuf b450 proda vardır heralde, bir bakayım sağol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonerhac

hocam konudakini sipariş ettim de.bir de şununla konudaki arasındaki fark hakkında bilgi verebilir misiniz ?
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=9171

ikisi de u12s. bu attıgım baya pahalı konudakine göre.
    arkadaş yazmış ama görsel ile ekleyelim farkını NOCTUA NH-U12S TR4 olan fark ettiysen altı daha geniş yani LEON X arkadaşın dediği Threadripper işlemciye uyumlu hayırlı olsun bu arada

NOCTUA NH-U12S SE-AM4 CPU FAN - 396 TL (inventus) NOCTUA NH-U12S SE-AM4 CPU FAN - 396 TL (inventus)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 22 Haziran 2020; 0:53:22 >

• gktg06 kullanıcısına yanıt
    ATX kartta hangi boyutta ram olursa olsun 4 rami engellemiyor fanı sökmeden takabilirsin mini ATX bilemem
  • Arkadaşımla ben de aldık, inşallah memnun kalırız
  • sevozgur kullanıcısına yanıt
    kasa arka egzoz fanı yoksa ihmal etme al kasa içi sıcak havayı dışa atmada faydası çok
  • StaNOnE kullanıcısına yanıt
    am3 kiti olanı alman gerek bunda sadece am4 kiti var ama varsa ayrıca satarlar belki

am3 kitli olan var ama oda stokta yok
    inventus
    NOCTUA NH-U12S INTEL & AM3+/AM3/AM2+/AM2/FM2+/FM2/FM1, 1ad NF-F12 PWM FAN, NT-H1 termal macun İşlemci soğutucusu - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5967

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam.millet görüntüsünü begenmese de bence gayet kaliteli duruyor renkler falan çok önceden de almak istiyodum şimdi nasip oldu.gelsin de 4.3 4.4 leri zorlamaya bakıcam oc ile.bu arada stok sogutucunun macunu silerken işlemcinin yapım tarihine de bakma fırsatı bulurum.tek tek tüm eksik parçaları tamamladık sona sogutucu kaldı o da gelicek 1 2 güne :)
  • niye her gün yeni konu açılıyor bunun için
  • sonerhac kullanıcısına yanıt
    rengine takmışlar yemişim rengini fanın işini layıkıyla yapıyor mu evet gerisi şımarıklığa girer önceki sayfada paylaşmıştım kasayı hiç de kötü durmuyor birde rgb ışık taktım dur koyayım videosunu

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.