Şimdi Ara

NOCTUA NH-U12S SE-AM4 CPU FAN - 396 TL (inventus) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
2
Favori
16.195
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu soğutucuyu corsair 100r kasada kullanan varmı ? Sitesinde 158 mm yazıyor benım kasayı ölçtüm 154mm gibi bişi çıktı corsairin sitesindede max 150mm soğutucular olur diyor yeni seri için. Penceresiz olan var bende sığarmı sığmazmı bilemedim tecrübesi olan varmı bu konuda ?
  • Ne başlıkta ne de ilk mesajda fiyat yok. Bu ne biçim konu? Biz ne bilelim kaç tl iken gördün de fırsat olarak açtın konuyu?
  • WhyNot? kullanıcısına yanıt
    Konu açıldığında 396,14 TL idi, hala aynı fiyattan satılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhyNot?

Ne başlıkta ne de ilk mesajda fiyat yok. Bu ne biçim konu? Biz ne bilelim kaç tl iken gördün de fırsat olarak açtın konuyu?
    Konu linkine tıklayıp girebiliyorsan, ürün linkine de tıklayıp fiyatını görebiliyorsundur sanırım . İnsan hali, unutmuş olabilirim ama bu seni ukalalık yapmak için haklı duruma düşürmez. Bir şeyi söyleme adabı vardır tabi bunu biliyorsan. Ürün an itibari ile 396 lira. Sanırım okuma biliyorsundur .

Aşağıya da ekran görüntüsü bırakıyorum ama şu var, linke tıklaman lazım. Hoş sen onu da yapamıyordun değil mi?
    hizliresim.com
    Ek Açıklama 2020-06-21 165526 - Hızlı Resim
    https://hizliresim.com/VeVUcQ

• Fiyatın değişmesi ihtimali olabilir diyerekten belirtilmemiş, bu da bizler için iyi bir şey bence, çünkü X fiyatı anlık olarak da görülebilir ve daha sonra değişebilir, bu yüzden fiyat yazmak yerine link eklenmesi daha iyi olmuş, telaş yapmaya gerek yok
  • Ne ukalalığı be. Alt tarafı fiyat bilgisi yok dedik, saçma sapan yazmış da yazmış. Fiyat değişkendir, linke tıklayınca mevcut fiyat görünür. Bir kaç gün sonra fiyat sallıyorum 500 TL olursa, hiç bir yere fiyat bilgisi girmediğin için bilmeyen insanları boşuna 'fırsat' diye yanıltabilirsin bundan bahsediyorum. "Şu fiyattan gördüm fırsat diye paylaştım" yazmak çok zor değil. Herkesin piyasaya hakim olup fiyatın iyi mi kötü mü kendisi yorumlayabilecek kapasitesi olmasını bekleyemezsin.
    Fiyat bilgisi yok deme tarzın sıkıntılı. Düzgünce söylesende anlarım. Umarım anlamışsındır. Konuyu kirletmene gerek yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dolphin/Lion kullanıcısına yanıt
    Tek dediğim hiçbiryerde fiyat bilgisi yok bu ne biçim fırsat konusu. Buna alındıysan diyecek bir şey yok. Bir de dön kendi yazdığın cevaba bak: "...Sanırım okuma biliyorsundur... , ...Hoş sen onu da yapamıyordun değil mi?..." Hakaret olarak şikayet ettim bu mesajını. Neyse saçma sapan telefon muhabbeti yapıp birbirine girenler kirtlemiyor mantıklı birşey söyleyerek ben kirtlemiş oldum güzide konunu özür dilerim. Selametle.
  • Not: Bu mesaj leş gibi fanboy içermektedir.

Konu altında bir tartışma dönmüş, Noctua kullanan niye başka marka bakmaz onu göstereyim.

Fotoğraftaki bütün ürünler NH-U12P SE2'nin kutusundan çıkıyor. Büyük ihtimal konudaki ürün de aynı kutuyla gelecektir.
    Fan adaptörleri, fan çoklayıcı, dışarda paranızla arasanız bulamayacağınız kalitede bir tornavida, her soket tipine ayrı kutulanmış ve kullanım kılavuzu sunulmuş.

Ürünün çıkışından yıllar sonra çıkan AM4 platformu için ücretsiz gönderdikleri pakette CEO'nun ıslak imzalı
    "Biz soğutuculara ömürlerini dolduran şeyler olarak değil uzun dönemli yatırımlar olarak bakarız.
    Bu yüzden yükseltme kitlerini güvenilir Noctua soğutucunuzu, cihazınızı yükselttiğinizde de kullanmanız için gönderiyoruz.
    Noctua soğutucunuzun AM4'ünüzde de tadını çıkarın!"
    diye bir notla geliyor.
    Nikel kaplı taş gibi parçalar sanki kuyumcudan tektaş almışsınız gibi özenle süngerlerle tek tek yerlerine oturtulmuş şekilde geliyor.
    Piyasadaki RGB tufanını iplemeyerek çoğu kişinin çirkin bulduğu kahverengi - bej kombinasyonuyla cenazeye pijamayla gelen adam hissi uyandırıyor.

Bir de Türkiye'deki en geniş Noctua ürün tedariğini sunan firma da inventus olunca müşteri memnuniyeti patlaması oluyor
    NOCTUA NH-U12S SE-AM4 CPU FAN - 396 TL (inventus)

NOCTUA NH-U12S SE-AM4 CPU FAN - 396 TL (inventus)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 21 Haziran 2020; 17:50:15 >
  • Tahammülsüzlüğün bu kadarı. Birşey söyledik diye başlığa "silinsin" yazmış akıl alır gibi değil. Fiyat yazmak çok daha kolaydı. Neyseki adminlerden birisi olaya el atmış.
  • www.amazon.com
    Amazon.com: Noctua NH-U12S SE-AM4, Premium CPU Cooler for AMD AM4 (Brown): Computers & Accessories
    https://www.amazon.com/Noctua-NH-U12S-SE-AM4-Premium-Grade-Cooler/dp/B01N9X2YYN/ref=sr_1_5?dchild=1&keywords=Noctua+NH-U12S&qid=1592758737&sr=8-5

ürün amazonda ham haliyle(kargo ve vergi hariç) 60 dolar yani 411 lira. yani gayet güzel inventusun fiyatı.

• beyler bende zalman z3 plus kasa var ben hiç araştırmadan atladım ama uyar mı acaba kasaya?

boyle bir şey buldum burda uygun cpu coolerlarda geçiyor u12s se.
  • Kasa ölçüleri; 192 x 465 x 430 m

Soğutucu yüksekliği; 158 mm

Takılabilir, yine de Inventus'a telefonla ulaşıp teyit etmen iyi olur.
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    hocam konudakini sipariş ettim de.bir de şununla konudaki arasındaki fark hakkında bilgi verebilir misiniz ?
    inventus
    NOCTUA NH-U12S TR4-SP3 TR4, 1ad NF-F12 PWM FAN, NT-H1 termal İşlemci soğutucusu - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=9171

ikisi de u12s. bu attıgım baya pahalı konudakine göre.

• O ürün AMD Ryzen Threadripper için tasarlanmış, onlar da soket farklı.
  • Mr. Decent kullanıcısına yanıt
    bunu yapan adamlara instagram üzerinden mesaj attım yav hacı dedim bende d14 var ama ne fatura var ne başka birşey ne zaman aldın dersen 8 9 yıl oldu buna am4 kiti lazım nereden satın alayım onu söyle dedim

demez mi form doldur

dedim dalga mı geçiyon dayı bende fatura yok o yüzden satın almak istiyorum (ki bizim esnaf aklıyla düşünse kitleyece burada ürünü)

yok dedi form doldur soğutucunun resmini çek üstünede adını soyadını tarihi yaz gönder

ben sana beleş am4 kit gönderecem

böyle firma bulunca kim bırakabilir ki
  • www.msi.com
    B450M PRO-M2 MAX | Motherboard | MSI Global
    https://www.msi.com/Motherboard/B450M-PRO-M2-MAX
    msı b450m pro max m2 anakartın ram slotlarını kapatırmı

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.