Şimdi Ara

Nocturnal Animals (2016)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Senaryo: Tom Ford (uyarlama), Austin Wright (roman)
    Oyuncular: Jake Gyllenhaal, Amy Adams, Kim Basinger, Aaron Taylor-Johnson, Michael Shannon, Isla Fisher, Armie Hammer, Ellie Bamber

Konusu

Austin Wright'ın 1993 tarihli "Tony ve Susan" romanından uyarlanan film ayrılan iki karı kocanın hayatlarına odaklanıyor. İlk bölümde 20 yıl önce boşanmış eski kocasından kitap nüshaları almaya devam eden bir kadını izlediğimiz filmin ikinci bölümünde ise bir adamın aile ziyaretinin şiddete dönüştüğü anlara tanık oluyoruz.

Vizyon tarihi belirsiz

•  Nocturnal Animals (2016)
  • Yarın itibariyle ülkemizde vizyon diyor..

• Baya iyi film. Sanat filmilerini azda olsa seviyorsanız bu haftanın en iyi seçimi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • amy adams
  • Jake gyllenhaal yeterli.
  • Bu kadında göğüs gösterme hastalığı var heralde. İşime gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Young Pope (2016) - HBO
    9 yıl önce açıldı
    Heart Eyes (2025)
    dün açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konu güzel de film çok kısa. Beni tatmin etmedi pek. Daha iyi olabilirmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay arkadaş bu filme sadece bu kadar mı yorum geldi? yarın gitmeyi düşünüyorum, güzel bir filme benziyor. imdb puanı da 7.9
  • Film şuana kadar izlediğim en iyi 2016 filmiydi. Amy Adams, Jake Gyllenhaal, Michael Shannon döktürmüşler. Baştan sona kadar çok akıcı bir filmdi. Tek sorunu Armie Hammer'ın nerdeyse olmaması filmde.
  • Oyuncuları ve özellikle anlatımı ile olağan üstü bir film,kesinlikle izlenmeli.
  • Müthişti.. Film bitsin istemedim çok akıcıydı. Kesinlikle izleyin arkadaşlar tavsiye ediyorum.

izlemeyenler açmasın.

Sonunu çok beğendim, Edward gelse biraz klişeye kaçardı iyikide gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

Müthişti.. Film bitsin istemedim çok akıcıydı. Kesinlikle izleyin arkadaşlar tavsiye ediyorum.

izlemeyenler açmasın.

Sonunu çok beğendim, Edward gelse biraz klişeye kaçardı iyikide gelmedi

Filmin başlangıç sahnesi insanı hayattan soğutur

• Nolan yüzünden alışmışız twistlere film boyunca twist bekledim.

Aşırı akıcı bir filmdi. Oyunculuklar zaten muazzam. Filmin ortasında kendimi öyle kaptırmışım ki sadece kitabın yaşandığı timeline'ı görmek istedim. O sahnelerde çok fazla gerildim.

2016'da çıkan güzel filmlerden biri olduğunu düşünüyorum. İzleyin mutlaka.
  • sektör iyice bozuldu
  • Filmin ilk iki dakikasını saymazsak geri kalanıyla harikaydı kesinlikle tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılın en iyi filmlerinden biri, Arrival'ın 8 dalda adaylık aldığı yerde bu filmin tek adaylık alması skandal. Tom Ford aslında moda tasarımcısı ama yılların yönetmeni gibi çok iyi bir iş çıkarmış. Amy Adams'ın en olgun performanslarından biri bu filmde. En iyi yönetmen dalında kesinlike aday olmalıydı yazık olmuş. Karakterleri gerçekçi gösterme konusunda çok başarılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 15 Şubat 2017; 1:34:12 >
  • Filmi az önce bitirdim. Ağır olmasına rağmen akıcı olmayı başarabilmiş bir film. Diyaloglar doğal ve doğal olduğu kadar da anlamlı. İkili ilişkileri, kadının ve erkeğin rolünü ele alan psikolojik dram filmi. Karakterlerin doğallığı hissediliyor.

Bu arada ilk 3 dk'daki o patates çuvalını andıran sahneler olmasa da olurmuş. Bu ilk başındaki sahne ve birkaç görsel sebebiyle aile içinde izlenecek bir film değil. Zaten böyle olmasa bile bu filmi aile içinde şahsen izlemem. Çünkü bu filmden bir şey anlayabilmek için onu hissetmek gerekir. Tek başına izlemek en iyisi.

Yalnız filmin sonu beni tatmin etmedi, cevapsız sorular bıraktı.
    Edward'a ne oldu? Filmin sonunda randevuya niye gelmedi? Dalga mı geçti, intikam mı aldı, yoksa öldü mü bu adam; ne oldu? Acaba intihar mı etti? Eşini aldatan Hutton'dan da bir haber alamadık bir daha.

Kafamızda deli sorular.

• Yoğun istek üzerine bu gece izleyeceğim not düşerim daha sonra spo yemeden kaçayım.
  • Son zamanlarda çıkan nadir güzel filmlerden, tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.