Şimdi Ara

nod32,nin yanına başka virüs programı kurucam ama ne ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar benim nod32,nin yanına başka bir virüs programı kurmak istiyorum acaba ne kuerayım deneyen bilen cakısma yapmayacak bir program biliyomusunuz acaba antivir ile cakısma yaparmı yada antivir ile cakısma yapmaması için ne yapmam lazım

• baska bi virus programı kullanmana gerek yok bence
  • 1 tane yeterli fazla olursa mutlaka çakışma olur

http://filehippo.com/download_superantispyware

kur ek olarak
  • Ben bazı kişilerin dönüşümlü olarak 2 tane virüs programı kurdugunu biliyorum peki bunu nasıl yapıyorlar bende spy programı zaten mevcur spy sweeper var
  • ben kaspersky ile antivir i aynı anada kulanıtorum hiç sorun çıkarmıorlar sistemde çok rahat çalışıyor antivir i iknci olarak kurdugun sürece sorun çıkarmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::SpyNet:::

1 tane yeterli fazla olursa mutlaka çakışma olur

http://filehippo.com/download_superantispyware

kur ek olarak

Yada Spyware Doctor'da Olabilir.

• Yada Spyware Doctor'da Olabilir.

BENCE SPYWARE DOCTOR SISTEMI KAPSAMLI TARADIGI ICIN KASAR DUSUNCESINDEYIM
  • hiçbişey kurma
  • antivirüs değil de firewall kur.tavsiyem agnitum outpost firewall . bende nod32 ile bunu kullanıyorum.süper bir birleşim oldu...
  • avast pro 4.7 protection kur. nod32 'nin yakalayamadıgını avast, avastın yakalayamadığı nod32 yakalıyor. ayrıca nod32 sisteme avast kadar yuklenmiyor ama hiç yoktan diğer antivirusler gibi birbirlerini yemiyorlar.
  • neden bi tane daha kuruyorsun, merkez bankasının veznesinden mi sorumlusun??
  • kaspersky ile çakışmadığını tecrube ederek gördüm ama tabikide gerek yok ben nod32, Ad-Aware SE Professional + windows defender kulalnıorum ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gsmdoktor

Ben bazı kişilerin dönüşümlü olarak 2 tane virüs programı kurdugunu biliyorum peki bunu nasıl yapıyorlar bende spy programı zaten mevcur spy sweeper var

şöyle yapıyorlar 2. antivirus programını on-demand kuruyorlar.
    Yani aktif koruma özelliğini kapatarak yüklüyorsun sadece istediğin zaman tarama yapma amaçlı kullanıyorsun.
    Sen de nod32 nin yanına antivir i kurabilrsin fakat yüklerken Antivir Guard seçeneğini deaktif etmeyi unutma..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.