Şimdi Ara

Nod32 pc mi korumuyor galiba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu siteye azönce üye oldum.Gerçekten çok beğendiğim bir site olduğu için.Çünkü arama motoruna nezaman bir soru yazsam hep siz çıkıyorsunuz neyse.Ben Nod32 smart security kullanıyorum ve tarattığımda bayağı bir virüs buluyor ancak sildiğinden pek emin değilim karantinaya alıyor ve silindi uyarsı vs. gelmiyor acaba karantinadaki virüsleri nasıl sliliyor

Yardımınız İçin teşekkürler!

• bak dostum sildiğinden pek emin değilsen ve bilgisayarında virüs olduğu kesinse sana iki tane virüs programı önerecem.bu önerdiğim virüs programları sisteminde virüs buluyor ve kesinlikle siliyor.1-)avast professional edition 4.8 yükle(yükledikten sonra pc yi yeniden başlat.tam pc açılırken avast otomatik tarama yapacak bırak virüsleri bulsun ve yoketsin.2-)g data antivirüs 2009 yükle(yükledikten sonra programı aç.actions taki bütün seçenekleri tarat) kolay gelsin.
  • arkadaşım çok güzel hoş diyorsun da avast virüs bulur silmez sezgisi en iyi olan antivirüsdür.ama silme olarak berbat g data ya gelince hiç kullanmadım onuda deniyebilirim çok saol yardımın için
  • nod32 eskisi gibi değil.tavsiye etmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: trojan90

Bu siteye azönce üye oldum.Gerçekten çok beğendiğim bir site olduğu için.Çünkü arama motoruna nezaman bir soru yazsam hep siz çıkıyorsunuz neyse.Ben Nod32 smart security kullanıyorum ve tarattığımda bayağı bir virüs buluyor ancak sildiğinden pek emin değilim karantinaya alıyor ve silindi uyarsı vs. gelmiyor acaba karantinadaki virüsleri nasıl sliliyor

Yardımınız İçin teşekkürler!

silme yada karantinaya alma sizin ayarlarda yaptığınız tercihlere bağlıdır.tarama ayarlarından virüslü dosya bulunduğunda sil,karantinaya al gibi seçenekler vardır ayarlarınız buradan değiştirebilirsiniz.ayrıca karantinayı açarak oradan karantinadaki dosyalarıda silebilirsiniz

• Nod32 nin hangi sürümünü kullanıyorsunuz?
  • 3.0
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en iyisi kaspersky de makineyi çok kasıyor virüsten gitse pc daha iyi
  • NIS 2009 oldukca ıyı optımıze edılmıs, tavsıye ederım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sugurlu84

NIS 2009 oldukca ıyı optımıze edılmıs, tavsıye ederım.

evet gerçekten şuan en az internet security diyebilirim.pc ye yükledim şaşırdım kaldım.ama virüs bulma oranı nasıl önemli olan o
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.